Du er her: Forside > Sydjylland > Aabenraa

Find en billig maler i Aabenraa

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Vil du gerne spare penge på malerarbejde, kan du prøve at indhente 3 tilbud online. Det er helt gratis og uforpligtende for dig, hvis du gør det via 3byggetilbud, som vi reklamerer for. De har et stort netværk af håndværkere, så de kan finde 3 lokale malere fra Aabenraa, som står parat til at give dig et godt tilbud på at få malet.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Her kan du få et tilbud fra en maler i Aabenraa

Vil du have et flot resultat, når du skal have malet, kan der være god fornuft i at finde en professionel maler i Aabenraa, som kan stå for malerarbejdet. Han eller hun har både den teoretiske viden og praktiske erfaring i alt, hvad der vedrører malerfaget, så du kan få en professionel vejledning og et flot slutresultat. Det er nemlig ikke helt nemt at undgå penselstrøg, helligdage og alle de andre fejl, som man kan komme til at lave, når man ikke er vant til at male til hverdag.

Er du bekymret for, at det bliver alt for dyrt at lade et malerfirma male for dig, kan du prøve at indhente 3 tilbud på nettet. Det er en nem måde at få et indtryk af prisniveauet. Måske bliver du positivt overrasket. Synes du alligevel, at det bliver for dyrt, er det heldigvis helt uforpligtende for dig at indhente tilbud på nettet, så der er ingen købetvang. Du behøver altså ikke at gøre brug af et af tilbuddene, hvis du ikke vil.

Få et tilbud på fx maling af vægge

Eksempler på opgaver som en maler i Aabenraa kan give dig tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Aabenraa kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Aabenraa udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Sprøjtemaling af døre giver et flot ensartet resultat. Det kan nemlig være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Aabenraa kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Aabenraa med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

En malermester i Aabenraa kan give dig et tilbud på alle former for malerarbejde. Har du en opgave, som du ikke lige kan placere under et af eksemplerne oven for, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte et malerfirma. De fleste malere påtager sig både små og store opgaver, så de kan også male for dig.

Reklamelink

Hvad koster malerarbejde i Aabenraa?

Prisen på malerarbejde afhænger naturligvis af selve opgaven. Derfor er det svært at give et konkret svar uden at vide, hvad du vil have malet. Når du får et professionel malerfirma til at male for dig, betaler du typisk både for materialerne som fx filt, spartel, grunder og maling samt den tid, som de bruger på at udføre opgaven.

Flot malerarbejde tager tid. Et godt resultat kræver nemlig, at man gør forarbejdet grundigt. Skal du fx have malet vægge, bør de være jævne i overfladen. Det kan tage noget tid at gøre dem klar til maling, hvis der fx skal fjernes gammel maling og tapet eller rettes op på fejl. Skal der sættes filt op på væggene, bør de først blive renset, slebet og spartlet, så de har en jævn overflade uden huller eller buler. Filt kan nemlig ikke dække over hverken huller, revner og ujævnheder i væggene. Slibning og spartling kan nogle gange tage lang, hvis gipspladerne fx ikke er stødt ordentligt op tli hinanden, og det kan man se, hvis der ikke bliver spartlet ordentligt.

Derfor kan malerarbejde i nogle tilfælde tage forholdsmæssig lang tid. Det er en del af forklaringen på, hvorfor det måske kan virke dyrt, når man beder en malermester om at give et tilbud på en opgave. Det kan man dog nemt komme til at glemme, fordi man kun ser det endelige resultat. Nu har du forhåbentligt fået lidt indsigt i, hvad du skal have i tankerne, når du beder en maler i Aabenraa om et godt tilbud på din opgave.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Er der garanti på malerarbejde?

Hvis du gør brug af et af de tilbud, som du har modtaget fra en maler gennem 3byggetilbud, kan du søge om en entreprisegaranti. Det er en helt gratis service, som 3byggetilbud yder, så du med ro i maven kan slå til, hvis du har fået et tilfredsstillende tilbud. Du søger om garantien ved at sende et billede af tilbuddet fra den maler, som du har valgt. Send billedet til 3byggetilbud. De vil i løbet af 12 timer gennemgå din maleropgave og tilbuddet, inden de udsteder garantien.

Bare husk, at du skal søge om garantien, inden maleren går i gang med opgaven. Og gør det gerne i lidt god tid, så du kan nå at få den i tide.

Med entreprisegarantien er du som privat kunde sikret mod fejl og mangler i det udførte arbejde op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker garantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr. Det er en ekstra tryghed for dig, når du skal vælge en maler.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave