Du er her: Forside > Midtjylland > Aarhus

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Aarhus

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Aarhus. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Aarhus. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Vælg en professionel maler i Aarhus, hvis du vil have et flot resultat

Er væggene i dit hjem blevet lidt triste at se på? Måske har solen bleget væggene, så der er kedelige mærker der, hvor der har stået reoler eller hængt billeder. Eller måske trænger du bare til at forny dit hjem med en ny farve på væggene eller måske endda et flot tapet. Det kan være en god idé at bruge en faguddannet maler i Aarhus, hvis du gerne vil være sikker på et flot resultat, som du har lyst til at se på i de næste mange år. En erfaren maler ved, hvad det handler om og er vant til at spartle, sætte filt op og male hver dag.

Afdækning, slibning, spartling og maling kan være både hårdt og beskidt arbejde, som giver stive muskler, hvis du ikke er vant til arbejdet. Måske tager det også meget længere tid, end du havde regnet med. Hvis du hyrer et malerfirma, slipper du for alt det praktiske bøvl. Du vil sikkert også hellere bruge din tid på noget andet.

Få et tilbud på fx fuldspartling af vægge

Eksempler på opgaver som et malerfirma i Aarhus kan give dig et godt tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Aarhus kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Aarhus udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Aarhus kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Aarhus med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan få et tilbud på alle typer af malerarbejde - også opgaver, som ikke er nævnt her på siden. Du kan altid sende din maleropgave ind, også selv om du er i tvivl om, hvorvidt den fx er for lille til, at en maler vil give et tilbud på den. De fleste malere påtager sig gerne både små og store opgaver, så de hjælper dig gerne.

Reklamelink

Hvad kan en maler i Aarhus hjælpe med?

En maler i Aarhus kan hjælpe med alle former for malerarbejde af bygninger indendørs såvel som udendørs. Har du træværk, som trænger til maling eller olie, kan en maler i Aarhus også tage sig af det.

Er din opgave et stort og omfattende malerarbejde i fx en virksomhed, kan det være en fordel at hyre et stort malerfirma i Aarhusmed mange malere, så din opgave ikke trække alt for meget ud. Men under normale omstændigheder kan både selvstændige malere, erfarne malermestre og store malerfirmaer hjælpe med langt de fleste former for malerarbejde.

Enkelte malermestre har måske specialiseret sig i en bestemt form for malerarbejde som fx kalkning af kirker eller maling med brandhæmmende maling. Flertallet af malerfirmaer i Aarhus står dog klar til at hjælpe dig med både store og små maleropgaver.

Udfordringen er måske nærmere at finde en maler i Aarhus, som har tid til at hjælpe dig, hvis du gerne vil have malet inden for et overskueligt tidsrum. Om sommeren har de fleste malere rigtig travlt, fordi det er bedst at male udendørs træværk om sommeren, når det er varmt og tørt. Det drejer sig fx om sommerhuse, træhuse, carporte, garager, skure og hegn for ikke at tale om terrasser, der skal olieres, så træets levetid bliver forlænget.

Få et tilbud på fx opsætning af filt i Aarhus

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvad nu hvis jeg ikke er tilfreds med det udførte malerarbejde?

Du har flere forskellige muligheder, hvis du og maleren er uenige om, hvorvidt malerarbejdet er udført som aftalt. Som kunde kan du kræve, at manglerne bliver udført inden for en rimelig tid. Er fejlene stadig ikke udbedret tilfredsstillende, kan du som kunde få en anden maler til at udbedre dem for den oprindelige malers regning. Du kan også kræve et nedslag i prisen hos den oprindelige maler, hvis du foretrækker det.

Vedrører fejlene nogle detaljer, som I ikke har aftalt noget specifikt, kan du stille som krav, at arbejdet skal være udført fagmæssigt korrekt. Husk derfor altid at lave en skriftlig aftale med din maler om, hvad du skal have lavet og sørg for, at I begge bekræfter aftalen, inden malerarbejdet bliver påbegyndt. Så står du bedst, hvis I bliver uenige.

Er du og din maler helt uenige om kvaliteten af det udførte malerarbejde, kan du indkalde til syn og skøn. Så vil en skønsmand komme ud for at besigtige malerarbjedet og forsøge at løse konflikten.

Vil du gøre brug af et af de malertilbud, som du har fået gennem 3byggetilbud, kan du søge om en gratis entreprisegaranti. Det er en økonomisk sikkerhed for dig, hvis du bliver uenig med din maler om, hvorvidt malerarbejdet er udført som aftalt.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave