Du er her: Forside > Langeland

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler på Langeland

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler på Langeland. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere på Langeland. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Indhent 3 tilbud fra malere på Langeland - fx Dragør, Kastrup og Tårnby

Er du interesseret i at få dit malerarbejde udført så billigt som overhovedet muligt, kan du fx indhente 3 tilbud på nettet. Det tager kun et øjeblik. Alt hvad du skal gøre er at bruge et par minutter på at beskrive din opgave, inden du sender den ind.

Når du har sendt din opgave af sted, vil du blive kontaktet af 3 malere, som er interesseret i din opgave. Mange malere vil gerne komme ud og se opgaven, inden de giver dig et tilbud.

Når maleren har set din opgave, har han eller hun bedre mulighed for at give et godt og realistisk tilbud til dig.

Der kan være stor forskel på de tilbud, du modtager, da de tre malere godt ved, at de konkurrerer om opgaven. Prisen er selvfølgelig en vigtig parameter. Blot bør du være opmærksom på, hvad de forskellige malere inkluderer i deres tilbud, inden du vælger et af dem.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Hvad kan en maler på Langeland give dig tilbud på?

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver en pæn og ensartet overflade på dine vægge. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og giver et eksklusivt look, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke altid den nemmeste opgave at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, hvis man ved, hvordan man skal gribe det an.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma på Langeland kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, panelloft, gipsloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en dygtig maler på Langeland udstyret og teknikken til at male dit loft.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men med den rette teknik og maling kan resultatet blive rigtig flot.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men det forlænger levetiden på vinduesrammerne.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler på Langeland kan hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler på Langeland med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Lejer du dit sommerhus ud, skal det se godt ud for at lokke lejere til. Et frisk lag maling sikrer, at dit sommerhus ser indbydende ud.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

En malermester på Langeland kan give dig et tilbud på alle former for malerarbejde. Har du en anden opgave, som du gerne vil have løst af en god og professionel maler, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at spørge et malerfirma om et tilbud uanset, om du bor i Dragør, Søvang, Kastrup, Store Magleby, Tårnby, Tømmerup, Ullerup eller Viberup.

Reklamelink

Hvad koster malerarbejde på Langeland?

Det er ganske vanskeligt at give et præcist svar på, hvad det koster at få malet, da det vil afhænge af opgavens karakter og omfang. Du vil normalt betale for både materialer som fx spartelmasse, filt og maling samt den forbrugte tid. Det tager fx længere tid at male lister, karme og vinduer end en væg, som er gjort klar til maling.

Grundlaget for et flot resultat er et godt forarbejde. Underlaget skal være jævnt og pænt, og det er ofte det, der tager længst tid, når man skal sætte filt op, tapetsere eller male.

Det er vigtigt at gøre sit forarbejde ordentligt og sørge for, at for eksempel væggen er renset, spartlet og slebet, så den er jævn og fri for gamle skruehuller, inden man fx sætter filt op. Filt kan nemlig ikke skjule huller, revner og andre ujævnheder i væggene.

Malerarbejde kræver tid og tålmodighed. Derfor er det ikke helt billigt at få besøg af et malerfirma på Langeland. Man bliver nemt overrasket, når man opdager, hvor lang tid det tager at male selv for en erfaren og dygtig maler.

Mange malere vil gerne male på timeløn, men som kunde kan det være rart at have en fast pris at forholde sig til. Det har du, hvis du får et tilbud, inden maleren går i gang med opgaven.

Få et tilbud på fx opsætning af filt på Langeland

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du har mulighed for at tegne en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Kan jeg få en garanti på malerarbejde?

Ja, det kan du faktisk godt. Hvis du vælger en af de malere, som giver dig et tilbud gennem 3byggetilbud, kan du helt gratis tegne en entreprisegaranti. For at få en garanti skal du tage et billede af tilbuddet fra den maler, som du har valgt. Send billedet til 3byggetilbud, som i løbet af 12 timer gennemgår din maleropgave og udsteder garantien.

Du skal bare huske at søge om garantien, inden maleren går i gang med opgaven.

Entreprisegarantien dækker fejl og mangler i malerarbejdet op til 35.000 kr. for private. For virksomheder og foreninger dækker garantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr. Det er en ekstra tryghed for dig, når du skal vælge en maler.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave