Du er her: Forside > Nordjylland

Reklame for 3byggetilbud

Find billig malermester i Nordjylland

Få 3 tilbud fra malermestre i Nordjylland

Leder du efter en billig malermester i Nordjylland, kan du prøve at indhente tre tilbud på nettet. Det er helt gratis og uforpligtende for dig. Tilbuddene vil du modtage i løbet af tre dage.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find billig malermester i Nordjylland

Hvad koster malerarbejde udført af malermester i Nordjylland?

Vil du gerne finde en billig malermester i Nordjylland, kan det være en god idé at indhente 2-3 tilbud. Når du har nogle priser at sammenligne, kan du nemmere danne dig et indtryk af prisniveauet i Nordjylland. Priserne på malerarbejde kan godt variere fra by til by, så måske skal du prøve at bestille tilbud fra malere i forskellige byer i det nordjyske.

Hvis du starter med at få tilbud fra to malermestre i Nordjylland, kan du vælge at indhente et tredje tilbud, hvis der er stor forskel på priserne i de to første tilbud. Ligger priserne derimod tæt på hinanden, har du nok ramt det rigtige prisniveau.

Hvis du synes, det er for besværligt at ringe rundt til flere malerfirmaer i Nordjylland, kan du i stedet prøve at bestille tre tilbud hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. De hjælper dig helt gratis med at få tre tilbud fra forskellige malere, som kan hjælpe dig. Tilbuddene vil du modtage i løbet af tre arbejdsdage. Det er både nemt, gratis og helt uforpligtende for dig.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Et malerfirma i Nordjylland kan fx give dig tilbud på disse opgaver

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver en pæn og ensartet overflade på dine vægge. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og giver et eksklusivt look, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke altid den nemmeste opgave at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, hvis man ved, hvordan man skal gribe det an.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Nordjylland kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, panelloft, gipsloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en dygtig maler i Nordjylland udstyret og teknikken til at male dit loft.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men med den rette teknik og maling kan resultatet blive rigtig flot.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men det forlænger levetiden på vinduesrammerne.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Nordjylland kan hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan et malerfirma selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Nordjylland med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Lejer du dit sommerhus ud, skal det se godt ud for at lokke lejere til. Et frisk lag maling sikrer, at dit sommerhus ser indbydende ud.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan selvfølgelig få et godt tilbud på både indendørs og udendørs maling i Nordjylland. Du kan få tilbud på alle former for malerarbejde - både små og store opgaver. Ovennævnte er blot et udvalg af malerarbejde, som et malerfirma i Nordjylland kan give dig et tilbud på.

Reklamelink

Hvad kan en malermester i Nordjylland hjælpe med?

En malermester kan både male og gøre klar til maling. Han er grundigt udlært i forskellige maleteknikker og ved alt om farver og former.

Skal en bygning males udvendigt, kan det være nødvendigt først at rense den af, hvis den er fyldt med alger, snavs eller graffiti. Det kan i mange tilfælde kræve en grundig kemisk afrensning efterfulgt af en grundbehandling, inden overfladen er klar til ny maling.

Skal et ældre hus males indvendigt, kan det være, at der først skal fjernes mange lag tapet. Man kan fx skrabe tapetet af. Sidder det rigtig godt fast, kan man rulle det over med tapetopbløder opløst i vand. Har der boet en ryger i hjemmet, vil tapetet lugte af nikotin. Det er svært at fjerne den lugt, så det kan være nødvendigt simpelthen at fjerne tapetet for at slippe for nikotinlugten. En malermester kan naturligvis også hjælpe med opsætning af tapet.

Måske er ydervæggene i din bolig plaget af fugt, som resulterer i skimmelsvamp. Skimmelsvamp skal naturligvis fjernes. Når den er fjernet, kan man forhindre nye angreb af skimmelsvamp med en skimmelhindrende maling, som hjælper med at holde væggene fri for skimmelsvamp.

Der er masser af udvendigt træværk, som skal males med jævne mellemrum. Det kan være bjælkehuse og træhuse, men også vinduesrammer i træ, tagudhæng, sternbrædder, gavle, carporte, udhuse, skure, udestuer og hegn. Maling beskytter træværket mod sol og råd, som ellers vil ødelægge træet overraskende hurtigt.

Inden et helt nyt hus er klar til maling indvendigt, skal alle væggene spartles og slibes. I dag vælger man ofte fuldspartling. Det giver en pæn jævn overflade, så man eventuelt kan undlade opsætning af filt. Det er helt sikkert noget, som en malermester i Nordjylland kan rådgive dig om, så dine vægge får lige den struktur, som du synes bedst om.

Malermestre med mange ansatte kan påtage sig mange forskellige opgaver inden for malerarbejde. Andre malermestre har valgt at specialisere sig i enkelte opgaver som fx facademaling, epoxymaling eller tagmaling.

Få et tilbud på fx opsætning af filt i Nordjylland

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du har mulighed for at tegne en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Lav en skriftlig aftale med din malermester

Man kan nemt komme til at tale forbi hinanden, og det kan give anledning til misforståelser, som udvikler sig i en kedelig retning. For at undgå sådan en situation kan det være en rigtig god idé at lave en skriftlig aftale med din maler, inden han eller hun går i gang med malerarbejdet.

En skriftlig aftale er bindende for jer begge to. Det er en mundtlig aftale sådan set også, men det kan være svært at bevise, hvem der har sagt hvad. Derfor er det altid bedst at indgå en skriftlig aftale. På nettet kan du finde en standardkontrakt for håndværkere, som I kan udfylde. I kan også lave en aftale på mail. En aftale indgået på mail er bindende, når begge parter har bekræftet den. Derfor skal I begge huske at sende et bekræftende svar til hinanden, inden din malermester går i gang med arbejdet.

Ender I alligevel med at være uenige, har du mulighed for at klage. Derfor kan det være en fordel at vælge en malermester, som er medlem af en garantiordning. Eller du kan finde en maler via 3byggetilbud og søge om en gratis entreprisegaranti. Den skal du bare huske at søge om i tilpas god tid til, at du når at få den, inden maleren går i gang med arbejdet.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave