Du er her: Forside > Bornholm > Aakirkeby

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Aakirkeby

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Du kan finde en billig maler ved at indhente 3 tilbud på nettet. Det er helt gratis og uforpligtende for dig at modtage priser på malerarbejde i Aakirkeby. Det bliver næppe nemmere, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Søger du en maler i Aakirkeby?

Bornholm er en lille ø, men du kan sagtens indhente tre tilbud på malerarbejde alligevel. Hvis du sender din maleropgave ind til 3byggetilbud, som vi reklamerer for her på siden, vil de sende den videre til malerfirmaer som arbejder i dit lokalområde. De vil så kontakte dig med et tilbud på, hvad du skal betale for at få arbejdet udført af dem.

Lever deres tilbud ikke op til dine forventninger eller budget, er du ikke forpligtet til at gøre brug af et af dem. Det står dig helt frit for at takke nej. Men hvis du vælger at bruge en af de malere, som har givet dig et tilbud via 3byggetilbud, har du mulighed for at tegne en gratis entreprisegaranti. Hvis du er en privat kunde, vil den dække fejl og mangler i det udførte malerarbejde til en værdi op til 35.000 kr. Du kan altså føle dig ganske tryg, når du indgår en aftale med en maler ved at indhente tilbud på nettet.

Få et tilbud på fx fuldspartling af vægge

Eksempler på opgaver som et malerfirma i Aakirkeby kan give dig et godt tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Aakirkeby kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Aakirkeby udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Aakirkeby kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Aakirkeby med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Et malerfirma i Aakirkeby kan give dig et tilbud på stort set alle former for malerarbejde. Har du en anden maleopgave end eksemplerne oven for, som kræver professionel hjælp, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte en malermester. De fleste malere vil gerne arbejde med både små og store opgaver, så de står klar til at hjælpe dig.

Reklamelink

Hvilke typer opgaver kan en maler i Aakirkeby hjælpe med?

En maler i Aakirkeby kan hjælpe med alle former for malerarbejde af bygninger indendørs såvel som udendørs. Har du træværk, som trænger til maling eller olie, kan en maler også tage sig af det.

Er din opgave et stort og omfattende malerarbejde i fx en virksomhed, kan det være bedst at kontakte et større malerfirma i Aakirkeby eller en anden by på Bornholm, som har flere malere ansat, så din opgave ikke kommer til at trække ud i længden. Men ellers kan både selvstændige malere, erfarne malermestre og store malerfirmaer hjælpe med langt de fleste former for malerarbejde. Nogle malermestre har måske specialiseret sig i en bestemt type maleropgaver som fx kalkning af kirker eller maling med brandhæmmende maling. Flertallet af malerfirmaer står dog klar til at hjælpe dig med både store og små maleropgaver.

Udfordringen er måske nærmere at finde en maler i Aakirkeby, som har tid til at hjælpe dig, hvis du gerne vil have malet inden for et overskueligt tidsrum. Især om sommeren har mange malere travlt, fordi det er der, det er bedst at male udendørs træværk som fx sommerhuse, træhuse, carporte, garager, skure og hegn for ikke at tale om terrasser, der skal olieres, så træets levetid bliver forlænget.

Få et tilbud på fx opsætning af filt i Aakirkeby

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvad nu hvis jeg ikke er tilfreds med det udførte malerarbejde?

Der er flere forskellige muligheder, hvis du mener, at der er fejl i det afleverede malerarbejde. Er malerarbejdet ikke udført som aftalt, kan du som kunde naturligvis kræve, at manglerne bliver udført inden for en rimelig tid. Er fejlene derefter fortsat ikke udbedret tilfredsstillende, har du som kunde mulighed for enten at lade en anden maler udbedre dem for den oprindelige malers regning, eller at kræve nedslag i prisen. Vedrører fejlene nogle detaljer, som I ikke har aftalt noget specifikt, kan du stille som krav, at arbejdet skal være udført fagmæssigt korrekt.

Kan du og din maler ikke blive enige om, hvorvidt der er fejl, eller hvordan de skal udbedres, kan du indkalde til syn og skøn. Så vil en skønsmand forsøge at løse konflikten. Husk altid at indgå en skriftlig aftale med din maler om, hvad du skal have lavet. Så står du bedst, hvis I bliver uenige.

Har du sagt ja tak til et af de malertilbud, som du har modtaget gennem 3byggetilbud, kan du søge om en gratis entreprisegaranti. Den dækker fejl og mangler i det udførte malerarbejde til en værdi af adskillige tusinde kroner. Det er en økonomisk sikkerhed for dig, hvis du ender i en situation, hvor du og maleren ikke kan blive enige om, hvorvidt malerarbejdet er udført som aftalt.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave