Du er her: Forside > Jylland

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Jylland

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Jylland. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Jylland. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Få 3 tilbud fra malere i Jylland

Hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde, kan du prøve at indhente 3 tilbud online. Det tager kun et øjeblik.

Når du har indsendt din opgave, vil du i løbet af få hverdage blive kontaktet af 3 malere i Jylland, som er interesseret i at påtage sig opgaven. Mange malere foretrækker at komme ud og besigtige opgaven, inden de giver et tilbud. Det giver mulighed for, at I kan tale om dine ønsker. Mødet er også en mulighed for dig til lige at mærke, om der er en god kemi mellem dig og maleren. Det er trods alt ikke hvem som helst, man har lyst til at lukke ind i sit hjem.

Når maleren med egne øjne har set, hvad du vil have malet, har han eller hun en bedre forudsætning for at lave et godt og realistisk tilbud til dig, så I begge kan blive glade og tilfredse.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

En maler i Jylland kan give dig tilbud på mange forskellige typer af malerarbejde

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver en pæn og ensartet overflade på dine vægge. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og giver et eksklusivt look, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke altid den nemmeste opgave at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, hvis man ved, hvordan man skal gribe det an.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Jylland kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, panelloft, gipsloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en dygtig maler i Jylland udstyret og teknikken til at male dit loft.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men med den rette teknik og maling kan resultatet blive rigtig flot.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men det forlænger levetiden på vinduesrammerne.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Jylland kan hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Jylland med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Lejer du dit sommerhus ud, skal det se godt ud for at lokke lejere til. Et frisk lag maling sikrer, at dit sommerhus ser indbydende ud.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan selvfølgelig få et godt tilbud på både indendørs og udendørs maling i Jylland. Du kan få tilbud på alle former for malerarbejde - både små og store opgaver. Ovennævnte er blot et udvalg af malerarbejde, som et malerfirma i Jylland kan give dig et tilbud på.

Reklamelink

Hvad kan et malerfirma i Jylland hjælpe med?

En erfaren maler i Jylland kan naturligvis hjælpe dig med alle former for maleropgaver. Det kan fx være afdampning af tapet, slibning af væg, pletspartling eller fuldspartling af væg, opsætning af filt, opsætning af tapet, sprøjtemaling, maling af vinduer, maling af karme, maling af døre, maling af gulve, maling af vægge, maling af loft, komplet maling af lejlighed, maling af hus ... ja, som du kan se alle former for opgaver, som kræve klargøring til maling eller egentligt malerarbejde.

Der er praktisk talt ingen grænser for, hvilke maleropgaver en dygtig og professionel maler i Jylland kan hjælpe dig med.

Spørgsmålet er nærmere, om du har held med at finde en maler, som har tid til at hjælpe dig uden alt for lang ventetid. Mange malere har nemlig rigtig travlt, så deres kalendere er fulde. Hvis du indhenter tre tilbud på nettet, får du kun tilbud fra malere, som har tid til at hjælpe dig.

Få et tilbud på fx opsætning af filt i Jylland

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du har mulighed for at tegne en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Få en garanti på dit malerarbejde

Er du endt i den uheldige situation, at du ikke er tilfreds med kvaliteten af det færdige malerarbejde, har du mulighed for at klage, hvis din maler fx er medlem af Byg Garanti.

Du kan også søge om en gratis entreprisegaranti hos 3byggetilbud. Det kan du, hvis du bruger et af de tilbud, som du har modtaget via deres håndværkere. Det er nemt at få en entreprisegaranti. Du skal bare søge om den, inden din maler går i gang med arbejdet.

Hvis du laver en skriftlig aftale med din maler, kan du undgå mange misforståelser. I skal bare begge bekræfte aftalen, inden maleren går i gang med arbejdet. Mundtlige aftaler er også bindende, men det kan være svært at dokumentere, hvem der har sagt hvad. Derfor er det altid bedst at lave en skriftlig aftale.

I kan selv vælge, om I vil underskrive en standardkontrakt for håndværkere, eller om I vil indgå en aftale på mail. Laver I en aftale på mail, skal du bare huske at sende et bekræftende svar til din maler, inden han går i gang. En aftale indgået på mail er nemlig først bindende, når både du og maleren har bekræftet den.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave