Du er her: Forside > Lolland

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler på Lolland

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler på Lolland. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere på Lolland. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Vil du have et godt tilbud fra en maler på Lolland?

Hvem vil sige nej tak til et godt tilbud fra en maler? De fleste af os vil gerne spare penge på håndværkere, hvis det er muligt. En mulighed er at indhente 3 tilbud på nettet. Det tager faktisk kun et øjeblik, og tiden kan være godt givet ud.

Du kan fx sende din opgave ind til 3Byggetilbud, som vi reklamerer for her på siden. Når du har sendt din opgave ind til dem, vil du inden for 3 hverdage blive kontaktet af 3 malere, som gerne vil give dig et tilbud. Mange malere tager ud og besigtiger opgaven, inden de giver et tilbud. De kan bedre give dig et godt og seriøst tilbud, når de har set opgaven. Samtidig giver mødet dig mulighed for lige at mærke, om der er en god kemi mellem dig og maleren. Man har jo trods alt ikke lyst til at lukke hvem som helst ind i sit hjem.

Når du har modtaget de tre tilbud fra malerfirmaer på Lolland, kan du i ro og mag sammenligne dem, inden du vælger det tilbud, som du synes bedst om. Der er ingen købetvang, så du har også mulighed for at sige nej tak til alle tre tilbud, hvis de af den ene eller anden grund ikke indfrier dine forventninger.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Hvad kan en maler på Lolland give dig et tilbud på?

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver en pæn og ensartet overflade på dine vægge. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og giver et eksklusivt look, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke altid den nemmeste opgave at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, hvis man ved, hvordan man skal gribe det an.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma på Lolland kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, panelloft, gipsloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en dygtig maler på Lolland udstyret og teknikken til at male dit loft.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men med den rette teknik og maling kan resultatet blive rigtig flot.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men det forlænger levetiden på vinduesrammerne.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler på Lolland kan hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler på Lolland med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Lejer du dit sommerhus ud, skal det se godt ud for at lokke lejere til. Et frisk lag maling sikrer, at dit sommerhus ser indbydende ud.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Listen oven for er et udvalg af eksempler på malerarbejde, som en malermester på Lolland kan hjælpe dig med og eventuelt give et tilbu på. Har du andre opgaver, som kræver en sikker hånd fra en professionel maler, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at tage kontakt til et malerfirma.

Reklamelink

Hvad koster en maler på Lolland?

Det er desværre ikke muligt at give et særligt præcist svar på, hvad det koster at få malet, da det afhænger af opgavens karakter og omfang. Du vil normalt betale for både materialer som fx spartelmasse, filt og maling samt den forbrugte tid. En vigtig forudsætnng for et flot resultat, når man skal male er, at man gør forarbejdet grundigt. Underlaget skal være jævnt og pænt, og det er ofte det, der tager længst tid, når man skal sætte filt op, tapetsere eller male.

Du kan få en vejledende idé om prisen på malerarbejde på Lolland ved at indhente op til tre tilbud. Ligger to af tilbuddene fra malerfirmaer på Lolland tæt på hinanden, har du fundet niveauet på priserne på Lolland. Der er som udgangspunkt ingen grund til at indhente mere end tre tilbud på den samme opgave, da du risikerer at miste overblikket. Der kan være vigtige detaljer, som adskiller det ene tilbud fra det andet, og det skal du være obs at tage højde for, når du sammenligner de tilbud, som du har fået.

Få et tilbud på fx opsætning af filt på Lolland

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du har mulighed for at tegne en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvad nu hvis maleren afleverer et dårligt udført arbejde?

Du har mulighed for at søge om en gratis entreprisegaranti hos 3byggetilbud, hvis du gør brug af et af de tilbud, som du har modtaget gennem dem. For at få en garanti skal du tage et billede af tilbuddet fra den maler, som du har valgt. Send billedet til 3byggetilbud, som i løbet af 12 timer gennemgår din maleropgave og udsteder garantien.

Du skal bare huske at søge om garantien, inden maleren går i gang med opgaven.

Entreprisegarantien dækker fejl og mangler i malerarbejdet op til 35.000 kr. for private. For virksomheder og foreninger dækker garantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr. Det er en ekstra tryghed for dig, når du skal vælge en maler.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave