Du er her: Forside > Bornholm

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler på Bornholm

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler på Bornholm. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere på Bornholm. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Få et tilbud på din maleropgave på Bornholm

Hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde, kan du prøve at indhente 3 tilbud på nettet. Det er hurtigt klaret, hvis du er vant til at sidde ved et tastatur.

Når du har indsendt din opgave, vil du i løbet af få hverdage blive kontaktet af 3 malere, som er interesseret i at påtage sig opgaven. Mange malere foretrækker at komme ud og besigtige opgaven, inden de giver et tilbud. Det giver mulighed for, at I kan tale om dine ønsker. Mødet er også en mulighed for dig til lige at mærke, om der er en god kemi mellem dig og maleren. Det er trods alt ikke hvem som helst, man har lyst til at lukke ind i sit hjem.

Når maleren med egne øjne har set, hvad du vil have malet, har han eller hun en bedre forudsætning for at give det bedst mulige tilbud til dig, så I begge kan blive glade og tilfredse.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Hvilke typer malerarbejde kan en maler på Bornholm give dig tilbud på?

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver en pæn og ensartet overflade på dine vægge. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og giver et eksklusivt look, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke altid den nemmeste opgave at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, hvis man ved, hvordan man skal gribe det an.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma på Bornholm kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, panelloft, gipsloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en dygtig maler på Bornholm udstyret og teknikken til at male dit loft.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men med den rette teknik og maling kan resultatet blive rigtig flot.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men det forlænger levetiden på vinduesrammerne.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler på Bornholm kan hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler på Bornholm med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Lejer du dit sommerhus ud, skal det se godt ud for at lokke lejere til. Et frisk lag maling sikrer, at dit sommerhus ser indbydende ud.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Listen oven for er et udvalg af eksempler på malerarbejde, som en malermester på Bornholm kan hjælpe dig med og eventuelt give et tilbu på. Har du andre opgaver, som kræver en sikker hånd fra en professionel maler, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at tage kontakt til et malerfirma.

Reklamelink

Hvad koster malerarbejde på Bornholm?

Det er desværre ikke muligt at give et særligt præcist svar på, hvad det koster at få malet, da det afhænger af opgavens karakter og omfang. Du vil normalt betale for både materialer som fx spartelmasse, filt og maling samt den forbrugte tid. En vigtig forudsætnng for et flot resultat, når man skal male er, at man gør forarbejdet grundigt. Underlaget skal være jævnt og pænt, og det er ofte det, der tager længst tid, når man skal sætte filt op, tapetsere eller male.

Det er vigtigt at lave et grundigt forarbejde, hvor væggene er renset, slebet og spartlet, så den er pæn og jævn, inden man fx sætter filt op. Filt kan nemlig ikke skjule huller, revner og ujævnheder i væggene. Slibning og spartling kan også tage en del tid alt afhængig af, hvor pæn væggen i forvejen er, men det er vigtigt at få gjort, inden man går i gang med maling af væggen.

Malerarbejde er altså et arbejde, som kræver både tid og tålmodighed. Derfor kan det hurtigt blive smådyrt at få besøg af en malermester. I det daglige ser os almindelige mennesker kun det endelige resultat, så derfor kan det være ganske overraskende, hvor lang tid det egentligt tager at male selv for en erfaren og professionel maler.

Få et tilbud på fx opsætning af filt på Bornholm

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du har mulighed for at tegne en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Kan jeg få en garanti på malerarbejde?

Ja, det kan du faktisk godt. Hvis du vælger en af de malere, som giver dig et tilbud gennem 3byggetilbud, kan du helt gratis tegne en entreprisegaranti. For at få en garanti skal du tage et billede af tilbuddet fra den maler, som du har valgt. Send billedet til 3byggetilbud, som i løbet af 12 timer gennemgår din maleropgave og udsteder garantien.

Du skal bare huske at søge om garantien, inden maleren går i gang med opgaven.

Entreprisegarantien dækker fejl og mangler i malerarbejdet op til 35.000 kr. for private. For virksomheder og foreninger dækker garantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr. Det er en ekstra tryghed for dig, når du skal vælge en maler.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave