Du er her: Forside > Om

Reklame for 3byggetilbud

Frygter du en dyr malerregning?

Indhent 3 tilbud - det er gratis, nemt og hurtigt

Få 3 tilbud på malerarbejde

Er du bekymret for, hvad det vil koste at få malet af en professionel maler? Det behøver slet ikke at være så dyrt, som du frygter. Især ikke hvis du prøver at indhente 3 tilbud på nettet. Du kan fx indhente 3 tilbud hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for her på siden. Vi har lavet denne guide for at hjælpe dig med at spare penge samtidig med, at du får din maleropgave udført af en dygtig og komptetent maler, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde.

3byggetilbud er en service, hvor du hurtigt og nemt kan indhente 3 tilbud på en maleropgave. Du vil i løbet af 3 hverdage modtage 3 tilbud dygtige og servicemindede malere, som 3byggetilbud samarbejder med. De gør kun brug af danske virksomheder, som har en fornuftig økonomi og leverer en god service. Du har også mulighed for at tegne en gratis entreprisegaranti. Du er altså i trygge hænder, hvis du vælger at finde en maler gennem 3byggetilbud.

Denne hjemmeside er ejet og drevet af virksomheden Frumik, som har CVR-nummer 29951489 og adresse på Herrestrupvej 15 i 4200 Slagelse. Du kan kontakte os på hej@dinbyggeguide.dk.