Du er her: Forside > Sydjylland

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Sydjylland

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Sydjylland. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Sydjylland. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Få 3 gode tilbud fra malere i Sydjylland

Bor du i Sydjylland eller Sønderjylland, og vil du gerne have et godt tilbud på din maleropgave? Uanset hvor i Jylland du bor, har du mulighed for at få 3 tilbud på alle typer af malerarbejde, som en bygningsmaler kan hjælpe dig med. Det kan være alt lige fra fuldspartling af vægge til opsætning af filt til maling af flyttelejlighed.

Mange sønderjyske malermestre vil gerne komme ud for at se opgaven, inden de giver dig et tilbud med en fast pris. Det er nærmest den eneste måde, hvorpå de kan tage højde for ting, som du måske ikke selv har tænkt på.

Du har intet at tabe ved at indhente tre tilbud på nettet. Tværtimod vil du måske blive positivt overrasket over, hvor mange penge du kan spare på malerarbejde.

Som en ekstra bonus kan du søge om en gratis entreprisegaranti, som dækker fejl og mangler i det udførte malerarbejde, hvis du har valgt et af de tilbud, som du har fået gennem 3byggetilbud.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Her kan du se et udpluk af forskellige former for malerarbejde, som malere i Sydjylland giver tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver en pæn og ensartet overflade på dine vægge. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og giver et eksklusivt look, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke altid den nemmeste opgave at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, hvis man ved, hvordan man skal gribe det an.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Sydjylland kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, panelloft, gipsloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en dygtig maler i Sydjylland udstyret og teknikken til at male dit loft.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men med den rette teknik og maling kan resultatet blive rigtig flot.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men det forlænger levetiden på vinduesrammerne.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Sydjylland kan hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Sydjylland med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Lejer du dit sommerhus ud, skal det se godt ud for at lokke lejere til. Et frisk lag maling sikrer, at dit sommerhus ser indbydende ud.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan selvfølgelig få et godt tilbud på både indendørs og udendørs maling i Sydjylland. Du kan få tilbud på alle former for malerarbejde - både små og store opgaver. Ovennævnte er blot et udvalg af malerarbejde, som et malerfirma i Sydjylland kan give dig et tilbud på.

Reklamelink

Hvad kan et malerfirma i Sydjylland hjælpe med?

En maler i Sydjylland kan naturligvis hjælpe dig med alle former for malerarbejde, som en bygningsmaler normalt arbejder med. Det gælder både indendørs og udendørs malerarbejde på mange forskellige typer overflade som fx gipsvægge, træfacader og murværk.

Ofte skal en overflade forberedes, inden man kan gå i gang med at male. En ny gipsvæg skal fx først have spartlet skruehuller og samlinger. Spartelmassen skal tørre, inden man kan slibe den. Derefter skal den grundes og tørre igen, inden man kan begynde at male. Har væggene tidligere været malet, er det normalt ikke nødvendigt først at spartle, med mindre der er skruehuller eller revner i væggene.

En maler i Sydjylland kan også hjælpe dig med maling af vinduer, karme, døre og lister. Det er tidskrævende arbejde, som kræver den rigtige maling og et godt håndelag for at undgå synlige penselstrøg.

Udendørs træværk skal jævnligt have maling eller olie for at beskytte det mod vind og vejr. Ellers kan det blive tørt, revne eller trække sig sammen, så det bliver grimt at se på. Maling eller olie forlænger træets levetid, da det blandt andet bliver beskyttet mod solens skadelige uv-stråler.

Få et tilbud på fx opsætning af filt i Sydjylland

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du har mulighed for at tegne en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvad koster en maler i Sydjylland?

Enkelte malere i Jylland har lagt en prisliste på deres hjemmeside. Hvis du kan finde en aktuel prisliste, kan du få et indtryk af, hvad din maleropgave kommer til at koste. Blot husk at priserne kan variere fra maler til maler selv i den samme by - især hvis der er mange malerfirmaer i området. Betragt derfor sådan en prisliste som et vejledende fingerpeg.

Der kan også være forskel på, hvordan malere malere udregner en pris. Nogle malere har en fast timepris og fakturerer derudover kunden for deres udgifter til materialer. Andre malere har en fast pris pr. kvadratmeter. Det er måske lidt nemmere for dig som kunde at forholde sig til, da det vil være en fast pris på fx den væg, du skal have malet.

Derfor kan du få et langt mere reelt indtryk af priserne ved simpelthen at indhente et par tilbud. Det kan du gøre hos 3 byggetilbud, eller du kan selv ringe rundt, hvis du foretrækker det. Er tilbuddene fra 3byggetilbud for dyre (eller måske urealistisk billige) efter din smag, står det dig frit for at takke nej til alle tilbuddene.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave