Du er her: Forside > Nordjylland > Aars

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Aars

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Aars. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Aars. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Få en god pris på malerarbejde i Aars

Vil du gerne have en rigtig god pris på at få udført en maleropgave, kan du prøve at indhente 3 tilbud på nettet. Du kan indhente et tilbud på alt lige fra fuldspartling af vægge til opsætning af filt til maling af et helt hus. Det er helt gratis og uforpligtende for dig at indhente de 3 tilbud. Alt hvad du skal gøre er at bruge nogle få minutter på at beskrive din opgave. Du kan også vedhæfte et billede. Du vil så blive kontaktet af 3 malerfirmaer i løbet af nogle få hverdage. De vil hver især komme med et tilbud på, hvad det skal koste, hvis de skal udføre din maleropgave.

Du kan på den måde slippe for at ringe rundt til flere forskellige malerfirmaer i Aars. Måske ringer du endda også forgæves, fordi de ikke har tid til at hjælpe dig. Når du indhenter tilbud på nettet, kan du i stedet vente på, at malerne kontakter dig, så husk blot at være klar ved telefonen, når de ringer til dig for at tale med dig om din opgave.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

En maler i Aars kan give dig et godt tilbud på mange typer af malerarbejde

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Aars kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Aars udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Aars kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Aars med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan indhente tilbud på alle former for malerarbejde, som en professionel bygningsmaler er uddannet til at arbejde med. En maler kan hjælpe dig med både små og store opgaver. Visse opgaver er muligvis for store for en lille selvstændig malermester uden ansatte, men du kan altid ringe til de forskellige malerfirmaer i Aars for at høre, om de kan hjælpe dig med din maleropgave.

Reklamelink

Hvilke typer opgaver kan en maler i Aars hjælpe dig med?

Et malerfirma i Aars kan selvfølgelig varetage alle former for maling af bygninger indendørs såvel som udendørs. Har du træværk, som er blevet træt at se på, vil et lag frisk maling eller olie - måske efter en let slibning - hjælpe gevaldigt. Det kan en maler også klare.

Er din opgave stor og omfattende, kan det være bedst at kontakte et større malerfirma i Aars, som har flere malere ansat, så din opgave ikke kommer til at trække ud i længden. Det kunne fx være, hvis en stor virksomhed skal have udført en masse malerarbejde i deres domicil. Generelt kan både små selvstændige malere, erfarne malermestre og store malerfirmaer med mange ansatte hjælpe med langt de fleste former for malerarbejde.

Af og til kan du støde på malermestre i Aars og omegn, som primært arbejder med en bestemt form for maleropgaver som fx kalkning af kirker eller maling med brandhæmmende maling. Langt de fleste malerfirmaer er parat til at hjælpe dig med alle former for maleropgaver, store såvel som små.

Det sværeste er nok i virkeligheden at finde en lokal maler i Aars, som har tid til at hjælpe dig, hvis du gerne vil have malet inden for den nærmeste fremtid. Især sommeren er en særlig travl tid for mange malere. Det er nemlig bedst at male udendørs træværk fra sidst i maj til august, hvor man kan regne med, at vejret er varmt og tørt. Så har du udendørs træværk som fx et sommerhus, træhus, carport, garage, skur eller hegn, kan det være en god idé at lave en aftale med en maler i god tid, inden du gerne vil have malet.

Få et tilbud på fx udendørs maling af træværk i Aars

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvad kan du gøre, hvis der er fejl i det udførte malerarbejde?

Der er flere forskellige muligheder, hvis du finder fejl i det udførte malerarbejde. Som kunde kan du kræve, at maleren retter op på fejlene inden for en rimelig tid. Er der stadig fejl derefter, må du som kunde gerne lade en anden maler udbedre dem for den oprindelige malers regning. En anden mulighed er, at du kræver et nedslag i prisen hos den maler, som har udført det mangelfulde arbejde. Vedrører fejlene nogle detaljer, som du og din maler ikke har lavet en specifik aftale om, kan du kræve, at arbejdet skal være udført fagmæssigt korrekt.

Er det helt umuligt for dig og din maler at blive enige om, hvorvidt der er fejl i malerarbejdet, eller hvordan problemet skal løses, kan du indkalde til syn og skøn. Så vil en skønsmand tage stilling til kvaliteten af arbejdet og forsøge at løse konflikten mellem jer.

Det er altid en god idé at lave en skriftlig aftale med din maler om, hvad han skal lave for dig. Aftalen er gældende, når I begge har bekræftet den.

Har du valgt at tage imod et af de malertilbud, som du har fået via 3byggetilbud, kan du søge om en gratis entreprisegaranti. Den giver dig økonomisk tryghed, hvis nu der skulle opstå fejl i det malerarbejde, som du skal have udført. Det sker forhåbentligt ikke, men det er altid rart at være på den sikre side, og den er jo gratis. Du skal bare søge om den, inden maleren går i gang med arbejdet.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave