Du er her: Forside > Fyn > Agedrup

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Agedrup

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Agedrup. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Agedrup. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Find en lokal maler i Agedrup som er klar til at give dig et godt tilbud

Vil du gerne finde en maler enten i eller nær Agedrup, som kan male for dig? Agedrup er en lille by, så der er i sagens natur ikke så mange malermestre med adresse lige her. I stedet kan du med fordel prøve at indhente 3 tilbud på nettet. Det kan du fx gøre via 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Alt hvad du skal gøre er at bruge nogle få minutter på at beskrive din maleropgave. Så vil en servicemedarbejder ringe dig op for lige at sikre sig, at de har forstået din opgave rigtigt. Derefter vil de udvælge 3 lokale malerfirmaer, som vil kontakte dig med henblik på at give dig et tilbud på din opgave.

Du vil modtage de 3 tilbud i løbet af 3 hverdage. Når du har modtaget dem, kan du med fred i sindet bruge lidt tid på at sammenligne dem og overveje dem, inden du vælger en maler. Er du skuffet over deres tilbud, kan du med sindsro afvise dem alle 3, da det er helt uforpligtende for dig at indhente tilbuddene.

Få et tilbud på fx fuldspartling af vægge

Her kan du se et udvalg af opgaver, som en maler i Agedrup gerne giver dig et tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Agedrup kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Agedrup udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Agedrup kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Agedrup med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Som du kan se, kan du få tilbud på alle typer af malerarbejde. De fleste malere påtager sig gerne både små og store opgaver, så de står klar til at hjælpe dig. Nogle opgaver kan måske blive for store for en lille selvstændig malermester, men du er selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til et malerfirma i Agedrup for at høre, om de kan hjælpe dig med din maleropgave.

Reklamelink

Find en lokal maler i Agedrup som er klar til at give dig et godt tilbud

Du er formentlig landet på denne side, fordi du gerne vil spare penge på at få slebet, spartlet, malet eller hvad du nu har brug for af malerarbejde udført af en professionel maler, som ved, hvad han laver.

Vil du gerne have malet så billigt som muligt, kan du vælge selv at gå i gang. Så har du kun udgifter til spartelmasse, maling og hvad du ellers skal bruge af materialer til opgaven. Maling er ganske vist ikke helt billigt, men der er flere malerudsalg på nettet, hvor du kan købe billig maling.

Det tager dog en del tid at male, især hvis det skal gøres ordentligt, så det kommer til at se pænt ud. Du skal jo se på det færdige malerarbejde i lang tid bagefter, så det vil være træls at se på løbere og andre småfejl. Husk defor at sætte god tid af til at male. Det er også vigtigt at dække godt af, så du undgår stænk af maling på fx gulvet eller dine møbler.

Måske ender du med at konkludere, at det nok alligevel er bedst at overlade malerarbejdet til en professionel maler fra Agedrup eller en af de omkringliggende byer. Det er jo ingen hemmelighed, at Agedrup er en ret lille by, så det kan være svært at finde en helt lokal maler, som har tid til at tage flere opgaver ind lige nu.

Du kan finde en billig maler i Agedrup ved at indhente tre tilbud her på siden. Det er hurtigt klaret, og så kan du måske spare en god klat penge samtidig med, at du slipper for selv at male.

Få et tilbud på fx opsætning af filt i Agedrup

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Kan jeg få en garanti på malerarbejde?

Du står bedst, hvis du indgår en skriftlig aftale med din maler, inden han eller hun går i gang med arbejdet. Det er altid en god idé at lave en skriftlig aftale med en håndværker, også selv om du har fuld tillid til ham eller hende. Man kan aldrig vide, om I alligevel bliver uenige om, hvad der helt præcist skal laves. Derfor er det også en god idé at lave en rimelig detaljeret aftale, hvor der bliver taget højde for så meget som muligt. I kan udfylde og underskrive en standard-kontrakt, som I kan finde på nettet. I kan også lave en aftale på mail.I så fald skal I begge to bekræfte aftalen, for at den er gældende.

Finder du fejl i malerarbejdet, som du mener, at maleren skal udbedre, skal han have en rimelig tidsfrist. Er der stadig fejl, kan du forlange et afslag i prisen. Du har også mulighed for at lade en anden maler rette op på fejlene for den første malers regning. I værste fald kan du indkalde til syn og skøn. Så vil en skønsmand forsøge at finde en løsning.

Vælger du at bruge en maler, som har givet dig et tilbud gennem 3byggetilbud, har du mulighed for at søge om en gratis entrepriseforsikring. Ikke alene kan du få et godt tilbud på malerarbejde, du kan også sikre dig mod dårligt udført malerarbejde.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave