Du er her: Forside > Midtjylland > Auning

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Auning

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Auning. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Auning. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

3 malere i Auning står klar til at give dig et godt tilbud

Du kan få et tilbud på alle typer af maleropgaver, som en faguddannet bygningsmaler kan varetage. Det kan fx være fuldspartling af vægge, opsætning af filt og maling af vinduer.

Mange malere i Auning vil gerne kigge forbi og se, hvad du skal have malet, inden de kommer med et tilbud. Her kan I også tage en snak om dine ønsker og forventninger. Måske har maleren nogle gode idéer til en god løsning, eller han får øje på nogle problemer, som der lige skal tages højde for. Mødet er også en mulighed for dig til lige at mærke, om der er en god kemi mellem dig og maleren.

Når en maler kommer ud for at besigtige en opgave, inden han giver et tilbud, kan du føle dig sikker på, at han har fået de bedste forudsætninger for at udarbejde et godt tilbud til dig. Du kan forvente at modtage tre tilbud i løbet af tre hverdage, så det er en ganske hurtig proces.

Få et tilbud på fx maling af flyttelejlighed

Du kan få tilbud fra malere i Auning på alle former for malerarbejde som fx

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Auning kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Auning udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Auning kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Auning med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan som tidligere nævnt få tilbud på praktisk talt alt malerarbejde lige fra opsætning af filt til indvendig maling af et hus eller en lejlighed. Du kan også få et tilbud på maling af flyttelejlighed i Auning. De fleste malere vil gerne arbejde med både små og store opgaver, så de vil hellere end gerne hjælpe dig med din opgave.

Reklamelink

Hvad koster en maler i Auning?

Der kan være forskel på, hvordan malere udregner en pris. Nogle malere har en fast timepris og fakturerer derudover kunden for deres udgifter til materialer. Andre malere har en fast pris pr. kvadratmeter. Det er måske lidt nemmere for dig som kunde at forholde sig til, da det vil være en fast pris på fx den lejlighed, som du skal have malet.

Leder du efter en billig maler i Auning, kan du prøve at indhente tre malertilbud på nettet. Det kan du fx gøre hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Er tilbuddene for dyre efter din smag, kan du i stedet gå i gang med selv at male. Maling er godt nok ikke helt billigt, men du kan sagtens finde gode tilbud på nettet.

Få et tilbud på fx maling af vægge i Auning

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 lokale malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvad kan en maler i Auning hjælpe med?

En dygtig, erfaren og professionel maler i Auning kan klare alt lige fra fuldspartling af en væg til maling af flyttelejlighed eller indvendig maling af hus. Malerarbejde spænder bredt, da det også indbefatter klargøring til maling. Det kan fx være fuldspartling af vægge, spartling af skruehuller, slibning af vægge, og opsætning af filt eller væv.

Atter andre eksempler på opgaver kan fx være maling af vægge eller maling af fodlister, karme, vinduer og døre. Vinduer bør få maling både indvendigt og udvendigt, hvis rammerne er lavet i træ.

Især udendørs træværk skal males med jævne mellemrum - det vil normalt sige hvert andet eller tredje år alt afhængig af, hvor udsat det er for vejrgudernes luner. Solens ødelæggende uv-stråler kan fx bevirke, at træ tørrer ud og revner. Eksempler på udendørs træværk er facade på sommerhuse, facade på træhuse generelt, garager og skure. Carporte, hegn og terrasser udført i træ vil også have godt af at få maling eller olie med jævne mellemrum. Har du valgt en hård træsort til fx din terrasse, vil den kræve mindre vedligehold end fx fyr, så det er ikke nødvendigvis alle terrasser, der skal have olie.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave