Du er her: Forside > Trekantområdet > Billund

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Billund

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Billund. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Billund. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

3 tilbud på malerarbejde i Billund - nemt, gratis og uforpligtende

Har du en maleropgave, som du gerne vil have et godt tilbud på? Den nemmeste måde at få et tilbud fra en eller flere malerfirmaer i Billund er at indhente dem på nettet. Du skal bare sende din opgave af sted én gang, hvis du bruger 3byggetilbud, som vi reklamerer for. De er eksperter i at formidle håndværkeropgaver videre til deres netværk, som også omfatter malere lige fra små selvstændige malermestre til store malerfirmaer.

Du kan indhente tilbud på både små og store opgaver. Det kan fx være maling af vinduer, opsætning af filt, opsætning af tapet, maling af udendørs træværk og maling af flyttelejlighed i Billund.

I løbet af tre arbejdsdage vil du modtage tre tilbud fra malere, som står klar til at påtage sig din maleropgave i Billund. Det kan både være lokale malere og malere, som gerne kører efter din opgave. Alle malerfirmaerne er danske og veletablerede, så du kan føle dig ganske tryg ved at finde en maler her.

Få et tilbud på fx indvendig maling af hus

Eksempler på maleropgaver som du kan få tilbud på af maler i Billund

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Billund kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Billund udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Billund kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Billund med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

En malermester i Billund kan give dig et tilbud på alle former for malerarbejde. Har du en opgave, som du ikke lige kan placere under et af eksemplerne oven for, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte et malerfirma. De fleste malere påtager sig både små og store opgaver, så de kan også male for dig.

Reklamelink

En maler i Billund kan hjælpe med alle former for malerarbejde

En god maler i Billund kan selvfølgelig løse alle typer opgaver, som en professionel maler er uddannet til at arbejde med. De ved alt om, hvad du skal tænke på, når du skal vælge en farve til dine vægge eller overvejer at få sat tapet på en eller flere af væggene.

Det er nærmest ingen grænser for, hvilke maleropgaver en professionel bygningsmaler i Balle kan påtage sig. En erfaren maler er gerne frisk på alle former for malerarbejde både indendørs og udendørs. Det kan være alt fra reparation af en enkelt væg til komplet maling af et helt nyt byggeri eller maling af en flyttelejlighed.

Nogle gange kan du støde på en maler, som har specialiseret sig inden for en niche som fx kalkning af kirker, tagmaling eller maling med brandhæmmende maling. Langt de fleste malerfirmaer løser dog både store og små maleropgaver lige fra opsætning af filt til maling af vægge til komplet maling af hus eller lejlighed.

Det sværeste er formentlig at finde en lokal maler, som har tid til at tage din maleropgave inden for den nærmeste fremtid. Især om sommeren, når det begynder at blive varmt og tørt, har mange malere travlt. Det er nemlig det bedste tidspunkt at male udendørs træværk som fx facaderne på sommerhuse og træhuse, garager, carporte, skure, vinduer og hegn for ikke at tale om terrasser.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Hvad koster en maler i Billund?

Der er ikke så mange malerfirmaer med adresse i Billund. I stedet må du nok kigge efter en maler i fx Haderslev eller en anden lidt større by i Sønderjylland. Så spørgsmålet burde måske nærmere være “hvad koster en maler i Sønderjylland?”

Der findes ikke en vejledende prisliste for malerarbejde som sådan, så det er svært at give et godt svar på, hvad en maler koster. Prisen vil formentlig variere lidt fra malerfirma til malerfirma også selv om de hører hjemme i samme by. Prisen vil desuden afhænge af, hvad du skal have malet. Her spiller tidsforbruget en stor rolle. Det tager fx længere tid at male vinduer end vægge. Skal du have malet et ældre hus med mange lag tapet på væggene, skal maleren først bruge tid på at fjerne tapet og spartle væggene, inden han kan gå i gang med at male i modsætning til, hvis du skal have malet en flyttelejlighed, hvor der er få skruehuller og ingen nikotin på væggene.

En maler kan altså selv fastsætte sin pris. I stedet er det et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Du vil derfor få det bedste indtryk af prisniveauet ved at kontakte en maler eller to for at forhøre dig om deres timepriser eller bede om et tilbud. Når en maler går i gang, skal du nemlig forvente også at betale for de materialer, som han bruger til din opgave. Det kan fx være filt, spartelmasse og maling.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave