Du er her: Forside > Nordjylland > Blokhus

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Blokhus

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Blokhus. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Blokhus. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Få 3 gode tilbud på maling af sommerhus i Blokhus

Er du den heldige ejer at et sommerhus i dejlige Blokhus ved du også, at Vesterhavets saltvand og den stride vind fra vest kan være lidt af en udfordring i forhold til at vedligeholde sommerhusets træfacade. Der er masser af salt og sand i luften, som skurrer alt det udvendige træværk, så sommerhuse har brug for at blive malet ofte. Vil du beskytte dit hus og forlænge træets levetid, bør du derfor få malet træværket hvert andet år. Hvis du synes, at det er en stor opgave at male hele dit sommerhus, kan du dele det op, så du fx maler halvdelen af sommerhuset det ene år, og den anden halvdel det næste år - hvis du altså gerne selv vil male det.

Måske vil du gerne slippe for besværet og overlade arbejdet til en erfaren og professionel maler, for det er bestemt også en mulighed. Måske har du fået anbefalet en god lokal maler hos en af dine naboer eller den lokale købmand. Ellers kan du prøve at bestille tre tilbud hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for her på siden. De har et stort netværk af malere, som gerne vil give et tilbud på, hvad det fx vil koste at male dit sommerhus. Du skal bare bruge et par minutter på at beskrive din opgave, og så vil du modtage tre tilbud i løbet af tre hverdage. Det kan næsten ikke blive nemmere, hvis du gerne vil spare penge på maling af dit sommerhus.

Få et tilbud på fx maling af sommerhus

Her er et udvalg af opgaver, som et malerfirma i Blokhus kan give dig tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Blokhus kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Blokhus udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Blokhus kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Blokhus med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan få et tilbud på stort set alle typer af malerarbejde. Afhængig af dine præferencer kan du få tilbud fra store malerfirmaer eller selvstændige malermestre i Blokhus. De fleste malere vil gerne arbejde med både små og store opgaver, så de står klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte et malerfirma i Blokhus for at bede om et tilbud på din maleropgave.

Reklamelink

Hvad kan en maler i Blokhus ellers hjælpe dig med?

Udover maling af sommerhus kan en maler selvfølgelig også male mange andre ting - både indenfor og udenfor. Derudover er det også en malers opgave at gøre klar til maling. Har du fx fået sat en ny væg op, er det maleren, der sørger for at spartle skruehuller og slibe væggen, inden han begynder at sætte filt op.

En maler kan selvfølgelig male alle indendørs flader i lejligheder og huse. Det kan være alt lige fra lofter, vægge, døre og vinduer til karme, paneler, lister, rør og radiatorer. Det kan være at du lige har købt ny lejlighed og gerne vil have malet alle værelserne, inden du begynder at flytte ind. Eller måske vil du sælge dit hus, så du er blevet anbefalet at male væggene hvide, inden der bliver taget billeder til salgsannoncen.

Vil du have malet en pudset ydermur, er det også en maler, du skal have fat i. Det samme gælder, hvis du har udendørs (eller indendørs) træværk, som trænger til maling. Det kan udover dit sommerhus fx være din garage, carport, skur eller plankeværk. Har dit hus gavle af træ, skal de selvfølgelig også holdes ved lige. Det samme gælder udhæng på taget og vindskeder - lige som vinduesrammer af træ også har godt af maling.

Skal dit hus sælges, fordi du skal flytte, kan det være værd at tage med i overvejelserne omkring boligkøb, hvorvidt dit næste hus skal være så vedligeholdelsesfrit som muligt. Du kan slippe for en del arbejde, hvis du fx går efter et hus med muret gavl, ingen udhæng og vinduer med alu-fronter.

Få et tilbud på fx opsætning af filt i Blokhus

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvad koster en maler i Blokhus?

Enkelte malerfirmaer rundt omkring i Danmark har lagt en prisliste på deres hjemmeside. Hvis du kan finde en aktuel prisliste, kan du få et indtryk af, hvad din maleropgave kommer til at koste. Blot husk at priserne kan variere fra maler til maler selv i den samme by - især hvis der er mange malerfirmaer i området.

Der kan også være forskel på, hvordan malere malere udregner en pris. Nogle malere har en fast timepris og fakturerer derudover kunden for deres udgifter til materialer. Andre malere har en fast pris pr. kvadratmeter. Det er måske lidt nemmere for dig som kunde at forholde sig til, da det vil være en fast pris på fx den væg, du skal have malet.

Leder du efter en billig maler i Blokhus eller Nordjylland, kan du indhente tre malertilbud på nettet. Det kan du fx gøre hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Er tilbuddene for dyre efter din smag, kan du også vælge selv at gå i gang med at male. Maling er ganske vist ikke helt billigt, men du kan finde gode tilbud på nettet.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave