Du er her: Forside > Fyn > Blommenslyst

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Blommenslyst

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Blommenslyst. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Blommenslyst. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Få 3 gode tilbud fra malere i Blommenslyst

Hvad koster det at få malet? Det kan give ro i maven at have et fast tilbud at forholde sig til, hvis man har brug for håndværkere til at varetage en stor opgave som fx maling af en flyttelejlighed. Skal du flytte fra din lejlighed, vil det ofte være et krav, at den bliver malet og sat i stand, så det kan du ikke undslå dig. Vil du helst have et malerfirma på Fyn til at udføre arbejdet frem for selv at male, kan det hurtigt blive en stor udgift.

Heldigvis kan du lynhurtigt få 3 tilbud fra lokale malere, hvis du bestiller dem på nettet. Du vil modtage 3 tilbud i løbet af 3 hverdage, så det går ret hurtigt. Der kan være stor forskel på de tilbud, som malerne sender til dig, så der kan være gode penge at spare. Synes du alligevel, at tilbuddene er for dyre, står det dig frit for at sige nej tak og vælge en anden løsning.

Få et tilbud på fx maling af flyttelejlighed

Her kan du se eksempler på, hvilke opgaver en maler i Blommenslyst gerne giver tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Blommenslyst kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Blommenslyst udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Blommenslyst kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Blommenslyst med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan få tilbud på alle former for malerarbejde lige fra opsætning af filt på en enkelt væg til maling af flyttelejlighed. De fleste malere påtager sig gerne både små og store opgaver, så de står klar til at hjælpe dig. Nogle opgaver kan måske blive for store for en lille selvstændig malermester, men du er selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til et malerfirma i Blommenslyst for at høre, om de kan hjælpe dig med din maleropgave.

Reklamelink

En professionel maler i Blommenslyst maler både indenfor og udenfor

Trænger dit hus eller din lejlighed til maling, kan det en god idé at få en maler til at gøre det for dig. Erfarne malere kan male rigtig pænt uden trælse helligdage, irriterende klatter, filt der slipper og så videre, fordi de er vant til at male og kender alle faldgruberne.

En maler ved alt om, hvilken maling der er mest velegnet til de forskellige rum, vægge og lofter i dit hus eller din lejlighed. Det er fx vigtigt at sørge for vådrumssikring på dit badeværelse for at undgå vandskader, skimmelsvamp og råd. Det gør man ved fx at sætte vådrumsgips op og male med en vådrumsmaling med glans 50, så overfladen bliver vandafvisende.

Andre rum kræver andre typer af maling. En professionel maler i Blommenslyst har selvfølgelig både den teoretiske viden og praktiske erfaring til at træffe det bedste valg. Skal du have malet i køkkenet, er det praktisk med en høj glans, så det er nemt at tørre væggene af, hvis du kommer til at svine, mens du laver mad. Stuer, værelser og lofter kan du male med mindre glans.

Skal du have malet træværk som fx vinduer og karme, er det en god idé at vælge en maling, som nemt flyder sammen, så du undgår synlige penselstrøg, når malingen er tør.

Få et tilbud på fx maling af vægge i Blommenslyst

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 lokale malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvilke maleropgaver kan en maler hjælpe dig med?

En professionel maler kan hjælpe dig med alle former for malerarbejde. Malerarbejde spænder bredt, da det også indbefatter klargøring til maling. Eksempler på sådanne opgaver er fuldspartling af vægge, spartling af skruehuller, slibning af vægge, og opsætning af filt eller væv.

Andre opgaver kan fx være maling af vægge eller maling af fodlister, karme, vinduer og døre.Det kan også være større opgaver som fx komplet renovering med maling af flyttelejlighed. En maler kan tage sig af både indendørs og udendørs maling af vinduer, lige som han kan klare maling af træværk både indendørs og udendørs.

Malere ved også alt om udendørs maling. Det er fx vigtigt, at træet ikke er for fugtigt, når du maler det. Temperaturen må heller ikke være for kølig, da malingen så kan tage lang tid om at tørre. Det må heller ikke være så varmt, at malingen tørrer for hurtigt op. Både for koldt og for varmt vejr kan ødelægge malerens arbejde.

Udvendigt træ bør som minimum få en gang maling eller olie hvert andet eller tredje år, så det bliver ved med at være beskyttet mod solens ødelæggende uv-stråler. Ellers vil træet tørre ud og få revner. Eksempler på udendørs træværk er facade på sommerhuse, facade på træhuse generelt, garager og skure. Carporte, hegn og terrasser udført i træ vil også have godt af at få maling eller olie med jævne mellemrum. Har du valgt en hård træsort til fx din terrasse, vil den kræve mindre vedligehold end fx fyr, så det er ikke nødvendigvis alle terrasser, der skal have olie.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave