Du er her: Forside > Midtjylland > Brande

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Brande

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Brande. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Brande. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

3 gode tilbud til dig på malerarbejde i Brande

Det er både besværligt og tidskrævende at male selv - og tid er som bekendt penge, så måske vil du hellere overlade malerarbejdet til en professionel maler, mens du bruger din tid på noget andet. Men hvad koster det at få en maler i Brande til at male for dig? Det kommer selvfølgelig an på, hvor omfangsrig din maleropgave er. Jo længere tid den tager, og jo flere materialer der skal bruges, jo dyrere bliver det at få malet. Derfor er det svært at give et estimat på en pris uden at kende din opgave.

Vil du gerne have et fast tilbud med en god pris, kan det være en fordel for dig at indhente tre tilbud på nettet. Det kan du fx gøre hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Her kan du bede om tre tilbud på malerarbejde, og så vil du blive kontaktet af tre lokale malermestre, som er kompetente til at male lige præcis det, som du gerne vil have malet. Alle malere er vant til at male vægge, lofter og lignende, men det kan jo være, at du har brug for hjælp til en lidt mere usædvanlig opgave, som kræver erfaring.

Under alle omstændigheder er der gode chancer for, at du vil få et attraktivt og billigt malertilbud, som det er svært at sige nej til. Havner du alligevel i en situation, hvor du helst vil sige nej tak til alle tilbuddene, er det helt i orden. Du binder dig nemlig ikke til noget ved at bede om et tilbud, og det er ganske gratis, så der er ingen risiko - kun en mulighed for at spare penge på malerarbejde.

Få et tilbud på fx maling af vægge i en lejlighed

En malermester i Brande kan give dig tilbud på alt inden for malerarbejde

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Brande kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Brande udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Brande kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Brande med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Et malerfirma i Brande kan ganske enkelt give dig et tilbud på alt inden for malerarbejde. Har du en opgave, som du ikke lige kan placere under et af eksemplerne oven for, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte et malerfirma og bede om et malertilbud. De fleste malere påtager sig både små og store opgaver, så de kan også male for dig.

Reklamelink

Professionelle malere i Brande kan påtage sig mange forskellige maleropgaver

En stor del af en malers arbejde består i at male vægge og lofter. Men der er også meget andet, som er typisk malerarbejde. Det er fx også en maler, der gør klar til maling af de forskellige overflader.

Det forberedende arbejde kan fx være spartling af vægge, slibning af vægge, opsætning af filt og grunding af væg. Det kan også være afdampning af tapet i et ældre hus, hvor der i tidens løb er sat det ene lag tapet efter det andet oven på hinanden. Det er man nødt til at fjerne, hvis man hellere vil male væggene end sætte nyt tapet op. En maler kan også hjælpe med opsætning af tapet, hvis du synes, at det vil være sjovt at prøve noget andet end de traditionelle hvide vægge. Man kan fx skabe en flot virkning med tapet på en enkelt væg i stuen.

En dygtig malermester kan vejlede dig om de forskellige muligheder, hvis du gerne vil have tapet sat op eller prøve en anden farve end hvid på dine vægge. De ved fx, hvordan kolde og varme farver harmonerer med lysindfaldet.

Maling af vægge og lofter er som tidligere nævnt typiske opgaver for en maler. De maler også karme, vinduer, lister, radiatorer og vandrør. Det kræver en sikker hånd og tålmodighed at male den slags, hvis det skal se godt ud.

Mange malerfirmaer i Brande kan også tilbyde sprøjtemaling af akustiklofter, maling af gulve og lakering af trægulve. En god maler kan male stort set alt, hvad du kan forestille dig, at man kan male i en lejlighed eller et hus som fx renovering af vægge eller maling af en flyttelejlighed i Brande.

Der er også masser af udendørs malerarbejde, som skal klares hver sommer, når det er varmt og tørt. Det er fx gavle af træ, udhæng på taget, vindskeder, hegn og bygninger af træ som fx sommerhuse, garager, skure, carporte og kolonihavehuse.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Hvad koster en maler i Brande?

Det er svært for ikke at sige umuligt at give et godt svar på, hvad en maler koster. Prisen vil i høj grad afhænge af, hvor omfattende din maleropgave er. Er det en lejlighed, hvor alle værelserne skal males inklusiv spartling, slibning og opsætning af filt? Eller skal der blot sættes filt op på en enkelt væg? Nogle opgaver er nemmere at gå til end andre, så der kan være stor forskel på, hvor mange timer det vil tage.

En maler kan selv fastsætte sin pris. Der findes som sådan ikke en vejledende prisliste. I stedet er det et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Du vil derfor få det bedste indtryk af prisniveauet ved at kontakte en maler eller to for at forhøre dig om deres timepriser eller bede om et tilbud. Når en maler går i gang, skal du nemlig forvente også at betale for de materialer, som han bruger til din opgave. Det kan fx være filt, spartelmasse og maling.

Vil du gerne have et fast tilbud, kan du prøve at indhente tre malertilbud på nettet. Det giver dig et godt indblik i prisniveauet og mulighed for at spare mange penge.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave