Du er her: Forside > Fyn > Faaborg

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Faaborg

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Faaborg. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Faaborg. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Få et tilbud fra en billig maler i Faaborg

Der er gode chancer for at finde en billig maler i Faaborg, hvis du bestiller tre tilbud hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det er både nemt, hurtigt og helt uforpligtende for dig, så om ikke andet kan du få en god idé om prisniveauet blandt malerfirmaerne i Faaborg. Hvis du fx ikke synes, at tilbuddene er billige nok, kan du bare sige nej tak til dem alle tre. Det koster dig ikke noget at indhente tre tilbud - heller ikke, hvis du ikke finder en maler, som du vil bruge.

Alt hvad du skal gøre for at modtage tre tilbud er at sende din opgave ind via 3byggetilbuds hjemmeside. Det er hurtigt klaret, og så kan du roligt læne dig tilbage og vente på, at de tre malere kontakter dig. Måske vil de gerne høre lidt nærmere om, hvad du skal have malet, inden de beregner et tilbud til dig, så det kan være, at de lige ringer til dig først.

Tilbuddene vil lande i din indbakke i løbet af tre dage efter, at du har bestilt dem. Det er en god og hurtig service, som har hjulpet mange andre med at finde en billig maler i Faaborg.

Få et tilbud på fx maling af flyttelejlighed

Her kan du se eksempler på, hvilke opgaver en maler i Faaborg gerne giver tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Faaborg kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Faaborg udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Faaborg kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Faaborg med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan få tilbud på alle former for malerarbejde lige fra opsætning af filt på en enkelt væg til maling af flyttelejlighed. De fleste malere påtager sig gerne både små og store opgaver, så de står klar til at hjælpe dig. Nogle opgaver kan måske blive for store for en lille selvstændig malermester, men du er selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til et malerfirma i Faaborg for at høre, om de kan hjælpe dig med din maleropgave.

Reklamelink

En professionel maler i Faaborg maler både indenfor og udenfor

Trænger dit hus eller din lejlighed til maling, kan det en god idé at få en maler til at gøre det for dig. Erfarne malere kan male rigtig pænt uden trælse helligdage, irriterende klatter, filt der slipper og så videre, fordi de er vant til at male og kender alle faldgruberne.

Inden væggene er klar til at blive malet kan det være, at der først skal spartles og slibes. Det vil være relevant, hvis det fx er en helt ny gipsvæg, der skal males. Opsætning af filt på væggene inden maling bidrager til et flot og ensartet resultat. Især på lange vægge, som solen skinner på, vil selv de mindste fejl nemt træde frem, så det er vigtigt at gøre forarbejdet med spartling, slibning og opsætning af filt ordentligt, inden man påbegynder selve malerarbejdet.

En maler ved alt om, hvilken maling der er mest velegnet til de forskellige rum, vægge og lofter i dit hus eller din lejlighed. Det er fx vigtigt at sørge for vådrumssikring på dit badeværelse for at undgå vandskader, skimmelsvamp og råd. Det gør man ved fx at sætte vådrumsgips op og male med en vådrumsmaling med glans 50, så overfladen bliver vandafvisende.

Andre rum kræver andre typer af maling. En professionel maler i Faaborg har selvfølgelig både den teoretiske viden og praktiske erfaring til at træffe det bedste valg. Skal du have malet i køkkenet, er det praktisk med en høj glans, så det er nemt at tørre væggene af, hvis du kommer til at svine, mens du laver mad. Stuer, værelser og lofter kan du male med mindre glans.

En dygtig malermester i Faaborg kan i det hele taget hjælpe med mange forskellige former for malerarbejde lige fra opsætning af filt på en enkelt væg til komplet maling af flyttelejlighed i Faaborg.

Eksempler på andre indendørs maleropgaver er tapetsering. Tapetsering er en opgave, som vinder mere og mere frem i disse tider, hvor fx fototapet er populært. Mange vælger at få sat fototapet op på en enkelt væg i fx børneværelset eller mødelokalet, hvor det kan skabe en flot visuel effekt. Det er også en del af malerens arbejdsområde.

Skal du have malet træværk som fx vinduer og karme, er det en god idé at vælge en maling, som nemt flyder sammen, så du undgår synlige penselstrøg, når malingen er tør.

Udendørs maling er en anden opgave, som mange malerfirmaer på Fyn og i resten af landet beskæftiger sig med. Alt det udvendige træværk bliver slidt og medtaget af vind, regn og sol, så det skal beskyttes med maling, hvis det skal holde i mange år. Det kan fx være gavle, udhæng og vindskeder på dit hus. Måske har du en garage, et skur eller en carport, som er opført i træ for slet ikke at tale om udvendige trapper, terrasser, plankeværk og hegn. Især sommerhuse skal holdes ved lige, da de ofte er udsat for salt og sand i luften. De små partikler sliber træværket, så det hurtigt kommer til at se rigtig kedeligt og grimt ud.

Nogle firmaer har specialiseret sig i tagmaling. Det er ikke nødvendigvis en uddannet maler, der arbejder med den slags. Det kan fx også være en tømrer. Inden man går i gang med tagmaling, kan det være en god idé først at få lavet en tagrensning, som fjerner mos og alger. Atter andre malere har specialiseret sig i kalkning af kirker, lakering af trægulve eller epoxy-maling af gulve. Det er opgaver, som kræver forskellige teknikker.

Få et tilbud på fx maling af vægge i Faaborg

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 lokale malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Kan jeg få tilbud fra andre håndværkere?

Ja, du kan få tilbud fra mange forskellige håndværkere. Det kan fx være relevant, hvis du vil renovere dit hus. Du kan få tilbud på en bred vifte af byggeopgaver lige fra gravearbejde til udskiftning af dit tag.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvilke maleropgaver kan en maler hjælpe dig med?

En professionel maler kan hjælpe dig med alle former for malerarbejde. Malerarbejde spænder bredt, da det også indbefatter klargøring til maling. Eksempler på sådanne opgaver er fuldspartling af vægge, spartling af skruehuller, slibning af vægge, og opsætning af filt eller væv.

Andre opgaver kan fx være maling af vægge eller maling af fodlister, karme, vinduer og døre.Det kan også være større opgaver som fx komplet renovering med maling af flyttelejlighed. En maler kan tage sig af både indendørs og udendørs maling af vinduer, lige som han kan klare maling af træværk både indendørs og udendørs.

Malere ved også alt om udendørs maling. Det er fx vigtigt, at træet ikke er for fugtigt, når du maler det. Temperaturen må heller ikke være for kølig, da malingen så kan tage lang tid om at tørre. Det må heller ikke være så varmt, at malingen tørrer for hurtigt op. Både for koldt og for varmt vejr kan ødelægge malerens arbejde.

Udvendigt træ bør som minimum få en gang maling eller olie hvert andet eller tredje år, så det bliver ved med at være beskyttet mod solens ødelæggende uv-stråler. Ellers vil træet tørre ud og få revner. Eksempler på udendørs træværk er facade på sommerhuse, facade på træhuse generelt, garager og skure. Carporte, hegn og terrasser udført i træ vil også have godt af at få maling eller olie med jævne mellemrum. Har du valgt en hård træsort til fx din terrasse, vil den kræve mindre vedligehold end fx fyr, så det er ikke nødvendigvis alle terrasser, der skal have olie.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave