Du er her: Forside > Storkøbenhavn > Frederiksberg

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler på Frederiksberg

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Frederiksberg. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Frederiksberg. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Her kan du få et rigtig godt tilbud fra en maler på Frederiksberg

Hvis væggene i din lejlighed eller dit hus trænger til maling, kan du finde en billig maler gennem 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Konceptet er lige til: Når du har sendt din opgave ind til dem via deres hjemmeside, udvælger de tre malere i deres netværk til at give dig et godt tilbud. Tilbuddene vil du modtage i løbet af tre dage.

Det er en service som er helt gratis og uforpligtende for dig. Lever tilbuddene ikke op til dine ønsker eller forventninger, behøver du heller ikke at gøre brug af et af dem. Men de tre malere ved godt, at de er flere om at byde ind på din opgave, så du vil formentlig modtage et attraktivt tilbud.

Du vil udelukkende få tilbud fra danske malerfirmaer med en sund økonomi og en professionel tilgang til arbejdet. Det er en god mulighed for at finde en billig maler i Frederiksberg. Du kan endda få en gratis entreprisegaranti, så du er sikret mod fejl og mangler i det udførte malerarbejde.

Få et tilbud på fx maling af vægge

Eksempler på malerarbejde, som en maler på Frederiksberg kan give dig tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma på Frederiksberg kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler på Frederiksberg udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler på Frederiksberg kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler på Frederiksberg med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

En faguddannet malermester på Frederiksberg kan selvfølgelig give dig et tilbud på alle former for malerarbejde indendørs såvel som udendørs. Har du en opgave, som ikke lige ligner et af eksemplerne oven for, skal du selvfølgelig bare kontakte et malerfirma og spørge dem, om de kan hjælpe dig. De fleste malere påtager sig både små og store opgaver, så de kan også male for dig.

Reklamelink

Hvad koster det at få malet på Frederiksberg?

Prisen på malerarbejde hænger nøje sammen med, hvad du skal have malet. Derfor er det svært at sige helt præcist, hvad malerarbejde koster uden at kende din opgave. Når du får et professionel malerfirma til at male for dig, betaler du typisk både for materialerne som fx filt, spartel, grunder og maling samt den tid, som de bruger på at udføre opgaven.

Flot malerarbejde tager tid. Et godt resultat kræver nemlig, at man gør forarbejdet grundigt. Skal du fx have malet vægge, bør de være jævne i overfladen. Det kan tage noget tid at gøre dem klar til maling, hvis der fx skal fjernes gammel maling og tapet eller rettes op på fejl. Skal der sættes filt op på væggene, bør de først blive renset, slebet og spartlet, så de har en jævn overflade uden huller eller buler. Filt kan nemlig ikke dække over hverken huller, revner og ujævnheder i væggene. Slibning og spartling kan nogle gange tage lang, hvis gipspladerne fx ikke er stødt ordentligt op tli hinanden, og det kan man se, hvis der ikke bliver spartlet ordentligt.

Derfor kan malerarbejde i nogle tilfælde tage forholdsmæssig lang tid. Det er en del af forklaringen på, hvorfor det måske kan virke dyrt, når man beder en malermester om at give et tilbud på en opgave. Det kan man dog nemt komme til at glemme, fordi man kun ser det endelige resultat. Nu har du forhåbentligt fået lidt indsigt i, hvad du skal have i tankerne, når du beder en maler på Frederiksberg om et godt tilbud på din opgave.

Vil du gerne vide, hvad din maleropgave kommer til at koste dig, kan du med fordel indhente 3 tilbud. Det vil give dig det bedste indblik i prisniveauet. Det er ganske nemt at indhente 3 tilbud på nettet, så det er hurtigt klaret - hurtigere end hvis du ringer rundt til flere forskellige malerfirmaer. Alt hvad du skal gøre er at bruge nogle få minutter på at beskrive din opgave, og så vil du blive kontaktet i løbet af 3 hverdage med et godt tilbud fra 3 forskellige malervirksomheder.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Hvilke opgaver kan en maler på Frederiksberg hjælpe dig med?

En professionel malermester på Frederiksberg kan hjælpe dig med alle former for malerarbejde lige fra opsætning af filt til komplet indvendig maling af et hus eller en lejlighed. En total renovering og maling af flyttelejlighed er fx en omfattende opgave, men en maler siger hellere end gerne ja tak til den slags opgaver.

En vigtig forudsætning for et flot slutresultat, når der skal males, er at gøre forarbejdet ordentligt. Det er vigtigt med en pæn og jævn overflade, da maling ikke kan skjule skruehuller, revner og lignende. Derfor er det en god idé at tage den nødvendige tid til fx fuldspartling af væg og efterfølgende slibning af væg, inden man påbegynder opsætning af filt på væggen. Når man har sat filt op, kan man eventuelt grunde den, inden man går i gang med maling af væggen.

Maling af lofter kan man gribe an på forskellige måder. Man kan male loftet med rulle eller sprøjte. Sprøjtemaling kan være en god løsning, hvis man skal male akustiklofter, da man skal undgå at fylde alle de små huller i akustikpladerne op med maling.

Bor du i en lejlighed med trægulve, kan det være, at du overvejer at få malet dine gulve. Det kan en maler også hjælpe med - lige som han eller hun kan tilbyde maling af karme, lister, vinduer, døre og hvad der nu ellers kan være i en lejlighed, som trænger til maling.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave