Du er her: Forside > Storkøbenhavn > Glostrup

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Glostrup

Sammenlign priser og find en billig maler i Glostrup

Find en billig maler i Glostrup. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Glostrup. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Hurtig, nem og gratis service

✔ 100% uforpligtende for dig

✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find et billig malerfirma

Find en god maler i Glostrup til at klare malerarbejdet for dig

Der er virkelig mange malere at vælge mellem, hvis du har brug for hjælp fra en professionel maler i Glostrup. Der er så mange, at det kan være svært at vide, hvem man skal ringe til. Det er næsten lidt af et luksusproblem. Naturligvis vil man gerne finde en god maler, som kan levere et pænt stykke arbejde. Derfor kan det være en god idé at spørge rundt blandt dine venner og kollegaer, om de kan anbefale en god maler i Glostrup. Måske har en af dem selv lige fået malet og fandt en maler, som var rigtig dygtig til sit arbejde.

Ellers kan du også prøve at bestille tre tilbud på malerarbejde. Det kan du flere forskellige steder på nettet. Du kan fx gøre det hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik, for du skal bare lige beskrive din opgave ganske kort. Du kan også vedhæfte et billede. Det kan være nemmere end at forsøge at beskrive en opgave, og samtidig kan det give maleren et bedre indtryk af, hvad du skal have lavet. Under alle omstændigheder er det besværet værd, for du vil formentlig opdage, at der er stor forskel på malernes priser, så du har gode muligheder for at spare penge på malerarbejdet.

Få et tilbud på fx udvendig maling af hus eller maling af flyttelejlighed i Glostrup

En maler i Glostrup kan male både stort og småt

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre. Det er et spørgsmål om viden, erfaring og teknik.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

En malermester i Glostrup kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan en malermester male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, panelloft, gipsloft, akustikloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En malermester i Glostrup giver sig gerne i kast diverse indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Glostrup med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

En malermester i Glostrup kan give dig et tilbud på alt inden for malerarbejde lige fra fuldspartling til opsætning af tapet. De fleste malerfirmaer i Glostrup kan hjælpe med både små og store opgaver, så de vil også gerne male for dig.

Reklamelink

Malerfirmaer i Glostrup maler både inde og ude

En dygtig maler i Glostrup kan selvfølgelig påtage sig alle former for malerarbejde. Det kan være, at du gerne vil have renoveret en lejlighed i forbindelse med flytning, så alt skal vaskes ned og males. Eller måske har du lige købt nyt hus og vil gerne have overstået den indvendige maling af huset, inden du flytter ind. Det kan være ret stressende at flytte, så det kan være dejligt befriende at overlade malerarbejdet til en professionel maler.

Væggene bliver nemt lidt beskadiget, når vi kommer til at gå ind i dem, eller når vi sætter billeder, hylder, spejle og andet interiør op. Solen kan også blege farven på væggene, så du fx kan se, hvor der har hængt billeder. Nikotin kan også misfarve vægge og lofter, hvis der bliver røget inden for. Står du og skal sælge din bolig, kan det også være en god idé at male væggene i en neutral farve som fx hvid. Det er en farve, som alle kan forholde sig til.

Andre former for indendørs malerarbejde er maling af vinduer, karme, lister, paneler, radiatorer og vandrør. Det er den slags opgaver, hvor det er vigtigt med en sikker hånd, så der bliver malet i et jævnt lag uden løbere og synlige penselstrøg. Vægge og lofter maler man derimod med rulle, som er nemmere at arbejde med. Har du akustiklofter, kan det også være, at maleren vælger sprøjtemaling for at undgå at lukke alle de lyddæmpende huller med maling.

Inden væggene er klar til at blive malet kan det være, at der først skal spartles og slibes. Det vil være relevant, hvis det fx er en helt ny gipsvæg, der skal males. Opsætning af filt på væggene inden maling bidrager til et flot og ensartet resultat. Især på lange vægge, som solen skinner på, vil selv de mindste fejl nemt træde frem, så det er vigtigt at gøre forarbejdet med spartling, slibning og opsætning af filt ordentligt, inden man påbegynder selve malerarbejdet.

Det samme gør sig selvfølgelig gældende ved opsætning af tapet. Mange vælger fx at få sat fototapet op på en væg i børneværelset eller mødelokalet for at slå en stemning an og skabe en flot effekt. Det er vældig populært med fototapet, men også mønstret tapet vinder frem igen. Du kan få tapet i alverdens mønstre og farver, så der er noget til enhver moderne boligindretning. For at få et flot resultat kan det være en god idé at lade en maler stå for opsætning af tapet, da det fx er vigtigt, at banerne bliver sat rigtigt op i forhold til hinanden.

En professionel maler kan altså hjælpe med mange forskellige former for malerarbejde lige fra opsætning af filt på en enkelt væg til komplet maling af flyttelejlighed i Glostrup.

Udendørs maling er en anden opgave, som mange malerfirmaer beskæftiger sig med. Alt det udvendige træværk bliver slidt og medtaget af vind, regn og sol, så det skal beskyttes med maling, hvis det skal holde i mange år. Det kan fx være gavle, udhæng og vindskeder på dit hus. Måske har du en garage, et skur eller en carport, som er opført i træ for slet ikke at tale om udvendige trapper, terrasser, plankeværk og hegn. Især sommerhuse skal holdes ved lige, da de ofte er udsat for salt og sand i luften. De små partikler sliber træværket, så det hurtigt kommer til at se rigtig kedeligt og grimt ud.

Nogle firmaer har specialiseret sig i tagmaling. Det er ikke nødvendigvis en uddannet maler, der arbejder med den slags. Det kan fx også være en tømrer. Inden man går i gang med tagmaling kan det være en god idé først at lave en tagrensning, så man får fjernet mos og alger.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Hvad koster en maler i Glostrup?

Enkelte malerfirmaer rundt omkring i landet har lagt en prisliste på deres hjemmeside. Hvis du kan finde en aktuel prisliste fra en maler i dit lokalområde, kan du få et indtryk af, hvad din maleropgave kommer til at koste. Priserne kan variere fra maler til maler selv i den samme by, så brug den kun som et fingerpeg.

Malere kan beregne deres priser på forskellige måder. Nogle malere har en fast timepris og fakturerer desuden for udgifter til materialer. Andre malere har en fast pris pr. kvadratmeter. Det kan være en pris, som inkluderer både tidsforbrug og materialeforbrug. Det er måske lidt nemmere for dig som kunde at forholde sig til, da det vil være en fast pris på din maleropgave. Når du sammenligner priser, som er udregnet på forskellige måder, skal du bare huske at være opmærksom på, om alt er inkluderet i de forskellige priser.

Leder du efter en billig maler i Glostrup, kan du bestille tre malertilbud hurtigt og nemt på nettet. Det kan du blandt andet gøre hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Er tilbuddene for dyre efter din smag, kan du også vælge selv at gå i gang med at male. Maling er ganske vist ikke helt billigt, men du kan finde gode tilbud på nettet, hvis du vil købe maling online.

Uanset hvordan du finder den maler, som skal male for dig, bør du indgå en skriftlig aftale om opgaven. Man kan nemt komme til at tale forbi hinanden, og det kan give anledning til misforståelser, som udvikler sig i en kedelig retning. For at undgå sådan en situation kan det være en rigtig god idé at lave en skriftlig aftale med din maler, inden han eller hun går i gang med malerarbejdet.

En skriftlig aftale er bindende for jer begge to. Det er en mundtlig aftale sådan set også, men det kan være svært at bevise, hvem der har sagt hvad. Derfor er det altid bedst at indgå en skriftlig aftale. På nettet kan du finde en standardkontrakt for håndværkere, som I kan udfylde. I kan også lave en aftale på mail. En aftale indgået på mail er bindende, når begge parter har bekræftet den. Derfor skal I begge huske at sende et bekræftende svar til hinanden, inden din maler går i gang med arbejdet.

Ender I alligevel med at være uenige, har du mulighed for at klage. Derfor kan det være en fordel at vælge en maler, som er medlem af en garantiordning. Eller du kan finde en maler via 3byggetilbud og søge om en gratis entreprisegaranti. Den skal du bare huske at søge om i tilpas god tid til, at du når at få den, inden maleren går i gang med arbejdet.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave