Du er her: Forside > Lolland > Harpelunde

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Harpelunde

Bestil 3 tilbud og få en god pris

Det behøver ikke tage lang tid at finde en billig maler i Harpelunde. Bare bestil tre tilbud på nettet. I løbet af tre dage vil du så få tre faste tilbud med priser fra malere i Harpelunde og omegn. Det bliver næppe nemmere.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler i Harpelunde

Hvordan finder man en billig maler i Harpelunde?

Som allerede antydet kan du nemt og hurtigt finde en billig maler i Harpelunde, hvis du bestiller tre tilbud. Det kan du gøre på nettet. Det er nemt, fordi du kan bestille dem, når det passer dig. Det kan fx være sent om aftenen, når børnene er lagt i seng, og alle er faldet til ro.

Samtidig skal du kun udfylde en formular en enkelt gang, inden du trykker på send-knappen. Med andre ord slipper du for at skulle ringe rundt til forskellige malere i Harpelunde for at forhøre dig om priser og hvorvidt de har tid til at hjælpe dig.

Du kan forvente at modtage tre tilbud på din maleopgave i løbet af de næste tre dage. Tilbuddene vil indeholde en pris på, hvad det vil koste dig at få malet. Der kan godt være stor forskel på priserne, så husk endelig at sammenlign dem og vær opmærksom på, hvad hvert enkelt tilbud indeholder.

Få et tilbud på fx maling af vægge

Du kan få et tilbud på mange typer af malerarbejde

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Harpelunde kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Harpelunde udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer kræver tålmodighed, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Det er bedst at male udendørs træværk om sommeren, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Harpelunde kan hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Harpelunde med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det er en stor opgave at male et helt hus. Uanset om du skal have malet alle vægge eller blot en enkelt væg, kan en maler hjælpe dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have maling eller olie, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

En malermester i Harpelunde kan give dig et tilbud på praktisk talt alt inden for malerarbejde. Har du en opgave, som du ikke lige kan placere under et af eksemplerne oven for, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte et malerfirma i Harpelunde. De fleste malere påtager sig både små og store opgaver, så de kan også male for dig.

Reklamelink

Hvad kan en malermester i Harpelunde hjælpe med?

En malermester kan både male og gøre klar til maling. Han er grundigt udlært i forskellige maleteknikker og ved praktisk talt alt om, hvordan farver og former spiller sammen og skaber stemning i dit hjem.

Inden et helt nyt hus er klar til maling indvendigt, skal alle væggene spartles og slibes. Det kan godt være en tidskrævende opgave alt afhængig af, hvor pænt et arbejde tømrerne, elektrikerne og de øvrige håndværkere har udført. Er der fx mange skruer, som ikke er skruet helt i ved opsætning af gipspladerne, skal maleren bruge lang tid på at skrue dem efter, inden han kan spartle væggene.

I dag vælger man ofte fuldspartling til nye vægge. Det giver en pæn jævn overflade, så man eventuelt kan undlade opsætning af filt. Det er helt sikkert noget, som en maler i Harpelunde kan rådgive dig om, så dine vægge får lige den struktur, som du synes bedst om.

Skal du have malet et ældre hus indvendigt, skal du måske først have fjernet adskillige lag tapet. Man kan fx skrabe tapetet af. Sidder det rigtig godt fast, kan man rulle det over med tapetopbløder opløst i vand. Har der boet en ryger i hjemmet, vil tapetet lugte af nikotin. Det er svært at fjerne den lugt, så det kan være nødvendigt simpelthen at fjerne tapetet for at slippe for nikotinlugten. En god maler kan naturligvis også hjælpe med opsætning af tapet. Han er ekspert i at få banerne til at sidde rigtigt i forhold til hinanden, så mønstret passer perfekt sammen.

Udenfor er der masser af træværk, som skal males med jævne mellemrum. Det kan være bjælkehuse og træhuse, men også vinduesrammer i træ, tagudhæng, sternbrædder, gavle, carporte, udhuse, skure, udestuer og hegn. Maling beskytter træværket mod sol og råd, som ellers vil ødelægge træet overraskende hurtigt.

Det er meget tidskrævende at male vinduesrammer i træ - især hvis de er dårligt vedligeholdte, så malingen skaller af i store flager. Så kan det være nødvendigt først at slibe den gamle maling af, inden man kan male vinduesrammerne. Måske er det lige før, at det bedre kan betale sig at få skiftet vinduerne ud til nogle, der er vedligeholdelsesfri. Det kan du bedst afgøre, hvis du får et tilbud på henholdsvis udvendig maling af vinduer og udskiftning af vinduer.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Godt tip til at finde en billig maler i Harpelunde

Vil du gerne finde en billig maler i Harpelunde? En nem og hurtig måde at komme i kontakt med lokale malere er at bestille tre tilbud på nettet. Det kan du fx gøre hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for her på siden. De har et stort netværk af håndværkere, som står klar til at give dig et godt tilbud, når du har brug for en maler eller en hvilken som helst anden fagmand.

Det kræver ikke så meget af dig at få tre tilbud. Du skal bare gå ind på deres hjemmeside og ganske kort beskrive din opgave. Det kan fx være “Opsætning af filt i loft samt maling af 2 værelser. Væggene er spartlet og klar”. Du kan eventuelt også vedhæfte et billede, så maleren kan se din opgave. Et billede kan ofte vise mere, end hvad du kan fortælle med ord.

Når du har sendt din opgave ind, vil du blive ringet op af en servicemedarbejder fra 3byggetilbud. Medarbejderen vil tage en snak med dig om din opgave, inden den bliver sendt videre til tre udvalgte malere fra Harpelunde og omegn. Malerne vil derefter hver især kontakte dig med et tilbud inklusiv en pris, så du ved, hvor dyrt eller billigt de kan male for dig. Derefter er det op til dig at vælge et tilbud. Det kan fx være det billigste tilbud eller den maler, som virker mest omhyggelig. Du kan også vælge at takke nej til alle tre tilbud, hvis ingen af dem er billige nok. Det er helt op til dig.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave