Du er her: Forside > Sjælland > Haslev

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Haslev

Få 3 malertilbud i løbet af et øjeblik

Find en billig maler i Haslev. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på din opgave fra lokale malere i Haslev. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Hurtig, nem og gratis service

✔ 100% uforpligtende for dig

✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find et billig malerfirma i Haslev

Et godt tip til at finde en billig maler i Haslev

Selvfølgelig vil du gerne have malet så billigt som muligt. Måske skal det ikke være den aller billigste maler, der skal svinge penslen hjemme hos dig, men hvem har lyst til at betale for meget?

Det kan være, at du allerede kender en god maler, som du vil kontakte. Så er det jo en nem beslutning at vælge en maler. Men hvis du ikke tidligere har fået malet af en professionel maler, kan det være svært at vide, hvem man skal kontakte. Måske kan du få anbefalet en god maler i Haslev af en af dine venner eller kollegaer.

Vil du gerne finde en billig maler i Haslev, kan du også prøve at bestille tre tilbud på nettet. Det kan være en nem måde at få tre tilbud på, hvis du fx ikke bryder dig om at forhandle priser med en maler. Du kan bestille tre tilbud hos fx 3byggetilbud helt gratis. Så vil du modtage tre tilbud i løbet af tre dage. Det er helt uforpligtende for dig at modtage de tre tilbud, så du er ikke tvunget til at vælge et af dem, hvis de af den ene eller anden grund ikke lever op til dine forventninger.

Få et tilbud på fx udvendig maling af hus i Haslev

Her kan du se eksempler på, hvad en maler i Haslev kan male for dig

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre. Det er et spørgsmål om viden, erfaring og teknik.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

En malermester i Haslev kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan en malermester male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, panelloft, gipsloft, akustikloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En malermester i Haslev giver sig gerne i kast diverse indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Haslev med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

En professionel og faguddannet malermester kan give dig et tilbud på alt inden for malerarbejde lige fra fuldspartling til tapetsering i Haslev. De fleste malerfirmaer i Haslev kan hjælpe med både små og store opgaver, så de vil også gerne male for dig.

Reklamelink

Hvad laver en maler?

En maler arbejder naturligvis med malerarbejde. Malerarbejde er i virkeligheden et stort område, som handler om meget mere end at rulle maling på en væg. Ganske vist er maling af vægge og lofter nogle af de mest almindelige opgaver, som en maler udfører. Derfor tager mange malere også med kyshånd imod de lidt mere usædvanlige opgaver som fx udvendig maling af fredede bygninger, da det giver dem nye udfordringer og variation i arbejdsopgaverne.

Når et nyt hus bliver bygget, er malerarbejdet den sidste finish, som får husets rum til at fremstå flotte og indbydende. Når elektrikerne er færdige med at trække ledninger og montere stikkontakter, og tømrerne er færdige med at sætte vægge, lofter og døre op, montere vinduer og så videre, skal maleren på banen.

Inden væggene er klar til at blive malet skal de først spartles og slibes. Opsætning af filt på væggene inden maling bidrager til et flot og ensartet resultat. Især på lange vægge, som solen skinner på, vil selv de mindste fejl nemt træde frem, så det er vigtigt at gøre forarbejdet med spartling, slibning og opsætning af filt ordentligt, inden man påbegynder selve malerarbejdet.

Det samme gør sig naturligvis gældende, hvis man hellere vil have sat tapet op frem for at male. Tapetsering er en opgave, som vinder mere og mere frem i disse tider, hvor fx fototapet er populært. Mange vælger at få sat fototapet op på en enkelt væg i fx børneværelset eller mødelokalet, hvor det kan skabe en flot visuel effekt.

En professionel maler i Haslev kan altså hjælpe med mange forskellige former for malerarbejde lige fra opsætning af filt på en enkelt væg til komplet maling af flyttelejlighed i Haslev.

Udendørs maling er en anden opgave, som mange malerfirmaer i Haslev beskæftiger sig med. Alt det udvendige træværk bliver slidt og medtaget af vind, regn og sol, så det skal beskyttes med maling, hvis det skal holde i mange år. Det kan fx være gavle, udhæng og vindskeder på dit hus. Måske har du en garage, et skur eller en carport, som er opført i træ for slet ikke at tale om udvendige trapper, terrasser, plankeværk og hegn. Især sommerhuse skal holdes ved lige, da de ofte er udsat for salt og sand i luften. De små partikler sliber træværket, så det hurtigt kommer til at se rigtig kedeligt og grimt ud.

Nogle firmaer har specialiseret sig i tagmaling. Det er ikke nødvendigvis en uddannet maler, der arbejder med den slags. Det kan fx også være en tømrer. Inden man går i gang med tagmaling, kan det være en god idé først at få lavet en tagrensning, som fjerner mos og alger. Atter andre malere har specialiseret sig i kalkning af kirker, lakering af trægulve eller epoxy-maling af gulve. Det er opgaver, som kræver forskellige teknikker.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Hvilke typer af malerarbejde kan jeg få tilbud på?

Du kan indhente tilbud på alle former for malerarbejde. Det kan være alt lige fra spartling af en enkelt væg til komplet maling af en flyttelejlighed i Haslev. Du kan indhente tilbud på både små og store maleropgaver - det er helt op til dig selv.

Priserne kan svinge fra maler til maler i den samme by, så der kan sagtens være store prisforskelle på selv forholdsvis små opgaver, når du indhenter tilbud. Derfor er det altid en god idé at få i hvert fald to tilbud, når du har brug for en maler. Er der meget stor forskel på priserne i de to tilbud, skal du måske også få et tredje tilbud, så du bedre kan bedømme, hvorvidt priserne er rimelige eller ej.

Synes du, at selv det billigste tilbud er for dyrt, skal du måske overveje at male selv. Så skal du bare betale for den maling, som du skal bruge samt værktøj og materialer til at dække af med. Man kan købe maling i mange forskellige kvaliteter, og du kan finde gode tilbud på maling online. Så skal du bare være indstillet på at bruge noget tid og energi på at male selv.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave