Du er her: Forside > Sjælland > Herfølge

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Herfølge

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Herfølge. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Herfølge. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Her kan du få et tilbud på din maleropgave i Herfølge

Vil du gerne have et godt tilbud på din maleropgave? Du kan selvfølgelig indhente tilbud på alle former for malerarbejde lige fra fuldspartling af vægge til opsætning af filt til maling af flyttelejlighed i Herfølge. Mange malerfirmaer vil foretrække at sende en maler ud for at se opgaven med egne øjne, inden de afgiver et tilbud. Det giver dem mulighed for at tage højde for ting, som du måske ikke selv havde tænkt på. Samtidig kan du få et indtryk af maleren og mærke, om der er god kemi mellem jer.

Du kan føle dig ganske tryg, selv om du indhenter tre tilbud på nettet. De fleste malere vil stadig vælge at komme forbi for at besigtige din maleropgave. Det giver dem den bedste forudsætning for at give dig et godt tilbud, som de kan stå inde for.

Få et tilbud på fx fuldspartling af vægge

Her kan du se et udvalg af opgaver, som en maler i Herfølge gerne giver dig et tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Herfølge kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Herfølge udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Herfølge kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Herfølge med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Som du kan se, kan du få tilbud på alle typer af malerarbejde. De fleste malere påtager sig gerne både små og store opgaver, så de står klar til at hjælpe dig. Nogle opgaver kan måske blive for store for en lille selvstændig malermester, men du er selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til et malerfirma i Herfølge for at høre, om de kan hjælpe dig med din maleropgave.

Reklamelink

Hvad kan en maler i Herfølge hjælpe med?

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænsen for, hvilke former for maleropgaver en professionel bygningsmaler kan påtage sig. En erfaren maler er gerne frisk på alle former for malerarbejde både indendørs og udendørs. Det kan være alt fra reparation af en enkelt væg til komplet maling af et helt nyt byggeri.

I særlige tilfælde med meget store maleropgaver kan det være bedst at kontakte et større malerfirma i Herfølge. De har flere malere ansat, så din opgave ikke trækker alt for meget ud i længden. Det kan fx være, hvis en stor virksomhed skal have malet alle deres kontorfaciliteter.

Af og til kan du støde på en maler, som har specialiseret sig inden for en niche som fx kalkning af kirker, tagmaling eller maling med brandhæmmende maling. Langt de fleste malerfirmaer løser dog både store og små maleropgaver lige fra opsætning af filt til maling af vægge til komplet maling af hus eller lejlighed.

Den største udfordring er i virkeligheden nok at finde en maler, som ikke har alt for travlt, så han kan klare din maleropgave inden for den nærmeste fremtid. Særligt om sommeren, når det begynder at blive varmt og tørt, har mange malere travlt.

Sommeren er nemlig det bedste tidspunkt at male udendørs træværk som fx facaderne på sommerhuse og træhuse, garager, carporte, skure, vinduer og hegn for ikke at tale om terrasser. Træet skal helst være tørt, når man maler. Ellers kan malingen begynde at boble op og skalle af. Det er dog heller ikke godt at male på en stegende varm sommerdag. Så kan malingen nemlig tørre for hurtigt, så den ikke når at trænge ordentligt ind i det træ, som den skal beskytte.

Få et tilbud på fx opsætning af filt i Herfølge

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvad nu hvis jeg finder fejl i det udførte malerarbejde?

Har din maler ikke udført malerarbejdet som aftalt, kan du som kunde forlange, at fejlene bliver rettet inden for en rimelig tid. Bliver manglerne ikke udbedret tilfredsstillende, kan du som kunde lade en anden maler udbedre dem for den oprindelige malers regning. Du har også mulighed for i stedet at kræve nedslag i prisen hos den maler, som har udført det fejlbehæftede malerarbejde. Vedrører fejlene nogle detaljer, som I ikke har aftalt noget specifikt, kan du stille som krav, at arbejdet skal være udført fagmæssigt korrekt.

Kan du og din maler ikke blive enige om, hvorvidt der er fejl, eller hvordan de skal udbedres, kan du indkalde til syn og skøn. Så vil en skønsmand forsøge at løse konflikten. Husk derfor altid at lave en udførlig skriftlig aftale med din maler, inden han går i gang med arbejdet - og husk, at I begge skal bekræfte aftalen, før den er bindende. Så står du bedst, hvis I er så uheldige at blive uenige.

3byggetilbud tilbyder dig en ekstra tryghed i form af en gratis entreprisegaranti. Har du sagt ja tak til et af de malertilbud, som du har modtaget gennem 3byggetilbud, kan du søge om deres gratis entreprisegaranti. Det er en økonomisk sikkerhed for dig, hvis du er så uheldig at være uenig med din maler om, hvorvidt der er fejl i det færdige malerarbejde.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave