Du er her: Forside > Storkøbenhavn > Herlev

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Herlev

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Herlev. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Herlev. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Få en god pris på malerarbejde i Herlev

Vil du gerne have en rigtig god pris på at få udført en maleropgave, kan du prøve at indhente 3 tilbud på nettet. Du kan indhente et tilbud på alt lige fra fuldspartling af vægge til opsætning af filt til maling af et helt hus. Det er helt gratis og uforpligtende for dig at indhente de 3 tilbud. Alt hvad du skal gøre er at bruge nogle få minutter på at beskrive din opgave. Du kan også vedhæfte et billede. Du vil så blive kontaktet af 3 malerfirmaer i løbet af nogle få hverdage. De vil hver især komme med et tilbud på, hvad det skal koste, hvis de skal udføre din maleropgave.

Du kan på den måde slippe for at ringe rundt til flere forskellige malerfirmaer i Herlev. Måske ringer du endda også forgæves, fordi de ikke har tid til at hjælpe dig. Når du indhenter tilbud på nettet, kan du i stedet vente på, at malerne kontakter dig, så husk blot at være klar ved telefonen, når de ringer til dig for at tale med dig om din opgave.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

En maler i Herlev kan give dig et godt tilbud på mange typer af malerarbejde

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Herlev kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Herlev udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Herlev kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Herlev med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan indhente tilbud på alle former for malerarbejde, som en professionel bygningsmaler er uddannet til at arbejde med. En maler kan hjælpe dig med både små og store opgaver. Visse opgaver er muligvis for store for en lille selvstændig malermester uden ansatte, men du kan altid ringe til de forskellige malerfirmaer i Herlev for at høre, om de kan hjælpe dig med din maleropgave.

Reklamelink

Hvilke typer opgaver kan en maler i Herlev hjælpe dig med?

Trænger dit hus eller din lejlighed til maling, kan det en god idé at få en maler til at gøre det for dig. Erfarne malere kan male rigtig pænt uden trælse helligdage, irriterende klatter, filt der slipper og så videre, fordi de er vant til at male og kender alle faldgruberne.

Inden væggene er klar til at blive malet kan det være, at der først skal spartles og slibes. Det vil være relevant, hvis det fx er en helt ny gipsvæg, der skal males. Opsætning af filt på væggene inden maling bidrager til et flot og ensartet resultat. Især på lange vægge, som solen skinner på, vil selv de mindste fejl nemt træde frem, så det er vigtigt at gøre forarbejdet med spartling, slibning og opsætning af filt ordentligt, inden man påbegynder selve malerarbejdet.

En maler ved alt om, hvilken maling der er mest velegnet til de forskellige rum, vægge og lofter i dit hus eller din lejlighed. Det er fx vigtigt at sørge for vådrumssikring på dit badeværelse for at undgå vandskader, skimmelsvamp og råd. Det gør man ved fx at sætte vådrumsgips op og male med en vådrumsmaling med glans 50, så overfladen bliver vandafvisende.

Andre rum kræver andre typer af maling. En professionel maler i Herlev har selvfølgelig både den teoretiske viden og praktiske erfaring til at træffe det bedste valg. Skal du have malet i køkkenet, er det praktisk med en høj glans, så det er nemt at tørre væggene af, hvis du kommer til at svine, mens du laver mad. Stuer, værelser og lofter kan du male med mindre glans.

En dygtig malermester i Herlev kan i det hele taget hjælpe med mange forskellige former for malerarbejde lige fra opsætning af filt på en enkelt væg til komplet maling af flyttelejlighed i Herlev.

Eksempler på andre indendørs maleropgaver er tapetsering. Tapetsering er en opgave, som vinder mere og mere frem i disse tider, hvor fx fototapet er populært. Mange vælger at få sat fototapet op på en enkelt væg i fx børneværelset eller mødelokalet, hvor det kan skabe en flot visuel effekt. Det er også en del af malerens arbejdsområde.

Skal du have malet træværk som fx vinduer og karme, er det en god idé at vælge en maling, som nemt flyder sammen, så du undgår synlige penselstrøg, når malingen er tør.

Udendørs maling er en anden opgave, som mange malerfirmaer på Fyn og i resten af landet beskæftiger sig med. Alt det udvendige træværk bliver slidt og medtaget af vind, regn og sol, så det skal beskyttes med maling, hvis det skal holde i mange år. Det kan fx være gavle, udhæng og vindskeder på dit hus. Måske har du en garage, et skur eller en carport, som er opført i træ for slet ikke at tale om udvendige trapper, terrasser, plankeværk og hegn. Især sommerhuse skal holdes ved lige, da de ofte er udsat for salt og sand i luften. De små partikler sliber træværket, så det hurtigt kommer til at se rigtig kedeligt og grimt ud.

Nogle firmaer har specialiseret sig i tagmaling. Det er ikke nødvendigvis en uddannet maler, der arbejder med den slags. Det kan fx også være en tømrer. Inden man går i gang med tagmaling, kan det være en god idé først at få lavet en tagrensning, som fjerner mos og alger. Atter andre malere har specialiseret sig i kalkning af kirker, lakering af trægulve eller epoxy-maling af gulve. Det er opgaver, som kræver forskellige teknikker.

Få et tilbud på fx udendørs maling af træværk i Herlev

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvad kan du gøre, hvis der er fejl i det udførte malerarbejde?

Der er flere forskellige muligheder, hvis du finder fejl i det udførte malerarbejde. Som kunde kan du kræve, at maleren retter op på fejlene inden for en rimelig tid. Er der stadig fejl derefter, må du som kunde gerne lade en anden maler udbedre dem for den oprindelige malers regning. En anden mulighed er, at du kræver et nedslag i prisen hos den maler, som har udført det mangelfulde arbejde. Vedrører fejlene nogle detaljer, som du og din maler ikke har lavet en specifik aftale om, kan du kræve, at arbejdet skal være udført fagmæssigt korrekt.

Er det helt umuligt for dig og din maler at blive enige om, hvorvidt der er fejl i malerarbejdet, eller hvordan problemet skal løses, kan du indkalde til syn og skøn. Så vil en skønsmand tage stilling til kvaliteten af arbejdet og forsøge at løse konflikten mellem jer.

Det er altid en god idé at lave en skriftlig aftale med din maler om, hvad han skal lave for dig. Aftalen er gældende, når I begge har bekræftet den.

Har du valgt at tage imod et af de malertilbud, som du har fået via 3byggetilbud, kan du søge om en gratis entreprisegaranti. Den giver dig økonomisk tryghed, hvis nu der skulle opstå fejl i det malerarbejde, som du skal have udført. Det sker forhåbentligt ikke, men det er altid rart at være på den sikre side, og den er jo gratis. Du skal bare søge om den, inden maleren går i gang med arbejdet.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave