Du er her: Forside > Sydjylland > Holsted

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Holsted

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Holsted. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Holsted. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Få 3 malertilbud fra malere i Holsted og omegn

Det kan være svært at finde en maler, som har tid til at hjælpe, når du gerne vil have malet. Mange malerfirmaer i Holsted og resten af landet har lynende travlt især i sommerhalvåret, så det kan være, at du kommer til at ringe en del rundt, inden du får fat i et malerfirma, som har et hul i sin kalender. Du kan slippe for at bruge tid på at ringe rundt, hvis du i stedet prøver at indhente 3 tilbud på din maleropgave via 3byggetilbud, som vi reklamerer for her på siden. Det er en hurtig og nem måde at komme i kontakt med 3 professionelle malere, som kan hjælpe dig.

Konceptet er lige til: Når du har indsendt din opgave, vil en servicemedarbejder fra 3byggetilbud kontakte dig for lige at sikre, at de har fået den rigtige opfattelse af, hvad du gerne vil have tilbud på. Derefter sender de din maleropgave videre til 3 udvalgte malere i Holsted og omegn. Malerne vil kontakte dig for at tale med dig om din opgave, og derefter vil du modtage et tilbud fra hver af dem. Du kan derefter i fred og ro læse tilbuddene og vælge et af dem. Lever ingen af tilbuddene op til dine ønsker eller forventninger, behøver du ikke at gøre brug af et af dem.

Få et tilbud på fx maling af flyttelejlighed i Holsted

Her kan du se et udvalg af opgaver, som en maler i Holsted gerne giver dig et tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Holsted kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Holsted udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Holsted kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Holsted med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan få tilbud på alle typer af malerarbejde - også opgaver, som vi ikke har nævnt her på siden. De fleste malere vil gerne arbejde med både små og store opgaver, så de kan selvfølgelig også hjælpe dig. Nogle opgaver kan måske blive for store for en lille selvstændig malermester, men du er altid velkommen til at tage kontakt til et malerfirma i Holsted eller omegn for at høre, om de kan hjælpe dig med lige præcis din maleropgave.

Reklamelink

Hvad kan en maler i Holsted hjælpe med?

En erfaren maler kan hjælpe med mange former for malerarbejde både indendørs og udendørs. Det kan være små opgaver som fx reparation af en enkelt væg til store opgaver som maling af en flyttelejlighed.

Langt de fleste malerfirmaer løser både store og små maleropgaver lige fra opsætning af filt til maling af vægge til komplet maling af hus eller lejlighed. Enkelte malere har specialiseret sig i bestemte typer af opgaver som fx kalkning af kirker.

Mange malerfirmaer har travlt især om sommeren. Når vejret er varmt og tørt, gælder det om at udnytte tiden til at få malet alt det udendørs træværk, som er mærket af vind og vejr. Træ skal nemlig have tid til at tørre op, inden man begynder at male. Samtidig bør det heller ikke være alt for varmt, når man maler, da malingen så kan tørre for hurtigt. Der er altså mange ting at tage højde for, når der skal males udenfor. Udendørs træværk er fx facaderne på sommerhuse og træhuse, garager, carporte, skure, vinduer og hegn. Har du en terrasse i træ, skal den måske også have olie.

Få et tilbud på fx opsætning af filt i Holsted

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvad nu hvis der er fejl i malerarbejdet?

Der er flere muligheder, hvis du mener, at der er fejl i det arbejde, som maleren afleverer. Er malerarbejdet ikke udført som aftalt, kan du først og fremmest forlange, at fejlene bliver rettet inden for et fornuftigt tidsrum. Er fejlene derefter fortsat ikke udbedret tilfredsstillende, har du som kunde mulighed for enten at lade en anden maler udbedre dem for den første malers regning, eller at kræve nedslag i prisen.

Har I ikke aftalt noget specifikt om, hvordan arbejdet skal udføres, kan du forvente, at arbejdet er udført fagmæssigt korrekt. Husk altid at lave en skriftlig aftale med din maler om, hvad du skal have lavet. Så står du bedst, hvis I bliver uenige. En mundtlig aftale er også bindende, men det kan være svært at bevise, hvad der er blevet sagt og aftalt.

I værste fald kan du indkalde til syn og skøn. I sådan et tilfælde vil en skønsmand forsøge at finde en løsning på uenighederne mellem jer.

Hos 3byggetilbud kan du søge om en gratis entreprisegaranti, hvis du har taget imod et af de malertilbud, som du har modtaget gennem dem. Den dækker fejl og mangler i det udførte malerarbejde til en værdi af adskillige tusinde kroner, så du er sikret, hvis uheldet er ude.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave