Du er her: Forside > Djursland > Hornslet

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Hornslet

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Hornslet. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Hornslet. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler i Hornslet og omegn

Få 3 tilbud på malerarbejde udført af dygtig maler i Hornslet

Vil du gerne have et godt tilbud fra en dygtig maler i Hornslet eller omegn, er du havnet på den helt rigtige side. Her kan du nemlig indhente 3 malertilbud via 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det er en gratis service, hvor du kan føle dig helt tryg. De har med succes formidlet rigtig rigtig mange opgaver mellem private kunder som dig selv og deres håndværkere, hvilket de mange pæne anmeldelser også vidner om.

Alt hvad du skal gøre er at bruge nogle få minutter på at beskrive din opgave. Derefter vil du blive ringet op af 3byggetilbud. De skal lige være sikre på, at de har alle de oplysninger, som de har brug for, inden de sender opgaven videre til 3 malerfirmaer i deres netværk. 3byggetilbud samarbejder udelukkende med danske malerfirmaer. De 3 udvalgte malere vil hver især kontakte dig for at høre mere om, hvad du har brug for. Derefter vil de sende deres tilbud til dig. Det er en 100% uforpligtende service for dig, så det står dig frit for at takke nej til tilbuddene, hvis de fx er for dyre til dit budget.

Få et tilbud på fx maling af flyttelejlighed i Hornslet

Her kan du se et udpluk af maleropgaver, som et malerfirma i Hornslet kan give dig et godt tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Hornslet kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Hornslet udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Hornslet kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Hornslet med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan få tilbud på alle typer af malerarbejde - også opgaver, som vi ikke har nævnt her på siden. De fleste malere vil gerne arbejde med både små og store opgaver, så de kan selvfølgelig også hjælpe dig. Nogle opgaver kan måske blive for store for en lille selvstændig malermester, men du er altid velkommen til at tage kontakt til et malerfirma i Hornslet eller omegn for at høre, om de kan hjælpe dig med lige præcis din maleropgave.

Reklamelink

Hvilke opgaver kan en maler i Hornslet klare for dig?

Skal du have spartlet eller slebet vægge og lofter, grundet eller malet, skal du have fat i en maler, hvis du ikke selv vil gå i gang med arbejdet.

En god maler kan hjælpe med disse og mange andre maleropgaver både indenfor og udenfor. Det kan være små opgaver som fx reparation af en enkelt væg til en rimelig stor opgave som maling af en flyttelejlighed med mange værelser, sprossede vinduer og stuk.

Et malerfirma kan tage sig af store og små maleropgaver som fx opsætning af filt, maling af vægge, maling af lofter, maling af vinduer, maling af døre og maling af hus eller lejlighed. Bor du på en gård, kan en maler også hjælpe med kalkning af facaden, lige som mange malere også gerne tilbyder facademaling af husets mure.

Mange malere i Hornslet og omegn har travlt, når solen får overtaget omkring maj. Når vejret er varmt og tørt, gælder det om at udnytte tiden til at få malet alt det udendørs træværk, som er mærket af vind og vejr. Træ skal nemlig have tid til at tørre op, inden man begynder at male. Samtidig bør det heller ikke være alt for varmt, når man maler, da malingen så kan tørre for hurtigt. Der er altså mange ting at tage højde for, når der skal males udenfor, også selv om det er sommer, og solen skinner fra en skyfri himmel. Udendørs træværk er fx facaderne på sommerhuse og træhuse, garager, carporte, skure, vinduer og hegn. Det kan også være en god idé at oliere terrassen, hvis den er bygget i træ.

Få et tilbud på fx opsætning af filt i Hornslet

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvad nu hvis der er fejl i malerarbejdet?

Der er flere muligheder, hvis du mener, at der er fejl i det arbejde, som maleren afleverer. Er malerarbejdet ikke udført som aftalt, kan du først og fremmest forlange, at fejlene bliver rettet inden for et fornuftigt tidsrum. Er fejlene derefter fortsat ikke udbedret tilfredsstillende, har du som kunde mulighed for enten at lade en anden maler udbedre dem for den første malers regning, eller at kræve nedslag i prisen.

Har I ikke aftalt noget specifikt om, hvordan arbejdet skal udføres, kan du forvente, at arbejdet er udført fagmæssigt korrekt. Husk altid at lave en skriftlig aftale med din maler om, hvad du skal have lavet. Så står du bedst, hvis I bliver uenige. En mundtlig aftale er også bindende, men det kan være svært at bevise, hvad der er blevet sagt og aftalt.

I værste fald kan du indkalde til syn og skøn. I sådan et tilfælde vil en skønsmand forsøge at finde en løsning på uenighederne mellem jer.

Hos 3byggetilbud kan du søge om en gratis entreprisegaranti, hvis du har taget imod et af de malertilbud, som du har modtaget gennem dem. Den dækker fejl og mangler i det udførte malerarbejde til en værdi af adskillige tusinde kroner, så du er sikret, hvis uheldet er ude.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave