Du er her: Forside > Østjylland > Hovedgård

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Hovedgård

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Hovedgård. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Hovedgård. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Kunne du tænke dig et godt tilbud fra en maler i Hovedgård?

Hvad der er sparet, er tjent. Mange af os kan godt lide at spare penge, så vi siger sjældent nej til et godt tilbud. Det gælder også, når vi står og mangler en maler eller en anden håndværker. Vil du gerne finde en billig maler i Hovedgård, kan du med fordel prøve at indhente 3 tilbud på nettet. Det kan du fx gøre hos 3byggetilbud, som er en service, vi reklamerer for. Her kan du hurtigt spare penge, hvis du blot bruger et par minutter på at beskrive din opgave.

Når du har indsendt din opgave, vil du blive kontaktet af en servicemedarbejder, som tager en snak med dig om, hvad du har brug for, og om du fx har nogle særlige krav til maleren. Derefter vil de sende din maleropgave videre til tre malerfirmaer, som hver især vil give dig et tilbud. De vil måske også ringe til dig for at aftale en besigtigelse af opgaven, så de kan skræddersy et godt tilbud til dig. Du kan i hvert fald forvente at modtage 3 tilbud i løbet af 3 hverdage.

Få et tilbud på fx maling af flyttelejlighed

Eksempler på opgaver, som et malerfirma i Hovedgård kan give dig et tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Hovedgård kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Hovedgård udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Hovedgård kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Hovedgård med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan selvfølgelig få tilbud på alle former for malerarbejde. De fleste malere påtager sig gerne både små og store opgaver, så de står klar til at hjælpe dig. Nogle opgaver kan måske blive for store for en lille selvstændig malermester, men du er selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til et malerfirma i Hovedgård for at høre, om de kan hjælpe dig med din maleropgave.

Reklamelink

En maler i Hovedgård kan mere end at male

Er det tid til maling af dit hus eller din lejlighed, er det en god idé at finde en maler til at klare arbejdet. Malerarbejde udført af erfarne malere ser bare bedst ud, fordi du undgår helligdage, klatter, filt der slipper og så videre.

En maler ved alt om, hvilken maling der er mest velegnet til de forskellige rum, vægge og lofter i dit hus eller din lejlighed. Det er fx vigtigt at sørge for vådrumssikring på dit badeværelse for at undgå vandskader, skimmelsvamp og råd. Det gør man ved fx at sætte vådrumsgips op og male med en vådrumsmaling med glans 50, så overfladen bliver vandafvisende.

Andre rum kræver andre typer af maling. En professionel maler har både den teoretiske viden og praktiske erfaring til at træffe det bedste valg. Skal du have malet i køkkenet, er det praktisk med en høj glans, så det er nemt at tørre væggene af, hvis du kommer til at svine, mens du laver mad. Stuer, værelser og lofter kan du male med mindre glans.

Skal du have malet træværk som fx vinduer og karme, er det en god idé at vælge en maling, som nemt flyder sammen, så du undgår synlige penselstrøg, når malingen er tør.

Få et tilbud på fx maling af vægge i Hovedgård

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 lokale malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Lav en skriftlig aftale med din maler

Det er en god idé at lave en skriftlig aftale med din maler, så I undgår at misforstå hinanden, når I aftaler, hvvad der skal males, hvordan arbejdet skal udføres, og hvornår det skal være færdigt. En skriftlig aftale er bindende, når I begge har underskrevet den. I kan finde en standardkontrakt på nettet, som I kan udfylde og skrive under. Er det for bøvlet, kan I også lave en aftale på mail. Du skal bare sørge for, at I begge har bekræftet aftalen, inden maleren går i gang med arbejdet. Ellers er aftalen nemlig ikke bindende.

En mundtlig aftale er faktisk også bindende, men det kan være svært at bevise, hvem der har sagt hvad, hvis I bliver uenige.

Er du vitterligt utilfreds med det udførte malerarbejde, kan du i første omgang gøre din maler opmærksom på det. Han skal så inden for rimelig tid forsøge at udbedre fejlene. Er du stadig utilfreds, kan du forlange afslag i prisen. Går konflikten i hårdknude, kan du forlange syn og skøn. Så vil en skønsmand forsøge at finde en løsning.

Vælger du at acceptere et af de tilbud, som du har modtaget fra en maler gennem 3byggetilbud, kan du søge om en gratis entreprisegaranti. Det er en økonomisk sikkerhed for dig, da den dækker fejl og mangler i det udførte malerarbejde for op til 35.000 kr. for private og 100.000 kr. for virksomheder og foreninger. Garantien kan du få ved at sende aftalen mellem dig og maleren ind til gennemsyn, inden arbejdet går i gang. Så vil du normalt modtage en garanti i løbet af en dag.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave