Du er her: Forside > FAQ > Hvad koster malerarbejde?

Reklame for 3byggetilbud

Hvad koster malerarbejde?

Prisen på malerarbejde kan blive udregnet på flere forskellige måder

Prisen på malerarbejde afhænger i høj grad af, hvad du skal have malet. Mange malere har faste priser på deres malerarbejde. Det kan enten være i form af en timepris eller en pris pr. m2. Dertil kan så komme priser på materialer som fx grundrens, maling, filt og tapet, som selvfølgelig vil variere alt afhængig af typen af maleropgave.

En pris på malerarbejde pr. m2 kan også variere afhængig af, hvad der skal males. Malere tager fx ofte en lavere pris for malerarbejde pr. m2, når det er en væg, der skal males, mens maling af vinduer, karme og fodlister er noget dyrere pr. meter. Det skyldes naturligvis, at det tager noget længere tid at male vinduer og karme, som kan have profiler og lignende.

Reklamelink


Pris pr. time eller pr. opgave

En pris på malerarbejde pr. m2 kan være nemmere at forholde sig til end en timepris, fordi antallet af m2 er fast. Er din maleropgave meget omfattende, kan det også være, at du kan få et samlet tilbud på malerarbejde og på den måde være heldig at finde en billig maler nær dig.

Det kan fx være, at du skal have malet hele dit hus indvendigt eller at du står over for en total istandsættelse af lejlighed ved fraflytning. Sådanne opgaver kan inkludere alt lige fra afrensning, spartling og slibning til maling af vinduer, døre, vægge, lofter og måske endda gulve, hvis du har trægulve.

Er du i gang med at renovere et hus eller en lejlighed, kan det også være, at du skal have sat nyt filt og tapet op, som også er opgaver, som en maler kan klare.

Prislister kan give dig et fingerpeg

Nogle malere har en prisliste på deres hjemmeside. Dem kan du bruge til at få en idé om de vejledende priser på malerarbejde. Priserne kan variere fra landsdel til landsdel, men der kan også være stor forskel fra maler til maler i de større byer.

Få et tilbud på malerarbejde

Vil du gerne finde en billig maler i dit lokalområde, kan du også prøve at indhente 3 tilbud fra 3byggetilbud, som vi reklamerer for.

Mal selv hvis du ikke kan finde en billig maler

Kniber det med at finde en billig maler i dit lokalområde? Hvis det skal være så billigt som muligt, kan du vurdere, om du i virkeligheden er bedst stillet ved at købe noget billig maling og selv gå i gang med at svinge penslen. Mange farvehandlere på nettet sælger maling til en billig pris, så her kan være gode penge at spare.

Til gengæld skal du være forberedt på at bruge noget tid på selv at udføre malerarbejdet, og måske bliver resultatet ikke helt så tilfredsstillende, som hvis du betalte en professionel maler med mange års erfaring og praktisk viden.

De er trods alt vant til at lave alle former for malerarbejde som fx grundig afdækning, opsætning af tapet og filt, spartling og slibning af gips, maling af vægge, maling af værelse, maling af døre, maling af vinduer og karme, maling af trægulv, maling af pudset væg indendørs, maling af træloft og så videre.

Det er også dem, der har praktisk erfaring og det rette udstyr til at lave et flot resultat, når sprøjtemaling af loft og vægge er det bedste valg. Udvendig maling af hus kan ofte være en tidskrævende opgave især hvis du fx skal have malet en facade, hvor der også skal laves et farveskift. En maler kan naturligvis også klare alle former for udvendige maleropgaver som fx maling af en pudset facade eller et vandskuret hus eller maling af gavl og andet træværk som fx hegn, carporte og udhuse.

Køb billig maling online

Der er gode muligheder for at købe billig maling på nettet, hvis du vælger selv at male. Prøv fx at tage et kig på udvalget og priserne hos BN Farver og DecoFarver, som vi gerne reklamerer lidt for.

Hvad betaler sig bedst i længden?

Vil du have en billig pris på malerarbejde, kan du prøve at indhente et tilbud fra en maler eller måske flere forskellige malere i dit lokalområde. Brug lidt tid på at sammenligne malernes priser og overvej, hvad der tjener dig bedst i længden. Hvor længe vil dit malerarbejde fx se pænt ud i forhold til, hvis det var udført af en professionel maler billig eller ej?