Du er her: Forside > Sydjylland > Jordrup

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Jordrup

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud her

Find en billig maler i Jordrup. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Jordrup. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Søger du en billig maler i Jordrup?

Leder du efter en god og billig maler i Jordrup? Hvis du virkelig gerne vil have dit hus eller din lejlighed malet så billigt som muligt, vil det billigste være selv at kaste sig over arbejdet. Hvis det kniber med tiden til selv at gøre det, kan du i stedet prøve at indhente tre tilbud på nettet. Det kan du fx gøre hos 3byggetilbud, som vi reklamer for. Her kan du ganske gratis indhente 3 tilbud fra lokale malerfirmaer, som er interesseret i at tage din opgave.

Alt hvad du skal gøre er at beskrive din opgave på en linje eller to, inden du trykker på send. Du finder en formular, som du kan udfylde inde på deres hjemmeside. Når du har sendt din opgae ind, vil du kort tid efter blive ringet op af en af deres servicemedarbejdere, som lige vil gennemgå din opgave sammen med dig, inden de sender den videre til tre malere. Malerne vil kontakte dig for at aftale nærmere, hvorefter de hver især vil udarbejde et tilbud til dig. Du vil modtage 3 tilbud i løbet af 3 hverdage, og så er det op til dig at vælge det bedste tilbud. Hvis du ikke er tilfreds med tilbuddene, står det dig frit for at takke nej til dem alle tre, da det er helt uforpligtende og gratis for dig at gøre brug af denne service.

Få et tilbud på fx maling af flyttelejlighed

Er du i tvivl om, hvad en maler i Jordrup kan give dig et godt tilbud på? Så læs videre her:

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Jordrup kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Jordrup udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Jordrup kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Jordrup med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Vil du gerne have et tilbud på andet malerarbejde, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. De fleste malere påtager sig gerne både små og store opgaver, så de står klar til at hjælpe dig. Du kan få tilbud på alt lige fra opsætning af filt til komplet maling af flyttelejlighed i Jordrup.

Reklamelink

Malerfirmaer i Jordrup står klar til at male for dig

En maler kan naturligvis hjælpe dig med alle former for malerarbejde, som en bygningsmaler normalt arbejder med. Det gælder både indendørs og udendørs malerarbejde på mange forskellige typer overflade som fx gipsvægge, træfacader og murværk.

Ofte skal en overflade forberedes, inden man kan gå i gang med at male. En ny gipsvæg skal fx først have spartlet skruehuller og samlinger. Spartelmassen skal tørre, inden man kan slibe den. Derefter skal den grundes og tørre igen, inden man kan begynde at male. Har væggene tidligere været malet, er det normalt ikke nødvendigt først at spartle, med mindre der er skruehuller eller revner i væggene.

En maler kan også hjælpe dig med maling af vinduer, karme, døre og lister. Det er tidskrævende arbejde, som kræver den rigtige maling og et godt håndelag for at undgå synlige penselstrøg.

Udendørs træværk skal jævnligt have maling eller olie for at beskytte det mod vind og vejr. Ellers kan det blive tørt, revne eller trække sig sammen, så det bliver grimt at se på. Maling eller olie forlænger træets levetid, da det blandt andet bliver beskyttet mod solens skadelige uv-stråler.

Har du en mur, som trænger til en kærlig hånd, kan en maler måske male den. Ellers kan andre alternativer til at friske muren op være vandskuring eller pudsning. Det er opgaver, som ofte bliver udført af en murer, men du kan også sagtens indhente tilbud online på murerarbejde.

Få et tilbud på fx maling af vægge i Jordrup

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 lokale malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Kan jeg få tilbud fra andre håndværkere?

Ja, du kan få tilbud fra mange forskellige håndværkere. Det kan fx være relevant, hvis du vil renovere dit hus i Jordrup. Du kan få tilbud fra en autoriseret kloakmester, en billig elektriker, en dygtig vvs-mand og mange andre faggrupper, som kan hjælpe dig med din byggeopgave.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvilke maleropgaver kan en maler hjælpe dig med?

En professionel maler kan hjælpe dig med alt lige fra fuldspartling af en væg til maling af flyttelejlighed eller indvendig maling af hus. Malerarbejde spænder bredt, da det også indbefatter klargøring til maling. Eksempler på sådanne opgaver er fuldspartling af vægge, spartling af skruehuller, slibning af vægge, og opsætning af filt eller væv.

Andre opgaver kan fx være maling af vægge eller maling af fodlister, karme, vinduer og døre. En maler kan tage sig af både indendørs og udendørs maling af vinduer, lige som han kan klare maling af træværk både indendørs og udendørs.

Udendørs træværk er også et område, som malere har masser af viden om og erfaring med at male. Udvendigt træ bør som minimum få en gang maling eller olie hvert andet eller tredje år, så det bliver ved med at være beskyttet mod solens ødelæggende uv-stråler. Ellers vil træet tørre ud og få revner. Eksempler på udendørs træværk er facade på sommerhuse, facade på træhuse generelt, garager og skure. Carporte, hegn og terrasser udført i træ vil også have godt af at få maling eller olie med jævne mellemrum. Har du valgt en hård træsort til fx din terrasse, vil den kræve mindre vedligehold end fx fyr, så det er ikke nødvendigvis alle terrasser, der skal have olie.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave