Du er her: Forside > Sydsjælland > Kalvehave

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Kalvehave

Få 3 malertilbud i løbet af et øjeblik

Find en billig maler i Kalvehave. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Kalvehave. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Hurtig, nem og gratis service

✔ 100% uforpligtende for dig

✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find et billig malerfirma i Kalvehave

Så nemt kan du finde en billig maler i Kalvehave

Kunne du godt tænke dig at lave en aftale med en billig maler rimelig snart? Vil du gerne undgå at bruge en masse tid på at ringe eller skrive til flere forskellige malermestre i Kalvehave? Så er 3byggetilbud, som vi reklamerer for, løsningen!

De yder en populær og gratis service, hvor du hurtigt og nemt kan bestille tre tilbud fra malere i Kalvehave og omegn. Du skal bare bruge et øjeblik på at beskrive din opgave, inden du trykker "send". Så formidler de din opgave videre til tre udvalgte malerfirmaer i deres store netværk af dygtige og pålidelige håndværkere. Du kan forvente at modtage tre tilbud på din opgave i løbet af tre hverdage. Det er helt uforpligtende for dig, så du er ikke tvunget til at bruge et af tilbuddene, hvis du fx ikke synes, at det er billigt nok.

Vil du hellere selv kontakte de forskellige malere for at forhøre dig om deres priser, kan det være, at du beslutter dig for at ringe rundt til samtlige malere i Kalvehave og omegn. Det kommer unægteligt til at tage tid, når du skal forklare din opgave hver gang. Måske har malerne heller ikke lige tid til at besvare telefonen første gang, du ringer. Måske har de ikke et hul i deres kalender lige foreløbig.

Alt det bøvl undgår du, hvis du bestiller tre tilbud på nettet. Så får du tilbud fra de malere, som har mulighed for at hjælpe dig. Det går endda ret hurtigt, får du vil modtage de tre tilbud i løbet af de kommende tre dage.

Få et tilbud på fx udvendig maling af hus i Kalvehave

Her kan du se eksempler på, hvad en maler i Kalvehave kan male for dig

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre. Det er et spørgsmål om viden, erfaring og teknik.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

En malermester i Kalvehave kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan en malermester male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, panelloft, gipsloft, akustikloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En malermester i Kalvehave giver sig gerne i kast diverse indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Kalvehave med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

En professionel og erfaren maler kan udarbejde et tilbud til dig på vidt forskellige opgaver lige fra fuldspartling til tapetsering i Kalvehave. De fleste malerfirmaer i Kalvehave kan hjælpe med både små opgaver som fx spartling af en enkelt væg til store opgaver som fx indvending maling af et helt hus. Der er dog enkelte malermestre, som har valgt at specialisere sig inden for en niche som fx kalkning af kirker eller epoxymaling.

Reklamelink

Malerfirmaer i Kalvehave maler både indvendig og udvendig

En dygtig malermester er meget alsidig og har en bred erfaring, så han eller hun kan klare mange forskellige maleropgaver. Nogle af de meste almindelige maleropgaver for en maler er maling af vægge og lofter. Der er dog også mange andre ting, som kan trænge til et nyt lag maling i ny og næ. Vægge og lofter er bare nogle af de flader, som oftest bliver malet.

Væggene bliver nemt lidt skrammede og ridsede, når vi kommer til at gå ind i dem med ting, eller når vi sætter billeder, hylder, spejle og andet interiør op. Solen kan også blege farven på væggene, så du fx kan se, hvor der har hængt billeder. Nikotin kan også misfarve vægge og lofter, hvis der bliver røget inden for. Står du og skal sælge din bolig, kan det også være en god idé at male væggene i en neutral farve som fx hvid. Det er en farve, som alle kan forholde sig til.

Indendørs malerarbejde kan også være maling af vinduer, karme, lister, paneler, radiatorer og vandrør. Det er vigtigt at være sikker på hånden, så der bliver malet i et jævnt lag uden løbere, små klatter og synlige penselstrøg. Vægge og lofter maler man derimod med rulle, som er nemmere at arbejde med. Har du akustiklofter, kan det også være, at din maler foretrækker sprøjtemaling for at undgå at lukke alle de lyddæmpende huller med maling.

Inden væggene er klar til at blive malet kan det være, at der først skal spartles og slibes. Det vil være relevant, hvis det fx er en helt ny gipsvæg, der skal males. Opsætning af filt på væggene inden maling bidrager til et flot og ensartet resultat. Især på lange vægge, som solen skinner på, vil selv de mindste fejl nemt træde frem, så det er vigtigt at gøre forarbejdet med spartling, slibning og opsætning af filt ordentligt, inden man påbegynder selve malerarbejdet.

Det samme gør sig naturligvis gældende, hvis man hellere vil have sat tapet op frem for at male. Tapetsering er en opgave, som vinder mere og mere frem i disse tider, hvor fx fototapet er populært. Mange vælger at få sat fototapet op på en enkelt væg i fx børneværelset eller mødelokalet som et alternativ til plakater og billeder.

En god maler i Kalvehave kan altså hjælpe med mange forskellige former for malerarbejde lige fra opsætning af filt på en enkelt væg til komplet maling af flyttelejlighed i Kalvehave.

Udendørs maling beskæftiger også rigtig mange malere i Sønderjylland og i resten af landet. Alt det udvendige træværk bliver slidt og ødelagt af vejret, så det skal beskyttes med maling, hvis man vil undgå råd, revner, svamp og lignende. Eksempler på udvendig træværk er gavle, udhæng og vindskeder på dit hus. Måske har du en garage, et skur eller en carport, som er opført i træ for slet ikke at tale om udvendige trapper, terrasser, plankeværk og hegn.

Især sommerhuse skal holdes ved lige, da de typisk ligger tæt på havet og derfor er meget udsat for salt og sand i luften. De små partikler sliber træværket, så det hurtigt kommer til at se rigtig kedeligt og grimt ud.

Nogle firmaer har specialiseret sig i tagmaling. Det er ikke nødvendigvis en uddannet maler, der arbejder med den slags. Det kan fx også være en tømrer. Inden man går i gang med tagmaling, kan det være en god idé først at få lavet en tagrensning, som fjerner mos og alger. Atter andre malere har specialiseret sig i kalkning af kirker, lakering af trægulve eller epoxy-maling af gulve. Det er opgaver, som kræver forskellige teknikker.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Kan jeg få garanti på malerarbejde i Kalvehave?

Ja, det kan du faktisk godt. Hos 3byggetilbud kan du få en gratis entreprisegaranti, som i vid udstrækning vil holde dig skadesfri i tilfælde af, at der er fejl og mangler i det udførte arbejde. Den dækker arbejde udført ved indgåelse af en aftale på baggrund af et tilbud, som du har fået gennem dem. Du skal huske at søge om garantien, inden maleren begynder at male.

Har du valgt en anden maler i Kalvehave, kan du sørge for at dække dig så godt som muligt ind ved at lave en skriftlig aftale. Både en mundtlig og en skriftlig aftale er bindende, men det kan være svært at bevise, hvad der er blevet aftalt mellem dig og malermesteren ved en mundtlig aftale. En skriftlig aftale er først bindende, når både du og maleren har bekræftet den. Du kan lave en skriftlig aftale ved at udfylde en standardkontrakt, som du kan finde på nettet, hvorefter I begge underskriver den. I kan selvfølgelig sagtens lave en aftale på mail, men her er det som tidligere nævnt vigtigt, at I begge bekræfter den. Først da er den bindende.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave