Du er her: Forside > Amager > Kastrup

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Kastrup

Bestil 3 tilbud her hvis du vil spare tid og penge

Find en billig maler i Kastrup. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Kastrup. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Find en billig maler til at male for dig i Kastrup

Find en maler til at male for dig i Ferritslev på Fyn

Skal din maler være god eller billig - eller måske håber du på at finde et fynsk malerfirma, som er begge dele på én gang - god og billig. Kastrup er en ret lille by, så der er ikke så mange malerfirmaer med adresse her. I stedet kan du prøve at lede efter en god maler i en anden by som fx Odense, hvor der er virkelig mange malerfirmaer at vælge mellem.

Giver det ikke noget, kan du prøve at spørge i din omgangskreds, om de kan anbefale en god maler, der vil køre til Kastrup for at male. Kan de ikke anbefale en maler, må du i gang med at ringe rundt til forskellige malere for at høre, om de kan hjælpe dig. Du kan også prøve at indhente tre tilbud hos fx 3byggetilbud, som vi reklamerer for her på siden.

De formidler ganske gratis din maleropgave videre til tre malere i deres netværk. Det er seriøse malere, som gerne vil udarbejde et godt tilbud til dig. Der kan sagtens være stor forskel på priserne, for de tre malere ved godt, at de er flere om at byde på din opgave. Du vil i hvert fald få et godt indtryk af prisniveauet blandt malere i Kastrup.

Er tilbuddene alligevel ikke billige nok til dig, er du ikke forpligtet til at gøre brug af et af dem. Det er nemlig helt uforpligtende for dig at indhente tilbud på denne måde.

Få et tilbud på fx indvendig maling af hus i Kastrup

En maler kan lave et godt tilbud på alle former for malerarbejde i Kastrup

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Kastrup kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Kastrup udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Kastrup kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Kastrup med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Står du med en helt anden opgave, som du gerne vil have et tilbud på fra en maler i Kastrup, skal du endelig ikke holde dig tilbage. De fleste malerfirmaer er friske på at tage både små og store opgaver, så de kan også hjælpe dig uanset, om du skal have hjælp til opsætning af filt på en enkelt væg, indvendig maling af hus eller komplet maling af flyttelejlighed i Kastrup.

Reklamelink

Lad et malerfirma i Kastrup klare malerarbejdet for dig

En professionel maler i Kastrup udfører mange andre ting end blot at male. De gør nemlig også klar til malerarbejdet. Det kan fx være afdækning, fugning af samlinger mellem gipsplader, spartling af vægge, slibning af vægge, opsætning af filt og grunding af væg.

Maling af vægge og lofter er meget normale opgaver for en malermester. Malerfirmaer maler også alle de mindre ting som karme, vinduer, lister, vandrør og radiatorer. Det er præcisionsarbejde, som kræver tålmodighed og en sikker hånd, hvis man skal undgå synlige penselstrøg. Arbejdet bliver også nemmere, hvis man vælger en maling, som let flyder sammen.

Mange malerfirmaer i Kastrup arbejder også med sprøjtemaling. Det kan være den bedste teknik til maling af akustik-lofter. Der er også forskellige teknikker til maling af gulve alt afhængig af typen af gulv. Man vil ofte vælge en lakering til trægulve, mens man med fordel kan give et betongulv epoxy-maling. Man kan også male med indfarvet spartel-masse, hvis man gerne vil skabe et råt look på væggene. Der er mange forskellige maleteknikker, og en dygtig maler vil hellere end gerne udfordres kreativt. Kort sagt kan en professionel maler hjælpe dig med at male stort set alt, hvad du kan forestille dig, at man kan male i en lejlighed eller et hus. En maler kan også stå for indvendig istandsættelse af et hus eller maling af en flyttelejlighed i Kastrup.

Der er også rigeligt med udvendigt malerarbejde til at holde en maler beskæftiget. Udendørs træværk har nemlig brug for maling for at modstå vind og vejr. Det drejer sig blandt andet om gavle af træ, udhæng, vindskeder, hegn og træbygninger som fx sommerhuse, garager, skure, carporte og kolonihavehuse. Bor du i et træhus, skal det også have malet facaden hvert andet eller tredje år. Måske skal den sydvendte facade males lidt oftere end de andre sider, da den er mest udsat for solens skadelige uv-stråler.

Vil du gerne have malet det tag, kan en maler måske også hjælpe dig. Nogle malerfirmaer tilbyder også tagmaling i Kastrup, men det kan også være, at du i stedet skal have fat på et firma, som har specialiseret sig i tagmaling og tagrensning. En tagrensning og efterfølgende tagmaling gør dit tag flot igen, hvis det er blevet grønt af alger og mos. Tagmaling handler altså primært om at gøre dit tag pænt at se på igen.

Nogle malere har specialiseret sig inden for en niche som fx kalkning af kirker eller epoxy-maling af gulve. Der er også malere, som tilbyder flotte og kreative vægmalerier. De er ofte kunstmalere eller kreative sjæle, ikke bygningsmalere selv om de også kan være fulde af gode kreative idéer, når de får frie tøjler.

Få et tilbud på fx maling af flyttelejlighed i Kastrup

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 lokale malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Kan man få garanti på malerarbejde i Kastrup?

Ja, det kan du faktisk godt. Har du valgt at tage imod et af de malertilbud, som du har fået via 3byggetilbud, kan du søge om en gratis entreprisegaranti. Så kan du føle dig økonomisk tryg, hvis der i værste fald er fejl i det malerarbejde, som får udført. Det sker forhåbentligt ikke, men det er altid rart at være på den sikre side, og den er jo gratis. Du skal bare huske at søge om den, inden maleren går i gang med arbejdet.

Der er flere andre muligheder, hvis du finder fejl i det udførte malerarbejde. Som kunde kan du kræve, at maleren retter op på fejlene inden for en rimelig tid. Er der stadig fejl derefter, må du som kunde gerne lade en anden maler udbedre dem for den oprindelige malers regning. En anden mulighed er, at du kræver et nedslag i prisen hos den maler, som har udført det mangelfulde arbejde. Vedrører fejlene nogle detaljer, som du og din maler ikke har lavet en specifik aftale om, kan du kræve, at arbejdet skal være udført fagmæssigt korrekt.

Er det helt umuligt for dig og din maler at blive enige om, hvorvidt der er fejl i malerarbejdet, eller hvordan problemet skal løses, kan du indkalde til syn og skøn. Så vil en skønsmand tage stilling til kvaliteten af arbejdet og forsøge at løse konflikten mellem jer.

Du kan undgå mange problemer ved at lave en skriftlig aftale med din maler om, hvad han eller hun skal lave for dig. Aftalen er gældende, når I begge har bekræftet den, så du kan sagtens lave en aftale på mail.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave