Du er her: Forside > Lolland > Kettinge

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Kettinge

Bestil 3 tilbud her hvis du vil spare tid og penge

Find en billig maler i Kettinge. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Kettinge. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Find Kettinges billigste maler her!

Der er mange malerfirmaer i Kettinge, så det kan føles som lidt af et lotteri, hvis du leder efter en billig maler. Det kan være, at du må ringe rundt til adskillige malere for at høre lidt nærmere om deres priser, så du har noget at sammenligne med.

En god strategi kan være først at indhente to tilbud, hvis du har en specifik opgave, som du gerne vil have en maler i Kettinge til at klare for dig. Ligger de to priser tæt på hinanden, har du sandsynligvis ramt det rigtige prisniveau blandt byens malere. Vil du gerne være helt sikker, kan du prøve at indhente et tredje tilbud. Ligger alle tre tilbud prismæssigt tæt på hinanden, er der næppe nogen grund til at lede mere.

Hvis du synes, at det lyder besværligt, kan du i stedet bestille tre tilbud fra malere i Kettinge via 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Så skal du bare bruge et par minutter på ganske kort at beskrive din opgave, inden du sender den ind. Derefter vil du blive kontaktet af tre lokale malerfirmaer i løbet af de næste tre dage. De vil hver især give dig et tilbud med en pris på, hvad det vil koste dig at få malet. Det er helt gratis og uforpligtende for dig.

Få et tilbud på fx maling af flyttelejlighed

Her kan du se eksempler på, hvilke opgaver en maler i Kettinge kan give dig et godt tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Kettinge kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Kettinge udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Kettinge kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Kettinge med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Vil du gerne have et tilbud på andet malerarbejde, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. De fleste malere påtager sig gerne både små og store opgaver, så de står klar til at hjælpe dig. Du kan få tilbud på alt lige fra opsætning af filt til komplet maling af flyttelejlighed i Kettinge.

Reklamelink

En maler i Kettinge laver meget mere end at male vægge og lofter

Der er ingen tvivl om, at maling af vægge og lofter er noget af det mest almindelige malerarbejde for stort set en hvilken som helst maler eller malermester. Der er ganske vist også malerfirmaer, som har specialiseret sig inden for en niche som fx epoxymaling, kalkning af huse og kirker eller tagmaling.

Generelt beskæftiger et malerfirma sig både med klargøring til maling, tapetsering og maling. Klargøring omfatter mere end blot at dække af med malertape og plastik. Mange gange skal væggen først spartles og slibes, så overfladen bliver pæn og jævn. Det samme gælder, hvis man maler fx vinduer eller karme. Her kan det være en god idé først at slibe træværket, så der ikke sidder en masse løse flager af gammel maling.

En helt ny gipsvæg skal fx først fuges mellem samlingerne og skruehullerne skal spartles. Man kan vælge pletspartling eller fuldspartling alt afhængig af, hvordan man ønsker det endelige resultat. Fuldspartling er den foretrukne løsning blandt mange malere uanset, om der skal males direkte oven på spartlen, eller om der også skal sættes filt op. Slibning går relativt hurtigt og nemt, hvis man bruger en girafsliber.

Opsætning af filt styrker væggen, så den ikke er helt så modtagelig for små skrammer. Det er vigtigt, at eventuelle huller i væggen bliver spartlet, inden man sætter filt op, da den ikke kan skjule den slags fejl.

Nu er væggen klar til maling. Samme proces med spartling, slibning og eventuel opsætning af filt vil man også gennemgå ved maling af et gipsloft. Man sætter ikke filt op på et akustikloft, da alle de små huller ikke skal dækkes til. For at undgå at lukke hullerne i et akustikloft med maling vil man typisk også vælge sprøjtemaling, når man skal i gang med at male sådan et loft. Et stukloft kan man også med fordel male med sprøjte, så der ikke samler sig en masse maling i alle de små krummelurer.

Tapetsering er også et job for en maler i Kettinge. En dygtig maler kan sætte tapetet flot op, så alle baner matcher hinanden, hvis det er et mønstret tapet. Fototapet er meget populært at sætte op på en enkelt væg i fx et børneværelse, hvor det kan skabe en flot effekt.

Der er også meget andet, som skal males med jævne mellemrum: Vinduer, karme, dørkarme, vindueskarme, lister, paneler, radiatorer og vandrør. Det er små ting, som kræver præcision, så dem vil man typisk male med pensel og en maling, som let flyder sammen, så man undgår synlige penselstrøg.

Maling af trægulv kan være en god løsning, hvis du er træt af dit trægulv, men heller ikke vil investere i fliser, linoleum eller lignende løsninger. En mulighed er epoxymaling, som er ekstremt slidstærkt. Man kan male både betongulve og ubehandlede trægulve med epoxymaling.

Om sommeren har mange malerfirmaer travlt med maling af udendørs træværk. Det kan være alt lige fra store opgaver som maling af sommerhus til udvendig maling af vinduer til maling af et hegn. Træværket udenfor bør males hvert andet eller tredje år, så det er beskyttet mod både sol og regn. Ellers er der risiko for svamp og råd, som nedbryder træet. Maling forlænger træets levetid, så fx din garage, carport eller skur bliver ved med at se pænt og funktionelt ud. Udvendig maling af vinduer er også vigtigt, hvis vinduesrammerne er af træ.

Få et tilbud på fx maling af vægge i Kettinge

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 lokale malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Kan jeg få tilbud fra andre håndværkere?

Ja, hos 3byggetilbud kan du få 3 tilbud fra håndværkere i mange forskellige brancher. Du kan blandt andet få tilbud fra anlægsgartnere, entreprenører, brolæggere, murere og mange andre faggrupper.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Kan jeg få garanti på malerarbejde i Kettinge

Det korte svar er ja. Du har en række forskellige muligheder, hvis malerarbejdet ikke lever op til de gængse krav for veludført arbejde. Har du fundet en maler gennem 3byggetilbud, som vi reklamerer for, kan du søge om en gratis entreprisegaranti, som dækker fejl og mangler i det udførte malerarbejde.

Generelt kan det være en god idé at lave en skriftlig aftale med din maler, så der er klare linjer, inden maleren går i gang. I kan sagtens indgå en aftale på mail. Du skal bare huske, at aftalen først er bindende, når I begge har bekræftet den.

Er du utilfreds med malerens arbejde, kan du i første omgang bede ham om at udbedre de fejl, som du har fundet. Gør han ikke det, eller er du stadig utilfreds, kan du indkalde til syn og skøn. Så vil en skønsmand vurdere arbejdet og forsøge at finde en brugbar løsning.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave