Du er her: Forside > Stevns > Klippinge

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Klippinge

Få 3 tilbud på malerarbejde

Find en billig maler i Klippinge. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Klippinge. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Hurtig, nem og gratis service

✔ 100% uforpligtende for dig

✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find et billig malerfirma

Godt tip til at finde en billig maler i Klippinge

Vil du gerne finde en billig maler i Klippinge? En nem og hurtig måde at komme i kontakt med lokale malere er at bestille tre tilbud på nettet. Det kan du fx gøre hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for her på siden. De har et stort netværk af håndværkere, som står klar til at give dig et godt tilbud, når du har brug for en maler eller en hvilken som helst anden fagmand.

Det kræver ikke så meget af dig at få tre tilbud. Du skal bare gå ind på deres hjemmeside og ganske kort beskrive din opgave. Det kan fx være “Opsætning af filt i loft samt maling af 2 værelser. Væggene er spartlet og klar”. Du kan eventuelt også vedhæfte et billede, så maleren kan se din opgave. Et billede kan ofte vise mere, end hvad du kan fortælle med ord.

Når du har sendt din opgave ind, vil du blive ringet op af en servicemedarbejder fra 3byggetilbud. Medarbejderen vil tage en snak med dig om din opgave, inden den bliver sendt videre til tre udvalgte malere fra Klippinge og andre byer på Stevns. Malerne vil derefter hver især kontakte dig med et tilbud inklusiv en pris, så du ved, hvor dyrt eller billigt de kan male for dig. Derefter er det op til dig at vælge et tilbud. Det kan fx være det billigste tilbud eller den maler, som virker mest omhyggelig. Du kan også vælge at takke nej til alle tre tilbud, hvis ingen af dem er billige nok. Det er helt op til dig, men 3byggetilbud vil naturligvis gøre deres bedste for at finde en maler, som kan indfri dine ønsker.

Få et tilbud på fx udvendig maling af hus i Klippinge

En maler i Klippinge kan hjælpe med mange former for malerarbejde

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre. Det er et spørgsmål om viden, erfaring og teknik.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

En malermester i Klippinge kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan en malermester male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, panelloft, gipsloft, akustikloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En malermester i Klippinge giver sig gerne i kast diverse indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Klippinge med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

En malermester i Klippinge kan give dig et tilbud på alt inden for malerarbejde lige fra fuldspartling til opsætning af tapet. De fleste malerfirmaer i Klippinge kan hjælpe med både små og store opgaver, så de vil også gerne male for dig.

Reklamelink

Malerfirmaer i Klippinge maler både inde og ude

En erfaren og god maler er meget alsidig og kan male lidt af hvert for dig. Maling af vægge og lofter er formentlig den mest almindelig opgave for malere, men der er også mange andre ting, som skal males af og til.

Væggene kan også nemt blive skrammet, hvis vi kommer til at gå ind i dem. Det er heller ikke til at undgå huller og mærker, når vi hænger billeder, hylder, spejle og andet interiør op. Solen kan også blege farven på væggene, så du fx kan se, hvor der har hængt billeder. Nikotin kan også misfarve vægge og lofter, hvis der bliver røget inden for. Det kan være svært at komme farven og lugten fra nikotin til livs, men der er udviklet malinger, som simpelthen forsegler overfladen, så den gule nikotinfarve ikke kan trænge ud og misfarve væggene.

Indendørs malerarbejde er fx også maling af vinduer, karme, lister, paneler, radiatorer og vandrør. Det er opgaver, hvor maleren står for at lægge den sidste finish, når fx tømreren er færdig med sit arbejde. Til sådanne opgaver er det vigtigt med en rolig hånd, så der bliver malet i et jævnt lag uden løbere og synlige penselstrøg. Vægge og lofter maler man derimod med rulle, som er nemmere at arbejde med. Har du akustiklofter, kan det også være, at maleren vælger sprøjtemaling for at undgå at lukke alle de lyddæmpende huller med maling.

Inden væggene er klar til at blive malet kan det være, at der først skal spartles og slibes. Det vil være relevant, hvis det fx er en helt ny gipsvæg, der skal males. Opsætning af filt på væggene inden maling bidrager til et flot og ensartet resultat. Især på lange vægge, som solen skinner på, vil selv de mindste fejl nemt træde frem, så det er vigtigt at gøre forarbejdet med spartling, slibning og opsætning af filt ordentligt, inden man påbegynder selve malerarbejdet.

Det samme gør sig selvfølgelig gældende ved opsætning af tapet. Mange vælger fx at få sat fototapet op på en væg i børneværelset eller mødelokalet for at slå en stemning an og skabe en flot effekt. Det er vældig populært med fototapet, men også mønstret tapet vinder frem igen. Du kan få tapet i alverdens mønstre og farver, så der er noget til enhver moderne boligindretning. For at få et flot resultat kan det være en god idé at lade en maler stå for opsætning af tapet, da det fx er vigtigt, at banerne bliver sat rigtigt op i forhold til hinanden.

En professionel maler kan altså hjælpe med en bred vifte af malerarbejde lige fra opsætning af filt på en enkelt væg til komplet maling af flyttelejlighed i Klippinge.

Udendørs maling er en anden opgave, som mange malerfirmaer beskæftiger sig med. Alt det udvendige træværk bliver slidt og medtaget af vind, regn og sol, så det skal beskyttes med maling, hvis det skal holde i mange år. Det kan fx være gavle, udhæng og vindskeder på dit hus. Måske har du en garage, et skur eller en carport, som er opført i træ for slet ikke at tale om udvendige trapper, terrasser, plankeværk og hegn. Især sommerhuse skal holdes ved lige, da de ofte er udsat for salt og sand i luften. De små partikler sliber træværket, så det hurtigt kommer til at se rigtig kedeligt og grimt ud.

Nogle firmaer har specialiseret sig i tagmaling. Det er ikke nødvendigvis en uddannet maler, der arbejder med den slags. Det kan fx også være en tømrer. Inden man går i gang med tagmaling kan det være en god idé først at lave en tagrensning, så man får fjernet mos og alger.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Kan jeg få garanti på malerarbejde i Klippinge?

Ja, det kan du faktisk godt. Hos 3byggetilbud kan du få en gratis entreprisegaranti, som vil dække fejl og mangler i det udførte arbejde op til et ganske anseeligt beløb. Det er selvfølgelig en forudsætning, at du tager mod et af de tilbud, som du har fået gennem dem. Du skal også søge om garantien, inden maleren begynder at male.

Har du valgt en anden maler i Klippinge, kan du sørge for at dække dig så godt som muligt ind ved at lave en skriftlig aftale. Både en mundtlig og en skriftlig aftale er bindende, men det kan være svært at bevise, hvad der er blevet aftalt mellem dig og malermesteren ved en mundtlig aftale. En skriftlig aftale er først bindende, når både du og maleren har bekræftet den. Du kan lave en skriftlig aftale ved at udfylde en standardkontrakt, som du kan finde på nettet, hvorefter I begge underskriver den. I kan selvfølgelig sagtens lave en aftale på mail, men her er det som tidligere nævnt vigtigt, at I begge bekræfter den. Først da er den bindende.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave