Du er her: Forside > Sydjylland > Kolding

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Kolding

Bestil 3 tilbud hurtigt og nemt

Find en billig maler i Kolding. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Kolding. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Få tre billige tilbud fra malere i Kolding

Spekulerer du over, hvordan du skal få et godt tilbud på at få malet? En mulighed er at indhente tre tilbud hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det er et firma, som har specialiseret sig i at formidle kontakt mellem kunder og malere (og mange andre håndværkere).

Bor du fx i Kolding, er det ret lige til for dig at indhente tre tilbud fra malere i Kolding og omegn. Du skal bare gå ind på 3byggetilbuds hjemmeside og udfylde deres formular med de relevante oplysninger om din maleropgave. Det er hurtigt klaret.

Så vil en servicemedarbejder ringe dig op for lige at tale med dig om din opgave, så de er sikre på, at de har forstået din opgave helt rigtigt. Derefter vil du blive kontaktet af tre malere med tre tilbud på, hvad det vil koste dig at få malet. Nu er det op til dig at vælge det tilbud, som du synes bedst om.

Er der ikke nogle af tilbuddene, som indfrier dine forventninger og ønsker, har du selvfølgelig lov til at afvise dem alle tre. Det er nemlig helt gratis og uforpligtende for dig at få tre tilbud på denne måde.

Få et tilbud på fx maling af flyttelejlighed

Et malerfirma i Kolding kan give dig et tilbud på alt inden for malerarbejde

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er atter blevet moderne og skaber effekt, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke så nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gribe det an.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Kolding kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Kolding med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Kolding kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Kolding udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Står du med en anden opgave, som kræver en maler, kan du naturligvis også få et tilbud på det. Mange malere er alsidige og erfarne, så de er vant til mange forskellige typer af opgaver. De vil også hellere end gerne give sig i kast med nye opgaver, så de kan få endnu mere erfaring. Du kan få tilbud på alt lige fra opsætning af filt til renovering af vægge til komplet maling af hus i Kolding.

Reklamelink

En erfaren maler i Kolding ved alt om malerarbejde

En udlært maler har erfaring med lidt af hvert inden for malerfaget. Malerarbejde handler om meget mere end bare at dyppe en pensel i maling. Det er også en maler, der gør vægge, lofter og så videre klar til maling.

Det forberedende arbejde kan fx være spartling af vægge, slibning af vægge, opsætning af filt og grunding af væg. Det kan også være afdampning af tapet, hvis man fx skal renovere væggene i et ældre hus fra en tid, hvor man ofte satte tapet på væggene i stedet for at male dem.

Et badeværelse skal fx have vådrumssikring, inden du begynder at male, hvis det skal leve op til lovens krav. Væggene skal være beklædt med en særlig type gips, som skal males med fx vådrumsmaling med glans 50 for at få en vandafvisende overflade. Det er vigtigt, da det forebygger vandskader, som ellers kan blive en dyr og træls affære.

En maler i Kolding kan hjælpe med opsætning af tapet, hvis du gerne vil have nyt tapet på væggene. Nutildags sætter man tit kun tapet på en enkelt væg i et værelse for at skabe en flot effekt - eller måske bare en enkelt bane tapet som blikfang. Fototapet er fx populært på børneværelset. En maler kan rådgive dig om de mange forskellige muligheder, hvis du gerne vil prøve noget nyt og anderledes. Mange malere vil være begejstrede, hvis de kan få lov til at være kreative og virkelig udnytte alle deres kompetencer, erfaring og viden.

Maling af diverse flader som fx maling af vægge og maling af lofter er typiske opgaver for en maler. De maler også alle de mindre ting som karme, vinduer og lister. Det er præcisionsarbejde, som godt kan klare lidt tid og en sikker hånd. Radiatorer og vandrør kan man også male.

Endelig kan mange malerfirmaer i Kolding også hjælpe med fx sprøjtemaling af lofter, maling af gulve og lakering af trægulve. Kort sagt kan en professionel maler hjælpe dig med at male stort set alt, hvad du kan forestille dig, at man kan male i en lejlighed eller et hus. En maler kan også stå for komplet maling af en flyttelejlighed i Kolding.

For slet ikke at tale om alt det udvendige malerarbejde. Mange boliger har masser af udvendigt træværk, som også skal holdes ved lige med maling, så det ikke rådner væk. Det er fx gavle af træ, udhæng, vindskeder, hegn og træbygninger som fx sommerhuse, garager, skure, carporte og kolonihavehuse.

Nogle firmaer har specialiseret sig i tagmaling. Det er ikke kun uddannede bygningsmalere, der arbejder med den slags. Det kan fx også være en tømrer, som er den faggruppe, der fx lægger tag. Inden man går i gang med tagmaling kan det være en god idé først at lave en tagrensning, så man får fjernet mos og alger. Tagmaling er først og fremmest en kosmetisk løsning, men det kan nu også være ganske træls at se på et tag, der er helt grønt af alger. Vil du forebygge den slags problemer, kan det være en god idé at fælde høje træer, som står tæt på dit hus.

Få et tilbud på fx maling af vægge i Kolding

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 lokale malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvad koster en maler i Kolding?

Enkelte malerfirmaer rundt omkring på Sjælland og resten af Danmark har lagt en prisliste på deres hjemmeside. Hvis du kan finde en aktuel prisliste fra en maler i dit lokalområde, kan du få et indtryk af, hvad din maleropgave kommer til at koste. Priserne kan variere fra maler til maler selv i den samme by, så brug den kun som et fingerpeg.

Malere kan beregne deres priser på forskellige måder. Nogle malere har en fast timepris og fakturerer desuden for udgifter til materialer. Andre malere har en fast pris pr. kvadratmeter. Det kan være en pris, som inkluderer både tidsforbrug og materialeforbrug. Det er måske lidt nemmere for dig som kunde at forholde sig til, da det vil være en fast pris på din maleropgave. Når du sammenligner priser, som er udregnet på forskellige måder, skal du bare huske at være opmærksom på, om alt er inkluderet i de forskellige priser.

Leder du efter en billig maler i Kolding, kan du indhente tre malertilbud på nettet. Det kan du fx gøre hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Er tilbuddene for dyre efter din smag, kan du også vælge selv at gå i gang med at male. Maling er ganske vist ikke helt billigt, men du kan finde gode tilbud på nettet.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave