Du er her: Forside > Vestsjælland > Korsør

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Korsør

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Korsør. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Korsør. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Her kan du få hjælp til at finde en billig maler i Korsør

Vil du gerne finde en billig maler i Korsør, er der god hjælp at hente hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. De hjælper kunder som dig med at finde en god håndværker til en fornuftig pris. Derfor har de et stort netværk af håndværkere lige fra malere til brolæggere, som gerne vil udarbejde et godt tilbud til dig.

Når du har sendt din opgave ind via deres hjemmeside, vil du først blive ringet op af en servicemedarbejder, som måske har et par spørgsmål til, hvad du helt præcist gerne vil have lavet. Efter jeres snak bliver din opgave sendt ud til tre udvalgte malerfirmaer i Korsør og omegn. De vil hver især vende tilbage til dig med en pris på, hvad det vil koste dig, hvis de skal male for dig.

Det tager tre dage, fra du har sendt din opgave ind, til du har modtaget de tre tilbud. Det går næppe hurtigere, hvis du selv begynder at ringe rundt til malermestre for at bede dem om at give dig et tilbud.

Få et tilbud på fx maling af flyttelejlighed

Du kan få tilbud fra malere i Korsør på alle former for malerarbejde som fx

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Korsør kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Korsør udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Korsør kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Korsør med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan som tidligere nævnt få tilbud på praktisk talt alt malerarbejde lige fra opsætning af filt til indvendig maling af et hus eller en lejlighed. Du kan også få et tilbud på maling af flyttelejlighed i Korsør. De fleste malere vil gerne arbejde med både små og store opgaver, så de vil hellere end gerne hjælpe dig med din opgave.

Reklamelink

Hvad koster en maler i Korsør?

Der kan være forskel på, hvordan malere udregner en pris. Nogle malere har en fast timepris og fakturerer derudover kunden for deres udgifter til materialer. Andre malere har en fast pris pr. kvadratmeter. Det er måske lidt nemmere for dig som kunde at forholde sig til, da det vil være en fast pris på fx den lejlighed, som du skal have malet.

Leder du efter en billig maler i Korsør, kan du prøve at indhente tre malertilbud på nettet. Det kan du fx gøre hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Er tilbuddene for dyre efter din smag, kan du i stedet gå i gang med selv at male. Maling er godt nok ikke helt billigt, men du kan sagtens finde gode tilbud på nettet.

Få et tilbud på fx maling af vægge i Korsør

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 lokale malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvad kan en maler i Korsør hjælpe med?

En professionel maler i Korsør kan hjælpe dig med både klargøring af en flade, så den er pæn, jævn og ensartet, inden man går i gang med selve malerarbejdet. Han kan selvfølgelig male for dig og har erfaring med maling af både vægge, lofter, stuk, gulve, vinduer, døre, karme, lister, paneler, radiatorer og vandrør - med andre ord alt, hvad man kan male indvendig i et hus eller en lejlighed.

Vil du have et flot resultat, er det vigtigt at gøre et grundigt forarbejde. Det kan være nødvendigt med fuldspartling af en væg, inden man fx påbegynder opsætning af filt. Selv den mindste ujævnhed på en væg kan ses gennem filt. Maling vil heller ikke kunne skjule sådanne fejl, når solen står i den helt rigtige vinkel ind gennem dine vinduer. Derfor er det også vigtigt at tage sig tid til slibning af væggen. Det kan man gøre forholdsvis hurtigt og nemt med en girafsliber. Når man går i gang med selve malearbejdet, er det vigtigt at sætte masser af arbejdslys op, så man tydeligt kan se det, hvis man fx har glemt at male et sted på væggen, inden malingen er tørret op. Ellers er der risiko for, at overlapningerne mellem de malede felter bliver tydelig.

Nogle malere kan også tilbyde epoxy-maling af gulve. Det kan se flot ud på et betongulv. Lakering er en flot løsning til trægulve. Man kan også male et trægulv, hvis du gerne vil have en heldækkende farve. Gulvmaling kan være et godt alternativ til gulvslibning, hvis du har et gammelt trægulv med mange ridser og skrammer. Det er vigtigt at vælge en robust gulvmaling til maling af trægulve, da malingen hurtigt kan blive slidt der, hvor du fx går meget frem og tilbage.

Bor du i et hus i Korsør, vil der sikkert også være en del udvendig træværk, som af og til skal males. Solens uv-stråler tærer sammen med vind og regn på træet, men en heldækkende maling virker heldigvis beskyttende. Nogle huse er praktisk talt vedligeholdelsesfri udvendigt, mens andre huse har gavle af træ, udhæng og vindskeder. Det kan også være, at vinduesrammerne er udført i træ, eller at der er hegn og plankeværk i haven. Carporte, garager og skure er ofte også opført i træ.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave