Du er her: Forside > Nordjylland > Løkken

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Løkken

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Løkken. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Løkken. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Få et godt tilbud fra en maler i Løkken

Løkken er en by med mange malere, så du kan altid finde en maler, som kan hjælpe dig, når det er tid til maling af dit hus eller din lejlighed. Vil du gerne have malet så billigt som muligt, er du måske nødt til at ringe lidt rundt for at indhente tilbud fra forskellige malerfirmaer i Løkken.

Start med at få to tilbud på din maleropgave. Så har du noget at sammenligne med, så du kan få et indblik i, hvad det koster at få malet. Er der stor forskel på de to tilbud, kan du prøve at få et tilbud mere fra en tredje malermester. Indhenter du mere end tre tilbud, kan det blive svært at bevare overblikket, når du skal sammenligne priser og de services, som er indeholdt i tilbuddet.

Alternativt kan du bestille tre tilbud hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Så klarer de noget af arbejdet for dig. De sender nemlig din opgave videre til tre lokale malerfirmaer, som gerne vil give dig et tilbud på, hvad det vil koste dig, hvis de skal male for dig. Det er både nemt, hurtigt og gratis for dig at indhente tre tilbud på den måde. Tilbuddene vil du modtage i løbet af tre arbejdsdage.

Få et tilbud på fx fuldspartling af vægge

Her kan du se eksempler på maleropgaver, som en malermester i Løkken kan give dig et tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Løkken kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Løkken udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

Et malerfirma i Løkken kan selvfølgelig hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Løkken med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan få tilbud på en bred vifte af malerarbejde. De fleste malere påtager sig gerne både små og store opgaver, så de står klar til at hjælpe dig. Nogle opgaver kan måske blive for store for en lille selvstændig malermester, men du er selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til et malerfirma i Løkken for at høre, om de kan hjælpe dig med din maleropgave.

Reklamelink

Maling af alt fra sokkel til tag

En god maler i Løkken kan hjælpe dig med maling af stort set alt i din bolig. Noget af det mest almindelige malerarbejde er maling af vægge og lofter. De bliver ofte malet i forbindelse med salg af boligen, fordi det fx er en god idé at male væggene i en neutral hvid, som får rummene til at virke større og lysere. En neutral indretning hjælper nemlig potentielle købere til at se for sig, hvordan huset eller lejligheden vil se ud, hvis de flytter ind i den.

I nybyggede huse er det også en maler, der står for at gøre de rå gipsvægge klar til maling. Det kan handle om at fuge mellem gipspladerne, spartling og slibning, inden væggene er klar til opsætning af filt. Det er vigtigt, at væggenes overflader er ensartet og jævne for filt og maling kan ikke skjule fejl. Derfor spartler og sliber man som oftest to gange, inden man går i gang med opsætning af filt.

Et gipsloft skal også have en omgang spartling og slibning, så man får dækket alle skruehullerne, inden man går i gang med malerarbejdet. Et helt almindeligt gipsloft kan man sagtens male med rulle. Til andre lofter som fx akustiklofter og stuklofter kan det være mere praktisk med sprøjtemaling, fordi man undgår, at malingen samler sig i de små huller og kringelkroge.

Gulvet kan man også male. Et betongulv kan fx få en gang epoxymaling, hvis man gerne vil indrette sin lejlighed i en rå New Yorker-stil. Trægulve kan man male med en slidstærk gulvmaling, hvis man gerne vil have lyse gulve men ikke er interesseret i en gulvbelægning som fx linoleum eller vinylgulv. Det kan være en god idé først at få et gulvfirma til at lave en gulvafslibning, så gulvet er fri for ridser og hak. Et gulvfirma kan ofte også tilbyde gulvlakering, hvis du foretrækker det frem for at male dit trægulv.

Lister, karme, radiatorer, vandrør, døre og vinduer er nogle af de mindre ting, som også kan trænge til maling. Det tager forholdsvis lang tid at male lister, karme og vinduer sammenlignet med at male store flader som vægge. Derfor kan være fristende at springe over sådan nogle småting, men det kan virkelig ødelægge helhedsindtrykket, hvis væggene er nymalede, mens fodlisterne er slidte at se på.

Overvejer du at få sat tapet op på en eller flere af dine vægge, skal du også have fat på en maler i Løkken. De kan hjælpe både med at fjerne gammel tapet og sætte nyt tapet op. Mange vælger at få sat tapet op på en enkelt væg i fx stuen. Det skaber en flot effekt, som giver liv og dybde til stuen. I børneværelset er det populært med fototapet med motiver fra fx film.

Sommeren er sæson for maling af al det udendørs træværk, som er udsat for sol, vind og vejr. Ubehandlet træ er udsat for skimmel, svamp og råd, så det er vigtigt at give det maling eller olie. Det beskytter træet mod solens skadelige uv-stråler, som nedbryder træet. Maling danner også en overflade, som afholder regn fra at trænge ind i træet. Maling forlænger dermed træets levetid.

Eksempler på udvendigt træværk er bygninger som sommerhuse, garager, carporte, skure, kolonihavehuse og træhuse. Mange hegn, plankeværk og stakitter består også af træ. Murstenshuse kan også have udvendigt træværk som fx gavle, udhæng, vindskeder og vinduer.

Få et tilbud på fx maling af vægge i Løkken

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du sender den ind til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det er hurtigt klaret. Når 3byggetilbud har modtaget din opgave, sender de den videre til tre udvalgte lokale malere, som vil beregne et tilbud til dig.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvad koster en maler i Løkken?

En maler fastsætter selv sin pris. Nogle malere tager en timepris, mens andre malere opkræver en pris pr. kvadratmeter. Der findes som udgangspunkt ikke en vejledende prisliste for malerarbejde, men du kan være heldig at finde et malerfirma, som har lagt sine priser ud på deres hjemmeside. Husk blot, at der sagtens kan være forskel på prisen for malerarbejde fra malerfirma til malerfirma både på tværs af landet og i den samme by.

Vil du gerne vide, hvad en maler i Løkken koster, vil du derfor få det bedste svar ved at tage kontakt til en lokal malermester og forhøre dig om priserne. Måske kan maleren lave et godt tilbud til dig med en fast pris, så du ved, hvad malerarbejdet vil komme til at koste.

Er du interesseret i et godt tilbud på din maleropgave, kan du også prøve at indhente tre tilbud hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Tilbuddene vil du modtage i løbet af tre arbejdsdage. Det er en helt gratis og uforpligtende service for dig, så du kan fx bruge den til at få et indblik i prisniveauet på malerarbejde i Løkken.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave