Du er her: Forside > Lolland > Maribo

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Maribo

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Maribo. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Maribo. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Få 3 gode tilbud fra malere i Maribo og omegn

Der er ikke så mange malere med adresse i Maribo, men du kan sagtens få et godt tilbud på malerarbejde alligevel. Mange malere kommer gerne til Maribo for at male for dig. Er du i tvivl om, hvem du skal ringe til, kan du prøve at forhøre dig blandt dine venner og kollegaer, om de kan anbefale en god maler i dit nabolag.

Alternativt kan du også prøve at indhente tre tilbud online på din maleropgave. Det er en hurtig måde at komme i kontakt med tre malere, som har tid til at hjælpe dig, hvis du gerne vil slippe for at ringe rundt til flere firmaer for at forhøre dig om deres priser.

Indhenter du tre tilbud hos fx 3byggetilbud, som vi reklamerer for, vil du modtage dem i løbet af tre hverdage. Du har gode muligheder for at spare penge, hvis du er på udkig efter en billig maler, da malerne godt ved, at du vil modtage flere tilbud på din opgave.

Få et tilbud på fx indvendig maling af hus

Her har vi listet nogle af de maleropgaver, som en maler i Maribo gerne vil give dig tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Maribo kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Maribo udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Maribo kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Maribo med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

En malermester i Maribo kan give dig et tilbud på alle former for malerarbejde. Har du en opgave, som du ikke lige kan placere under et af eksemplerne oven for, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte et malerfirma. De fleste malere påtager sig både små og store opgaver, så de kan også male for dig.

Reklamelink

Hvad kan en maler i Maribo hjælpe med?

En god maler i Maribo kan selvfølgelig løse alle typer opgaver, som en professionel maler er uddannet til at arbejde med. De ved alt om, hvad du skal tænke på, når du skal vælge en farve til dine vægge eller overvejer at få sat tapet på en eller flere af væggene.

De kan stå for maling af både hus og lejlighed indvendigt såvel som udvendigt. De kan klargøre en væg til maling eller opsætning af tapet. Har du fx fået sat en ny gipsvæg op, skal den spartles og slibes, inden man kan gå i gang med opsætning af filt. Det er nogle af malerens mange arbejdsområder.

En maler kan selvfølgelig male lofter, vægge, døre, vinduer, karme, paneler og lister inde i både lejligheder og huse. De kan både male et enkelt værelse i en lejlighed eller et helt hus indvendigt. En maler i Maribo kan også hjælpe med opsætning af tapet, hvis du trænger til noget lidt mere spændende på væggene end maling. Måske er du træt af de traditionelle hvide vægge. En maler kan rådgive dig om forskellige løsninger. Det er nemlig forskelligt, hvad der er bedst til forskellige rum, da fx lysindfald og rummets størrelse har mere at sige, end man måske skulle tro.

Vil du have malet en pudset ydermur, er det også en maler, du skal have fat i. Det samme gælder, hvis du har udendørs (eller indendørs) træværk, som trænger til maling. Det kan fx være dit sommerhus, garage, carport, skur eller plankeværk - eller måske gavlen på dit hus, hvis den er lavet af træ. Vindskeder og udhæng er andre eksempler på udendørs træværk, som kræver jævnlig vedligeholdelse med ny maling.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Hvad koster en maler i Maribo?

Der er ikke så mange malerfirmaer med adresse i Maribo. I stedet må du nok kigge efter en maler i fx Haderslev eller en anden lidt større by i Sønderjylland. Så spørgsmålet burde måske nærmere være “hvad koster en maler i Sønderjylland?”

Der findes ikke en vejledende prisliste for malerarbejde som sådan, så det er svært at give et godt svar på, hvad en maler koster. Prisen vil formentlig variere lidt fra malerfirma til malerfirma også selv om de hører hjemme i samme by. Prisen vil desuden afhænge af, hvad du skal have malet. Her spiller tidsforbruget en stor rolle. Det tager fx længere tid at male vinduer end vægge. Skal du have malet et ældre hus med mange lag tapet på væggene, skal maleren først bruge tid på at fjerne tapet og spartle væggene, inden han kan gå i gang med at male i modsætning til, hvis du skal have malet en flyttelejlighed, hvor der er få skruehuller og ingen nikotin på væggene.

En maler kan altså selv fastsætte sin pris. I stedet er det et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Du vil derfor få det bedste indtryk af prisniveauet ved at kontakte en maler eller to for at forhøre dig om deres timepriser eller bede om et tilbud. Når en maler går i gang, skal du nemlig forvente også at betale for de materialer, som han bruger til din opgave. Det kan fx være filt, spartelmasse og maling.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave