Du er her: Forside > Storkøbenhavn > Nærum

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Nærum

Bestil 3 tilbud nu

Vil du gerne finde en billig maler i Nærum, kan du bestille tre tilbud lige her. Det tager kun et par minutter. I løbet af de kommende tre dage vil du så modtage 3 tilbud fra lokale malere i Nærum. Det er gratis og helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler i Nærum

Få tilbud fra flere malere i Nærum

Vil du gerne finde en billig malermester i Nærum, kan det være en god idé at indhente 2-3 tilbud. Når du har nogle priser at sammenligne, kan du nemmere danne dig et indtryk af prisniveauet i Nærum. Priserne på malerarbejde kan godt variere fra by til by, så måske skal du prøve at bestille tilbud fra malere i Nærum og omegn.

Hvis du starter med at få tilbud fra to malermestre i Nærum og omegn, kan du vælge at indhente et tredje tilbud, hvis der er stor forskel på priserne i de to første tilbud. Ligger priserne derimod tæt på hinanden, har du nok ramt det rigtige prisniveau.

Hvis du synes, det er for besværligt at ringe rundt til flere malerfirmaer i Nærum, kan du i stedet prøve at bestille tre tilbud hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. De hjælper dig helt gratis med at få tre tilbud fra forskellige malere, som kan hjælpe dig. Tilbuddene vil du modtage i løbet af tre arbejdsdage. Det er både nemt, gratis og helt uforpligtende for dig.

Få et tilbud på fx maling af vægge

En malermester i Nærum kan blandt andet give dig tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Nærum kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Nærum udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Nærum kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Nærum med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

En malermester i Nærum kan give dig et tilbud på alle former for malerarbejde. Har du en opgave, som du ikke lige kan placere under et af eksemplerne oven for, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte et malerfirma. De fleste malere påtager sig både små og store opgaver, så de kan også male for dig.

Reklamelink

En maler i Nærum maler stort og småt inde og ude

En malermester kan både male og gøre klar til maling. Han er grundigt udlært i forskellige maleteknikker og ved alt om farver og former.

De mest almindelige maleropgaver er maling af vægge og lofter som ofte skal være hvide, så rummet fremtræder lyst og indbydende. Det er ingen tilfældighed, at det især er vægge og lofter, som skal males tit og ofte.

Væggene bliver nemlig nemt lidt beskadiget, når vi kommer til at støde ind i dem. Mange af os sætter også hylder, billeder, spejle og så videre op for at gøre vores bolig hjemlig og hyggelig. Det resulterer i skruehuller og mærker i væggene. Solens stråler kan også misfarve væggene lige som nikotin fra cigaretter, hvis der bor en ryger i boligen.

Skal du flytte ud af din lejlighed, skal den typisk males ved fraflytning. Maling af flyttelejligheder er derfor en hyppig opgave for malere i større byer som fx Nærum. Har du et hus, som du vil sælge, kan det også være en god idé at give væggene frisk maling, så det hele ser nyt og lækkert ud. Det kan især være relevant, hvis du har malet væggene i din yndlingsfarve eller sat tapet op.

Det kan nemlig være svært for en interesseret køber at se sig selv bo i et hus, som slet ikke ligner den måde, hun selv ville indrette sig på. Hvid er derimod en neutral farve, som de fleste kan forholde sig til, så hvis du gerne vil sælge, kan det være en god idé at male vægge og lofter hvide.

Malere kan dog meget mere end at male vægge og lofter. Andre former for malerarbejde er fx maling af vinduer, døre, karme, paneler, lister, radiatorer og rør. Hvor man vil rulle malingen på de store flader som vægge og lofter (eller måske endda vælge sprøjtemaling), kræver maling af vinduer, karme og lignende småting en sikker hånd og tålmodighed, hvis resultatet skal blive flot. Man vil ofte male den slags med pensel og en maling, som flyder pænt sammen, så man undgår synlige penselstrøg. Det er opgaver, som tager forholdsmæssig lang tid sammenlignet med maling af store vægge og lofter.

Udvendig maling af vinduer kan også kræve noget forarbejde, inden maleren kan gå i gang med selve malearbejdet. Træet i vinduesrammerne kan være slidt og malingen flaget af, så det er nødvendigt først at slibe den gamle maling af.

På samme måde kan maling af vægge og lofter kræve noget forarbejde. I en ny bolig skal skruehuller og samlinger mellem gipspladerne spartles og slibes, så man får en pæn og jævn overflade, inden man begynder at male. I dag giver man ofte væggene fuldspartling, så man kan springe opsætning af filt over. Det er også maleren, der står for at spartle, slibe og eventuelt sætte filt op. Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, kan en maler i Nærum helt sikkert rådgive dig om fordele og ulemper, så dine vægge får lige den struktur, som du synes bedst om.

Vil du have sat tapet op, er det også en maler du skal have fat i. Mønstret tapet er populært i disse år, og du kan få flot tapet i alverdens mønstre og farver, så der er noget for enhver smag. Når mønstret tapet skal sættes op på væggene, er det vigtigt, at bannerne bliver sat rigtigt op i forhold til hinanden. Er du ikke helt sikker på, om du magter den opgave, kan det være en god idé at få en maler i Nærum til at gøre det for dig. Tapet er ikke billigt, så det vil være ærgerligt, hvis det ikke bliver sat flot op.

En professionel maler kan altså hjælpe med mange forskellige former for malerarbejde lige fra opsætning af filt på en enkelt væg til komplet maling af flyttelejlighed i Nærum.

Maling af udendørs træværk fylder også meget i ordrebøgerne hos malerfirmaerne i Nærum. Alt det udvendige træværk bliver slidt og medtaget af vind, regn og sol, så det skal beskyttes med maling, hvis det skal holde i mange år. Det kan fx være gavle, udhæng og vindskeder på dit hus. Måske har du en garage, et skur eller en carport, som er opført i træ for slet ikke at tale om udvendige trapper, terrasser, plankeværk og hegn. Især sommerhuse skal holdes ved lige, da de ofte er udsat for salt og sand i luften. De små partikler sliber træværket, så det hurtigt kommer til at se rigtig kedeligt og grimt ud.

Sommerhalvåret er det bedste tidspunkt at male udendørs træværk, så det er en årstid hvor rigtig mange malere i Nærum har travlt. Det skal helst være tørt og lunt, hvis resultatet skal blive godt - men solen må heller ikke brænde fra en skyfri himmel, da malingen så kan tørre for hurtigt, så de rigtig varme sommerdage er heller ikke det bedste malervejr. Udendørs malerarbejde handler til dels om at vælge det rigtige tidspunkt at udføre arbejdet på, så vent endelig ikke til efteråret med at kontakte en maler i Nærum, hvis du fx gerne vil have malet alle dine vinduer udvendigt.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Godt tip til at finde en billig maler i Nærum

Vil du gerne finde en billig maler i Nærum? En nem og hurtig måde at komme i kontakt med lokale malere er at bestille tre tilbud på nettet. Det kan du fx gøre hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for her på siden. De har et stort netværk af håndværkere, som står klar til at give dig et godt tilbud, når du har brug for en maler eller en hvilken som helst anden fagmand.

Det kræver ikke så meget af dig at få tre tilbud. Du skal bare gå ind på deres hjemmeside og ganske kort beskrive din opgave. Det kan fx være “Opsætning af filt i loft samt maling af 2 værelser. Væggene er spartlet og klar”. Du kan eventuelt også vedhæfte et billede, så maleren kan se din opgave. Et billede kan ofte vise mere, end hvad du kan fortælle med ord.

Når du har sendt din opgave ind, vil du blive ringet op af en servicemedarbejder fra 3byggetilbud. Medarbejderen vil tage en snak med dig om din opgave, inden den bliver sendt videre til tre udvalgte malere fra Nærum og andre byer på Stevns. Malerne vil derefter hver især kontakte dig med et tilbud inklusiv en pris, så du ved, hvor dyrt eller billigt de kan male for dig. Derefter er det op til dig at vælge et tilbud. Det kan fx være det billigste tilbud eller den maler, som virker mest omhyggelig. Du kan også vælge at takke nej til alle tre tilbud, hvis ingen af dem er billige nok. Det er helt op til dig, men 3byggetilbud vil naturligvis gøre deres bedste for at finde en maler, som kan indfri dine ønsker.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave