Du er her: Forside > Nordjylland

Reklame for 3byggetilbud

Find et billigt malerfirma i Nordjylland

Få 3 tilbud fra nordjyske malerfirmaer

Find et billig malerfirma i Nordjylland. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malerfirmaer i Nordjylland. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og Find et billigt malerfirma

Nordjyske malerfirmaer giver dig et godt tilbud

Vil du gerne have et godt tilbud fra et lokalt malerfirma i Nordjylland? Du kan bestille tre tilbud på alle former for malerarbejde lige fra mindre opgaver som maling af vinduer til en komplet istandsættelse med maling af en flyttelejlighed.

Mange malerfirmaer sender gerne en mand ud for at se på din opgave, inden de udarbejder et tilbud med en fast pris til dig. Når de har besigtiget din opgave, kan de bedre vurdere omfanget af den og dermed udarbejde et godt tilbud til dig.

Tager du mod et tilbud, som du har fået gennem 3byggetilbud, kan du som en ekstra service søge om en gratis entreprisegaranti gennem 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Den dækker, hvis der er fejl eller mangler i det arbejde, som maleren udfører for dig som aftalt i det tilbud, som du har modtaget.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Et malerfirma i Nordjylland kan fx give dig tilbud på disse opgaver

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver en pæn og ensartet overflade på dine vægge. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og giver et eksklusivt look, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke altid den nemmeste opgave at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, hvis man ved, hvordan man skal gribe det an.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Nordjylland kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, panelloft, gipsloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en dygtig maler i Nordjylland udstyret og teknikken til at male dit loft.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men med den rette teknik og maling kan resultatet blive rigtig flot.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men det forlænger levetiden på vinduesrammerne.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Nordjylland kan hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Nordjylland med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Lejer du dit sommerhus ud, skal det se godt ud for at lokke lejere til. Et frisk lag maling sikrer, at dit sommerhus ser indbydende ud.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan selvfølgelig få et godt tilbud på både indendørs og udendørs maling i Nordjylland. Du kan få tilbud på alle former for malerarbejde - både små og store opgaver. Ovennævnte er blot et udvalg af malerarbejde, som et malerfirma i Nordjylland kan give dig et tilbud på.

Reklamelink

Hvad kan et malerfirma i Nordjylland hjælpe med?

En erfaren og dygtig maler i Nordjylland kan klare alle typer af malerarbejde både indenfor og udenfor. Det kan være alt fra reparation af en enkelt væg til maling af en flyttelejlighed.

Har du en rigtig stor opgave som fx maling i en stor virksomhed, kan det være bedst at kontakte et stort malerfirma i Nordjylland. De har flere malere ansat, så din opgave ikke trækker alt for meget ud i længden.

Af og til kan du støde på en maler, som har specialiseret sig inden for en niche som fx kalkning af kirker, tagmaling eller maling med brandhæmmende maling. Langt de fleste malerfirmaer løser dog både store og små maleropgaver lige fra opsætning af filt til maling af vægge til indvendig eller udvendig maling af hus eller lejlighed.

Den største udfordring er i virkeligheden at finde et malerfirma, som ikke har alt for travlt, så de også kan tilbyde malerservice til dig inden for en overskuelig fremtid. Især om sommeren har mange malere travlt, for det er det bedste tidspunkt at oliere eller male udendørs træværk som fx sommerhuse, træhuse, garager, carporte, skure, vinduer og hegn for ikke at tale om terrasser. Vejret skal nemlig være varmt og tørt for at malerarbejdet bliver godt.

Få et tilbud på fx opsætning af filt i Nordjylland

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du har mulighed for at tegne en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Få en garanti på dit malerarbejde

Er du endt i den uheldige situation, at du ikke er tilfreds med kvaliteten af det færdige malerarbejde, har du mulighed for at klage, hvis din maler fx er medlem af Byg Garanti. Går det helt galt, kan du også indkalde til syn og skøn. Så vil en fagmand forsøge at mægle mellem jer og finde frem til en løsning.

Du kan også søge om en gratis entreprisegaranti hos 3byggetilbud. Det kan du, hvis du bruger et af de tilbud, som du har modtaget via deres håndværkere. Det er nemt at få en entreprisegaranti. Du skal bare søge om den, inden din maler går i gang med arbejdet.

Hvis du laver en skriftlig aftale med din maler, kan du undgå mange misforståelser. I skal bare begge bekræfte aftalen, inden maleren går i gang med arbejdet. Mundtlige aftaler er også bindende, men det kan være svært at dokumentere, hvem der har sagt hvad.

I kan sagtens indgå en aftale på mail. Du skal bare huske at sende et bekræftende svar til din maler, inden han går i gang. En aftale indgået på mail er nemlig først bindende, når både du og maleren har bekræftet den.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave