Du er her: Forside > Nordsjælland

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler på Nordsjælland

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Nordsjælland. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Nordsjælland. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Få et godt tilbud på malerarbejde på Nordsjælland

Er du interesseret i at få klaret dit malerarbejde så billigt som muligt, kan du med fordel indhente 3 tilbud på nettet. Det tager kun et øjeblik, hvis du er ferm på tasterne.

Når du har sendt din opgave ind, vil du inden for nogle få arbejdsdage blive kontaktet af 3 malere, som er interesseret i din opgave. Mange malere kommer gerne ud og tager et kig på opgaven, inden de giver et tilbud. Det er en oplagt anledning til, at I kan tale om dine ønsker til, hvordan du gerne vil have malet.

Jeres møde gør det nemmere for maleren at beregne et godt tilbud til dig. Når maleren har set, hvad du vil have malet, har han eller hun et væsentligt bedre grundlag for at lave et godt tilbud til dig, så I begge kan være glade og tilfredse.

Få et tilbud på fx maling af vægge

Eksempler på malerarbejde som en maler på Nordsjælland kan give dig et tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver en pæn og ensartet overflade på dine vægge. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og giver et eksklusivt look, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke altid den nemmeste opgave at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, hvis man ved, hvordan man skal gribe det an.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma på Nordsjælland kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, panelloft, gipsloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en dygtig maler på Nordsjælland udstyret og teknikken til at male dit loft.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men med den rette teknik og maling kan resultatet blive rigtig flot.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men det forlænger levetiden på vinduesrammerne.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler på Nordsjælland kan hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler på Nordsjælland med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Lejer du dit sommerhus ud, skal det se godt ud for at lokke lejere til. Et frisk lag maling sikrer, at dit sommerhus ser indbydende ud.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Eksemplerne oven for er blot et udvalg af opgaver inden for malerarbejde, som malerfirmaer på Nordsjælland arbejder med. En malermester kan give dig et tilbud på mange forskellige opgaver, som kræver en sikker hånd fra en erfaren maler.

Reklamelink

Hvad koster malerarbejde på Nordsjælland?

Det er svært at svare på, hvad det vil koste dig at få malet uden at kende din opgave. Prisen afhænger af opgavens karakter og omfang. Du betaler for både materialer som fx spartelmasse, filt og maling samt arbejdsløn til maleren. Og det tager tid at male, hvis det skal blive flot. En vigtig forudsætnng for et flot resultat er nemlig, at man gør forarbejdet ordentligt. Underlaget skal være jævnt og pænt, og det er ofte det, der tager længst tid, når man skal sætte filt op, tapetsere eller male.

Det er vigtigt at sørge for, at fx væggene er renset, slebet og spartlet, så de er pæne og jævne, inden man begynder at sætte filt op. Filt kan nemlig ikke skjule fejl som huller, revner og ujævnheder i væggene. Slibning og spartling kan også tage tid, hvis væggen ikke er så pæn, men det er vigtigt at få gjort, inden man begynder på maling af væggen.

Malerarbejde tager tid og kræver masser af tålmodighed. Derfor kan det nemt blive halvdyrt at få besøg af en malermester. For mange kan det være ganske overraskende, hvor lang tid det egentligt tager at male selv for en erfaren og professionel maler på Nordsjælland.

Få et tilbud på fx fuldspartling af vægge på Nordsjælland

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du har mulighed for at tegne en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Er det muligt at få en garanti på malerarbejde?

Du er godt sikret, hvis du vælger en af de malere, som har givet dig et tilbud gennem 3byggetilbud. Så kan du nemlig søge om en entreprisegaranti helt gratis. Du søger om garantien ved at tage et billede af tilbuddet fra den maler, som du har valgt. Send billedet til 3byggetilbud. De vil inden for de næste 12 timer gennemgå din opgave og derefter udstede en garanti til dig.

Bare sørg for at søge om garantien, inden din maler går i gang med opgaven.

Entreprisegarantien dækker fejl og mangler i det udførte malerarbejde op til 35.000 kr. for private. For virksomheder og foreninger dækker garantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr. Det er en god tryghed for dig, når du skal vælge en maler.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave