Du er her: Forside > Lolland > Nysted

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Nysted

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Nysted. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Nysted. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler i Nysted

3 malere i Nysted har et godt tilbud til dig!

Når vi siger, at en maler i Nysted har et godt tilbud til dig, lyder det måske som noget, Lars Larsen sagde i de gode gamle dage, men den er skam god nok. Du kan kvit og frit indhente tre malertilbud på nettet uden at binde dig til noget som helst. Synes du, at tilbuddene er for dyre eller for dårlige, skal du selvfølgelig heller ikke føle dig tvunget til at tage mod et af dem.

Hvis du gerne vil have tre tilbud på malerarbejde i Nysted, kan du bestille dem hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. De har hjulpet mange kunder med at finde en billig maler. Når du har sendt din opgave ind, vil du i løbet af tre hverdage modtage tre tilbud fra tre forskellige malerfirmaer i Nysted. De udarbejder hver især et tilbud til dig, så der kan være stor forskel på priserne. Om det vigtigste så er at få malet så billigt som muligt er helt op til dig. Det er i hvert fald en nem måde at spare penge på.

Få et tilbud på fx maling af vægge

Eksempler på malerarbejde som en maler i Nysted kan give dig et godt tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Nysted kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Nysted udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Nysted kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Nysted med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

En malermester i Nysted kan give dig et tilbud på alle former for malerarbejde. Har du en opgave, som du ikke lige kan placere under et af eksemplerne oven for, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte et malerfirma. De fleste malere påtager sig både små og store opgaver, så de kan også male for dig.

Reklamelink

En maler fra Nysted kan male alt fra kælder til loft - og lidt til!

Noget af det mest almindelige arbejde for en maler er maling af vægge og lofter, men en maler kan også male mange andre ting. De kan fx male gulve med epoxy-maling, sprøjtemale akustik-lofter og male vinduer, døre, lister, karme, paneler, radiatorer og vandrør. En maler laver også andre ting end blot at male. De gør også klar til maling. Det omfatter blandt andet spartling af vægge, slibning og opsætning af filt. Det kan også være, at samlingerne mellem gipspladerne i en væg skal fuges.

Mange malere giver sig også gerne i kast med ældre teknikker som fx marmorering eller nyere teknikker som fx maling med indfarvet spartel-masse. Spartelmasse kan man fx male med, hvis man gerne vil skabe et råt look.

Opsætning af tapet kan komme på tale, hvis du gerne vil skabe et flot blikfang i fx din stue. Du kan vælge at sætte tapet op på en enkel væg eller måske bare en enkel bane på en væg, der er malet i en farve, som står flot til tapetet. Der er mange muligheder, hvis du vil lade kreativiteten råde. Er du i tvivl om, hvad der vil se godt ud, kan en professionel maler rådgive dig om fordele og ulemper. De ved fx, hvordan kolde og varme farver påvirker et rum, lige som lysindfaldet også har meget at sige.

En maler kan klare både små og store maleropgaver. De kan hjælpe dig, hvis du bare skal have malet en enkelt væg, eller hvis du skal have malet et helt hus indvendig. Måske har du brug for maling af en flyttelejlighed i Nysted, eller måske er du løbet sur i selv at male din nye lejlighed.

Du skal også have fat i en maler, hvis du skal have malet udenfor. Udvendigt træværk skal løbende holdes ved lige med olie eller maling, da både sol og regn er hård kost for ubehandlet træ. Nogle huse har masser af træ udenfor, mens andre huse er mere vedligeholdelsesfri. Mange huse har gavle af træ, vinduesrammer i træ samt udhæng og vindskeder i træ. Det skal alt sammen have maling med jævne mellemrum for at blive ved med at se pænt ud.

Bor du i et træhus, skal facaden have en gang olie eller maling hvert andet eller tredje år. Det kan være, at den sydvendte facade skal males lidt oftere, da det er den side, der er mest udsat for sol. Garager, skure, carporte og kolonihavehuse er ofte bygget i træ, så har du mindre bygninger i træ, skal de selvfølgelig også vedligeholdes. En maler kan også hjælpe med oliering af din terrasse eller maling af dit hegn eller plankeværk. Der er kort sagt rigtig mange ting, som en maler kan male for dig.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Professionelle malere i Nysted kan påtage sig mange forskellige maleropgaver

Prisen på malerarbejde afhænger naturligvis af selve opgaven. Derfor er det svært at give et konkret svar uden at vide, hvad du vil have malet. Når du får et professionel malerfirma til at male for dig, betaler du typisk både for materialerne som fx filt, spartel, grunder og maling samt den tid, som de bruger på at udføre opgaven.

Flot malerarbejde tager tid. Et godt resultat kræver nemlig, at man gør forarbejdet grundigt. Skal du fx have malet vægge, bør de være jævne i overfladen. Det kan tage noget tid at gøre dem klar til maling, hvis der fx skal fjernes gammel maling og tapet eller rettes op på fejl. Skal der sættes filt op på væggene, bør de først blive renset, slebet og spartlet, så de har en jævn overflade uden huller eller buler. Filt kan nemlig ikke dække over hverken huller, revner og ujævnheder i væggene. Slibning og spartling kan nogle gange tage lang, hvis gipspladerne fx ikke er stødt ordentligt op tli hinanden, og det kan man se, hvis der ikke bliver spartlet ordentligt.

Derfor kan malerarbejde i nogle tilfælde tage forholdsmæssig lang tid. Det er en del af forklaringen på, hvorfor det måske kan virke dyrt, når man beder en malermester om at give et tilbud på en opgave. Det kan man dog nemt komme til at glemme, fordi man kun ser det endelige resultat.

Har du et hus med flere etager, hvor der skal males udhæng, kan det være, at maleren er nødt til at leje en lift for nå dine udhæng. Det vil du også kunne se på din regning. Der er altså mange ting, der kan spille ind, når en maler skal give et tilbud på en opgave.

Nu har du forhåbentligt fået lidt indsigt i, hvad du skal have i tankerne, når du beder en maler i Nysted om et godt tilbud på din opgave.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave