Du er her: Forside > Sydsjælland > Rønnede

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Rønnede

Vil du gerne have malerarbejdet klaret til en god pris?

Find en billig maler i Rønnede. Brug et par minutter på at beskrive, hvad du vil have malet, og så er du godt på vej til at spare penge på malerarbejde. I løbet af de næste 3 dage får du 3 tilbud fra lokale malere i Rønnede. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Hurtig, nem og gratis service

✔ 100% uforpligtende for dig

✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find et billig malerfirma i Rønnede

Billig maler i Rønnede kan også male for dig

Leder du efter en billig maler i Rønnede, har du gode muligheder for at finde den rigtige maler, hvis du bestiller tre tilbud på nettet. Det er hurtigt klaret, og så skal du bare vente på, at tre malere kontakter dig med et tilbud og en pris. Det vil de gøre i løbet af tre dage.

Det er en nem måde at indhente tilbud fra flere forskellige malere i Rønnede og omegn. Du skal ikke bruge tid på at finde telefonnummeret på en maler, ringe malerfirmaet op og tage en snak med dem om din opgave. Er du uheldig, skal du måske kontakte flere malerfirmaer i Rønnede, inden du finder en maler, som har tid til at male for dig. Der er nemlig rift om både de gode og de billige malere, så pas endelig på med at kontakte en maler i sidste øjeblik, hvis du overvejer at få malet.

Få et tilbud på fx udvendig maling af hus i Rønnede

Her kan du se eksempler på, hvad en maler i Rønnede kan male for dig

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre. Det er et spørgsmål om viden, erfaring og teknik.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

En malermester i Rønnede kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan en malermester male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, panelloft, gipsloft, akustikloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En malermester i Rønnede giver sig gerne i kast diverse indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Rønnede med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

En professionel og faguddannet malermester kan give dig et tilbud på alt inden for malerarbejde lige fra fuldspartling til tapetsering i Rønnede. De fleste malerfirmaer i Rønnede kan hjælpe med både små og store opgaver lige fra maling af en enkelt væg til komplet maling af en flyttelejlighed i Rønnede, så de vil også gerne male for dig.

Reklamelink

Hvad kan en maler løse af opgaver?

En faguddannet maler i Rønnede kan hjælpe med mange former for malerarbejde lige fra opsætning af filt på en enkelt væg til komplet maling af en flyttelejlighed. De mest almindelige opgaver for en maler er typisk spartling, slibning, opsætning af filt og maling af vægge og lofter. Især væggene kan blive slidte og lidt triste at se på, hvis du fx har en brændeovn, som soder væggene til, eller hvis du har en kat, som hvæsser kløer i væggene.

Skal du sælge din bolig, kan det være en god idé at male væggene, så dit hjem ser flot og indbydende ud. Det er især relevant, hvis der er knald på farverne på dine vægge. Hvid er en neutral farve, som ikke distraherer, når potentielle købere skal forestille sig din bolig som deres nye hjem.

Har du netop købt hus eller lejlighed, vil du måske gerne sætte dit personlige præg på væggene, inden du flytter ind. Måske synes du, at hvidt er for kedeligt, eller måske vil du gerne have hjælp til opsætning af tapet, inden du flytter alle dine møbler ind. Det er helt klart mest praktisk at få overstået malerarbejdet, inden du flytter ind, men det kan selvfølgelig være svært at planlægge, hvis du ikke kan finde en maler i Rønnede til at hjælpe dig.

Døjer du med sod, skimmelsvamp eller nikotin på væggene, er der heldigvis udviklet forskellige typer af maling, som fx kan hæmme udviklingen af skimmelsvamp eller spærre nikotinen inden, så den ikke trænger gennem malingen. Det er noget, som en professionel maler i Rønnede ved alt om.

En maler får med jævne mellemrum andre opgaver end spartling, slibning og maling af vægge. Det kan fx være maling af vinduer, døre, karme, lister og paneler, som også bliver skrammet af den dagligdags brug af boligen. Det ser måske ikke ud af så meget, når sådanne emner skal males, men det er faktisk en tidskrævende opgave at male vinduer og så videre, fordi det er præcisionsarbejde. Det vil være ærgerligt at få maling på alle vinduerne, bare fordi malerarbejdet skal hastes igennem.

Udvendigt er maling af træværk en hyppig opgave for malere særligt i sommerhalvåret. Det skal helst være varmt og tørt i vejret, når man maler, så malingen kan tørre pænt op og beskytte træet ordentligt. Maler man, når træet er for vådt, kan man risikere, at malingen skaller af. Maler man i fuld sol, risikerer man, at malingen tørrer for hurtigt, så den ikke trænger ordentligt ind i træet. Udendørs maling af træværk kræver derfor en vis faglig viden og erfaring, hvis resultatet skal blive flot, og malingen skal beskytte træværket bedst muligt.

Man kan også male murværk. Det kan fx være en pudset facade, som man gerne vil give en flot farve. Det er også malere, som kalker kirker, og nogle malere arbejder faktisk udelukkende med kalkning af kirker. Andre malere har specialiseret sig i tagmaling eller epoxymaling af gulve.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Hvad koster malerarbejde i Rønnede?

Det er svært at give et præcist svar på, hvad malerarbejde koster. Nogle malere arbejder med en fast timepris, mens andre malere tager en pris pr. kvadratmeter. Dertil kommer så udgifter til materialer som fx afdækning, pensler og maling. Der kan også være stor forskel på prisen på maling.

Valget af maling vil blandt andet afhænge af, hvad du skal have malet. I nogle rum som fx badeværelset vil det være bedst med en høj glans, så fugt ikke trænger ind i væggene. En vådrumsmaling vil typisk være en glans 25 eller højere. Det er også fornuftigt at vælge en høj glans til køkkenet. En glans 25 er meget blank, fordi den indeholder 25% lak, så i køkkenet vil mange vælge at male med en glans 10.

Inden maleren kan gå i gang med at male, skal han sikkert også bruge tid på klargøring. Jo mere jævn en overflade er, jo pænere bliver det endelige resultat af malerens arbejde. Derfor skal huller efter fx skruer og søm spartles og slibes ned. Er væggene sorte af sod fra en brændeovn, skal væggene vaskes ned. Det tager tid og vil naturligvis også påvirke prisen på malerarbejde. Sidst men ikke mindst er det altid vigtigt at huske på, at der altid vil være efterspørgsel på en god og billig maler i Rønnede, så det er en god idé at være ude i god tid, hvis du gerne vil have malet så billigt som muligt.

Den billigste løsning her og nu er selvfølgelig at male selv. Du kan købe billig maling online, og så handler det bare om at bruge den tid, som det tager at male pænt. Men det kan også blive en dyr løsning i længden, hvis du ikke er tilfreds med resultatet af dit eget arbejde og alligevel ender med at hyre en professionel maler fra Rønnede. Du ved naturligvis bedst selv, om du har energien til sådan et projekt, eller om det i virkeligheden er mest fornuftigt at betale en maler for at klare ærterne for dig.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave