Du er her: Forside > Lolland > Sakskøbing

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Sakskøbing

Få 3 tilbud og spar penge på malerarbejde

Find en billig maler i Sakskøbing. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Sakskøbing. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ 100% uforpligtende for dig

✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler i Sakskøbing

1 - 2 - 3 så nemt er det at finde en billig maler i Sakskøbing

Det behøver ikke at være svært at finde en billig maler i Sakskøbing. Måske er du så heldig, at du kender en lokal maler, som du kan lave en god aftale med. Ellers kan du prøve at bestille tre tilbud hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. De gør det nemt og overskueligt at finde en god maler i Sakskøbing til en fornuftig pris.

Du slipper for at bruge tid på at ringe rundt til adskillige malere, inden du har fundet en, som måske kan hjælpe dig. I stedet kan du nøjes med forklare din opgave en enkelt gang og overlade arbejdet med at finde en maler til 3byggetilbud, som formidler din opgave videre til malere i Sakskøbing og omegn.

Det er en helt gratis service, som endda er uforpligtende for dig. Det vil sige, at du behøver ikke at gøre brug af et af de tilbud, som du modtager. Det kan fx være, at ingen af dem er helt billige nok til dit budget, men så ved du i det mindste, hvad en maler i Sakskøbing koster.

Få et tilbud på fx maling af vægge i Sakskøbing

En maler i Sakskøbing kan give dig tilbud på stort og småt inden for malerarbejde

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Sakskøbing kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Sakskøbing udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Sakskøbing kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Sakskøbing med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

En malermester i Sakskøbing giver dig gerne et tilbud på alle former for malerarbejde. Har du en opgave, som du ikke lige kan placere under et af eksemplerne oven for? Bare rolig. De fleste malere påtager sig både små og store opgaver, så de kan selvfølgelig også male for dig.

Reklamelink

Malerarbejde er et vidt begreb

En maler beskæftiger sig naturligvis med malerarbejde. Ud over at male består malerarbejde også i at gøre klar til maling. Maleren skal forberede underlaget, så det er jævnt og ensartet. En god base giver det flotteste resultat, når maleren er færdig med malerarbejdet og den sidste finish.

Typisk malerarbejde er spartling af vægge, opsætning af filt og maling af vægge og lofter. Hvis du gerne selv vil male, men ikke føler dig så skrap til at sætte filt i loftet, kan du også få en maler til at klare det forberedende arbejde som fx opsætning af filt, hvorefter du selv klarer malerarbejdet. Det er en løsning, som mange vælger. Det er nemlig vigtigt, at overfladen er pæn og jævn, inden du begynder at male eller tapetsere. Det giver det flotteste resultat. Derfor skal du også huske masser af lys på vægge og lofter, når du går i gang med at male, så du kan se, hvor du fx er kommet til at springe over med maling. Når malingen at tørre, inden du opdager en fejl, vil det være synligt, hvis du bare maler enkelte pletter igen.

Tapetsering er en særligt udfordrende opgave, hvis tapetet er mønstret. Mønsteret på hver bane skal matche hinanden, så man undgår spring. En professionel maler i Sakskøbing har teknikken og håndelaget, så de kan sætte tapet og fototapet rigtig flot op.

Der er meget mere end blot vægge og lofter indvendigt i et hus, som en maler i Sakskøbing kan male. Udover vægge og lofter kan man også male gulvet. Maling af trægulv kan være en god løsning, hvis du gerne vil prøve noget andet end lakerede trægulve men ikke er så meget til gulvtæppe, vinyl eller linoleum.

Vinduer, vindueskarme, dørkarme, fodlister, fodpaneler, radiatorer, vandrør, døre, skabslåger og køkkenlåger kan en maler også male for dig. Det er arbejde, som tager tid og tålmodighed, når man skal male med pensel. I nogle tilfælde kan man med fordel vælge sprøjtemaling. Har du akustiklofter, som skal males, kan sprøjtemaling være den bedste løsning, da man nemt kan komme til at fylde alle de små huller i et akustikloft med maling, hvis man maler med rulle.

Udvendigt er det især træværk men også murværk, der skal have et lag maling med jævne mellemrum. Især træværk har brug for maling for at blive beskyttet mod både sol og regn, som ellers kan ødelægge træet.

Nogle huse har virkelig meget udvendig træværk som fx gavle, tagudhæng, vindskeder og sternbrædder. Ældre huse kan have vinduer i træ, mens mere moderne vinduer ofte har en alu-front.

Træhuse kræver selvsagt mere vedligeholdelse end et murstenshus. Mange sommerhuse er bygget i træ, ofte med en beliggenhed tæt på havet, så luften er fyldt med salt og sand, som virkelig kan slibe træværk. Derfor skal mange sommerhuse males hvert andet år, hvis træværket ikke skal rådne. Det er selvfølgelig ikke så aktuelt i Sakskøbing, men måske har du et dejligt sommerhus ude ved Vesterhavet?

Mange småbygninger som garager, carporte, skure og kolonihavehuse er også opført i træ, som skal males jævnligt. Andre eksempler på udvendigt træværk kan være plankeværk, hegn, trapper og terrasser. Det er alt sammen noget, som et malerfirma kan hjælpe med at vedligeholde med maling. Vil du derimod have renset din terrasse for alger, kan det godt være, at du skal have fat i et firma, som har specialiseret sig i algerens.

Der er også malerfirmaer, som har specialiseret sig inden for en særlig niche af malerfaget. Det kan være tagmaling, facademaling, kalkning af kirker, kalkning af huse eller epoxymaling.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Få en god pris fra et malerfirma i Sakskøbing

Den hurtigste og nemmeste måde at få et godt tilbud på malerarbejde i Sakskøbing er at bestille tre tilbud via 3byggetilbud, som vi reklamerer for - med mindre du har gode forbindelser eller kender et malerfirma, som du har brugt før - men så ville du nok hellere ikke være endt på denne side.

Hvis du indhenter tre tilbud på nettet, skal du ikke bruge tid på at ringe rundt til forskellige malermestre i Sakskøbing. I stedet kan du afvente, at malerne i Sakskøbing henvender sig til dig. Det vil være malere, som har tid og som gerne udarbejder et godt tilbud til dig. Der kan være stor forskel i priserne, så du kan enten vælge det billigste tilbud eller den maler, som du har bedst kemi med - eller noget helt tredje, hvis der er noget andet, som du vægter højere, når du skal have håndværkere på besøg.

Når du har fundet en maler, er det en god idé at sørge for, at I har en helt klar aftale på skrift. En skriftlig aftale er nemlig bindende for begge parter. Det er en mundtlig aftale også, men det kan være vanskeligt at bevise, hvem der har sagt hvad, hvis der opstår uenigheder.

På nettet kan du finde en standardkontrakt for håndværkere, som I kan udfylde. I kan også lave en aftale på mail. En aftale indgået på mail er bindende, når begge parter har bekræftet den. Derfor skal I begge huske at sende et bekræftende svar til hinanden, inden din maler går i gang med arbejdet.

Ender I alligevel med at være uenige, har du mulighed for at klage. Derfor kan det være en fordel at vælge en maler, som er medlem af en garantiordning. Eller du kan finde en maler via 3byggetilbud og søge om en gratis entreprisegaranti. Den skal du bare huske at søge om i tilpas god tid til, at du når at få den, inden maleren går i gang med arbejdet.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave