Du er her: Forside > Region Midtjylland > Samsø

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler på Samsø

Få et fast tilbud fra en professionel maler på Samsø

Det er altid rart at kende prisen, når man laver en aftale med en maler. Her kan du bestille tre tilbud fra professionelle malere, som kontakter dig i løbet af 3 dage. Det er nemt, gratis og helt uforpligtende for dig. Bestil tilbuddene i dag, hvis du vil finde en billig maler på Samsø.


✔ Hurtig, nem og gratis service

✔ 100% uforpligtende for dig

✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find et billig malerfirma på Samsø

Du kan også finde en billig maler

Det tager ikke mange minutter at bestille tre tilbud på malerarbejde, hvis du gør det på nettet. Alt hvad du skal gøre er at udfylde en formular med en kort beskrivelse af din opgave samt dine kontaktinformationer. Er du ikke så meget for at skrive, kan du også vedhæfte et billede. Når du har sendt den ind, skal du bare vente på, at tre malere kontakter dig med et tilbud og en pris. Det vil de gøre i løbet af tre dage, så er du lidt tålmodig, modtager du inden længe 3 gode tilbud på malerarbjede.

Det er en ganske hurtig og nem måde at indhente tilbud fra flere forskellige malere på Samsø. Du skal ikke bruge tid på at finde telefonnummeret på en malermester på Samsø, ringe malerfirmaet op og tage en snak med maleren om, hvad det er, du gerne vil have malet. Er du tilpas uheldig, skal du måske kontakte flere malerfirmaer på Samsø, inden du finder en maler, som har tid til at male for dig. Der er altid arbejde til de gode og de billige malere, så de har ofte travlt. Kontakt derfor hellere en maler i dag end i morgen, hvis du leder efter en billig maler på Samsø. Eller bestil tre tilbud på nettet, og så er du allerede godt på vej til at have fundet din maler.

Få et tilbud på fx udvendig maling af hus på Samsø

Udvalgte eksempler på hvad en god maler på Samsø kan male for dig

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre. Det er et spørgsmål om viden, erfaring og teknik.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

En malermester på Samsø kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan en malermester male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, panelloft, gipsloft, akustikloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En malermester på Samsø giver sig gerne i kast diverse indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Har du ikke tid eller energi til at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler på Samsø med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

En professionel og faguddannet malermester kan give dig et tilbud på alt inden for malerarbejde lige fra fuldspartling til tapetsering på Samsø. De fleste malerfirmaer på Samsø kan hjælpe med både små og store opgaver lige fra maling af en enkelt væg til komplet maling af en flyttelejlighed på Samsø, så de vil også gerne male for dig.

Reklamelink

Hvad kan en maler løse af opgaver?

En professionel og dygtig maler på Samsø kan hjælpe dig med hele paletten af malerarbejde lige fra opsætning af filt på en enkelt væg til komplet maling af en flyttelejlighed. De fleste malere arbejder primært med spartling, slibning, opsætning af filt og maling af vægge og lofter. Især væggene kan blive slidte og lidt triste at se på, hvis du fx har en brændeovn, som soder væggene til, eller hvis du har en kat, som hvæsser kløer i væggene.

Skal du sælge din bolig, kan det være en god idé at male væggene, så dit hjem ser flot og indbydende ud. Det er især relevant, hvis der er knald på farverne på dine vægge. Hvid er en neutral farve, som ikke distraherer, når potentielle købere skal forestille sig din bolig som deres nye hjem.

Har du netop købt hus eller lejlighed, vil du måske gerne sætte dit personlige præg på væggene, inden du flytter ind. Måske synes du, at hvidt er for kedeligt, eller måske vil du gerne have hjælp til opsætning af tapet, inden du flytter alle dine møbler ind. Det er helt klart mest praktisk at få overstået malerarbejdet, inden du flytter ind, men det kan selvfølgelig være svært at planlægge, hvis du ikke kan finde en maler på Samsø til at hjælpe dig.

En maler kan naturligvis også hjælpe med opsætning af tapet, som atter er blevet trendy - men i dag sætter man ofte kun tapet på en enkelt væg i et værelse for at skabe en flot effekt. Især fototapet er blevet populært på fx børneværelset. En maler kan også rådgive dig om de forskellige muligheder, hvis du gerne vil have tapet sat op eller prøve en anden farve end den gængse hvide på dine vægge. De kan rådgive dig om effekten af kolde og varme farver på væggene og betydningen af det naturlige dagslys i hvert enkelt rum i dit hjem.

Døjer du med sod, skimmelsvamp eller nikotin på væggene, er der heldigvis udviklet forskellige typer af maling, som fx kan hæmme udviklingen af skimmelsvamp eller spærre nikotinen inden, så den ikke trænger gennem malingen. Det er noget, som en professionel maler på Samsø ved alt om.

En maler får med jævne mellemrum andre opgaver end spartling, slibning og maling af vægge. Det kan fx være maling af vinduer, døre, karme, lister og paneler, som også bliver skrammet af den dagligdags brug af boligen. Det ser måske ikke ud af så meget, når sådanne emner skal males, men det er faktisk en tidskrævende opgave at male vinduer og så videre, fordi det er præcisionsarbejde. Det vil være ærgerligt at få maling på alle vinduerne, bare fordi malerarbejdet skal hastes igennem.

Som allerede nævnt kan en maler også hjælpe med opsætning af tapet på Samsø. Maling af gulv kan også være en opgave for en maler. Det kan fx være, at du har et trægulv, som kalder på forandring. I stedet for at skifte gulvet kan det være en løsning at male det - eventuelt efter, at du først har haft besøg af en ekspert i gulvslibning, som måske kan fjerne de væreste hakker og skrammer i gulvet. Det afhænger lidt af, om du har et massivt trægulv eller ej.

Udvendigt er maling af træværk en hyppig opgave for malere særligt i sommerhalvåret. Det skal helst være varmt og tørt i vejret, når man maler, så malingen kan tørre pænt op og beskytte træet ordentligt. Maler man, når træet er for vådt, kan man risikere, at malingen skaller af. Maler man i fuld sol, risikerer man, at malingen tørrer for hurtigt, så den ikke trænger ordentligt ind i træet. Udendørs maling af træværk kræver derfor en vis faglig viden og erfaring, hvis resultatet skal blive flot, og malingen skal beskytte træværket bedst muligt.

Man kan også male murværk. Det kan fx være en pudset facade, som man gerne vil give en flot farve. Det er også malere, som kalker kirker, og nogle malere arbejder faktisk udelukkende med kalkning af kirker. Andre malere har specialiseret sig i tagmaling eller epoxymaling af gulve.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Hvad koster malerarbejde på Samsø?

Det er praktisk taget umuligt at give et nøjagtigt svar på, hvad malerarbejde koster. Nogle malere arbejder med en fast timepris, mens andre malere tager en pris pr. kvadratmeter. Dertil kommer så udgifter til materialer som fx afdækning, pensler og maling. Der kan også være stor forskel på prisen på maling.

Vil du gerne vide, hvad malerarbejde koster på Samsø, får du det bedste svar ved at spørge en maler. Vil du gerne vide helt præcist, hvad det vil koste, hvis du hyrer en maler til at male for dig, skal du bede om et fast tilbud. Så forpligter maleren sig til at holde sig inden for den pris, som han har givet dig.

Vil du gerne have malet så billigt som muligt, skal du formentlig i gang med at male selv. Du kan købe billig maling online, og så handler det bare om at bruge den tid, som det tager at male pænt. Men det kan også være, at du bliver overrasket over, hvor billigt en maler egentlig kan male for dig. Derfor er det ingen skade til lige at bestille tre tilbud først, inden du beslutter dig for, om du hellere selv vil male.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave