Du er her: Forside > Sydjylland > Sjølund

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Sjølund

Få 3 tilbud og få malet billigt

Find en billig maler i Sjølund. Brug et par minutter på at beskrive, hvad du vil have malet, og så er du godt på vej til at spare penge på malerarbejde. I løbet af de næste 3 dage får du 3 tilbud fra lokale malere i Sjølund. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Hurtig, nem og gratis service

✔ 100% uforpligtende for dig

✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find et billig malerfirma i Sjølund

Få 3 tilbud og find en billig maler i Sjølund

Vil du gerne have et fast tilbud fra en maler i Sjølund, kan du bestille 3 tilbud i løbet af et øjeblik. Det kan du fx gøre hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Du skal bare ganske kort beskrive din opgave og eventuelt vedhæfte et billede.

Når du har sendt din opgave ind, vil du først blive ringet op af en servicemedarbejder, som vil gennemgå din opgave sammen med dig. Derefter bliver din opgave sendt videre til 3 udvalgte malere fra Sjølund og omegn. Malerne vil kontakte dig i løbet af 3 hverdage med et tilbud til dig. Lidt afhængig af din opgave vil nogle af malerne gerne lige komme forbi først og besigtige opgaven, inden de udarbejder et tilbud. Det er også en mulighed for dig til lige at se maleren an og vurdere, om I har en god kemi. Det kan være rart især ved store opgaver, hvor maleren skal arbejde i dit hjem over en længere periode.

Der kan være stor forskel på priserne i de tre tilbud, som du får. Brug derfor lidt tid på at sammenligne dem og vurder, hvilket tilbud der er mest optimalt for dig. Måske er det slet ikke det billigste tilbud. Under alle omstændigheder har du her gode muligheder for at finde en billig maler i Sjølund.

Få et tilbud på fx udvendig maling af hus i Sjølund

Her kan du se eksempler på, hvad en maler i Sjølund kan male for dig

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre. Det er et spørgsmål om viden, erfaring og teknik.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

En malermester i Sjølund kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan en malermester male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, panelloft, gipsloft, akustikloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En malermester i Sjølund giver sig gerne i kast diverse indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Sjølund med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

En professionel og faguddannet malermester kan give dig et tilbud på alt inden for malerarbejde lige fra fuldspartling til tapetsering i Sjølund. De fleste malerfirmaer i Sjølund kan hjælpe med både små og store opgaver lige fra maling af en enkelt væg til komplet maling af en flyttelejlighed i Sjølund, så de vil også gerne male for dig.

Reklamelink

Kan jeg ikke bare male selv?

Selvfølgelig kan du også male selv. Det kan være en god løsning, hvis du gerne vil have klaret malerarbejdet billigst muligt - og vel at mærke, hvis du er gør-det-selv-typen, som ikke har noget imod sved på panden og ømme muskler efter uvante arbejdsstillinger. Der kan være en vis tilfredsstillelse i selv at klare sådan en opgave. Men det kan måske også give anledning til frustrationer, hvis det driller, malingen løber eller slibearbejdet måske ikke blev helt så pænt, som du havde regnet med.

En maler i Sjølund er trods alt vant til at male vægge og lofter praktisk talt hver dag, så han eller hun har styr på teknikken og kender de forskellige faldgruber. Maling af vægge og lofter er nemlig nogle af de mest almindelige opgaver for professionelle malere. Inden man kan begynde at male skal vægge og lofter gøres klar. Det kan være, at de skal vaskes ned, hvis der er sod eller skimmelsvamp på væggene. Eller måske skal væggene have en omgang fuldspartling og slibning, hvis ikke du foretrækker opsætning af filt, som giver en flot og ensartet overflade.

Har du akustiklofter, kan sprøjtemaling være den bedste løsning. Man risikerer nemt at fylde de små huller i akustiklofterne op med maling, så de ikke virker efter hensigten, hvis man maler med pensel eller rulle. Det kan man undgå ved at sprøjtemale dem. Til gengæld kan det være svært at lave en pæn overgang mellem de arealer, som man har henholdsvis sprøjtemalet og malet med pensel.

Maling af vinduer, døre, karme og paneler er også opgaver for en maler i Hasselager. Det er malerarbejde, som kræver lidt tålmodighed og en rolig hånd, hvis resultatet skal blive flot. Udvendig maling af vinduer er fx en ganske tidskrævende opgave, og i nogle tilfælde kan det faktisk betale sig at overveje en udskiftning af vinduerne i stedet for. Vinduer med en ramme af træ skal males hvert andet eller tredje år for at undgå, at træet bliver ødelagt. Har du vedligeholdelsesfri vinduer med en front i alu, skal du til gengæld ikke bekymre dig om udvendig maling af dine vinduer.

Der er selvfølgelig også meget andet udvendig træværk, som kræver maling med jævne mellemrum. Det kan fx være carporte, skure og sommerhuse opført i træ. Mange huse har gavle, udhæng og vindskeder af træ, som er udsat for vind og vejr. Hegn og stakitter skal også holdes ved lige, og det samme gælder terrasser lidt afhængig af, hvilken træsort der er valgt til dem. Lærketræ kræver fx ikke så meget vedligeholdelse.

Man kan også male murværk. Maling af en pudset facade kræver den rette facademaling, hvis den skal være modstandsdygtig over for vind og vejr. Tagmaling kan også give nyt liv til et ældre tag, og der er malere, som har specialiseret sig i udelukkende at male tage. På samme vis er der malere, som primært arbejder med kalkning af kirker eller maling af gulve med epoxy. Har du en meget specialiseret opgave som fx epoxymaling af gulve kan det derfor være en god idé at tage fat i en maler i Sjølund, som har masser af erfaring med netop den type opgave.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Hvad koster malerarbejde i Sjølund?

Det er svært at give et præcist svar på, hvad malerarbejde koster. Nogle malere arbejder med en fast timepris, mens andre malere tager en pris pr. kvadratmeter. Dertil kommer så udgifter til materialer som fx afdækning, pensler og maling. Der kan også være stor forskel på prisen på maling.

Valget af maling vil blandt andet afhænge af, hvad du skal have malet. I nogle rum som fx badeværelset vil det være bedst med en høj glans, så fugt ikke trænger ind i væggene. En vådrumsmaling vil typisk være en glans 25 eller højere. Det er også fornuftigt at vælge en høj glans til køkkenet. En glans 25 er meget blank, fordi den indeholder 25% lak, så i køkkenet vil mange vælge at male med en glans 10.

Inden maleren kan gå i gang med at male, skal han sikkert også bruge tid på klargøring. Jo mere jævn en overflade er, jo pænere bliver det endelige resultat af malerens arbejde. Derfor skal huller efter fx skruer og søm spartles og slibes ned. Er væggene sorte af sod fra en brændeovn, skal væggene vaskes ned. Det tager tid og vil naturligvis også påvirke prisen på malerarbejde. Sidst men ikke mindst er det altid vigtigt at huske på, at der altid vil være efterspørgsel på en god og billig maler i Sjølund, så det er en god idé at være ude i god tid, hvis du gerne vil have malet så billigt som muligt.

Den billigste løsning her og nu er selvfølgelig at male selv. Du kan købe billig maling online, og så handler det bare om at bruge den tid, som det tager at male pænt. Men det kan også blive en dyr løsning i længden, hvis du ikke er tilfreds med resultatet af dit eget arbejde og alligevel ender med at hyre en professionel maler fra Sjølund. Du ved naturligvis bedst selv, om du har energien til sådan et projekt, eller om det i virkeligheden er mest fornuftigt at betale en maler for at klare ærterne for dig.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave