Du er her: Forside > Storkøbenhavn > Skovlunde

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Skovlunde

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Skovlunde. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Skovlunde. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Sådan får du et godt tilbud fra en maler i Skovlunde

Er du i tvivl om, hvordan du får et godt tilbud fra en maler i Skovlunde? Du kan altid spørge en malermester, om han eller hun vil give et tilbud på maling af din lejlighed, dit hus eller hvad du nu står og mangler en maler til at udføre af malerarbejde. I værste fald vil du få et nej. Måske har maleren simpelthen ikke tid til flere kunder lige nu, eller måske arbejder han eller hun ud fra fx timepris.

Det behøver såmænd heller ikke at være en dårlig forretning for dig at betale et malerfirma for de timer, som de bruger på din opgave i stedet for en fast pris, som er aftalt på forhånd. Når en maler eller en hvilken som helst anden håndværker skal beregne et tilbud, vil de ofte ligge lidt ekstra til, så de helgarderer sig mod uforudsete tidsrøvere og udgifter til materialer.

Vil du alligevel gerne have et fast tilbud, kan du også prøve at indhente tre tilbud hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for her på siden. Det tager kun et øjeblik. Du skal bare gå ind på deres hjemmeside og beskrive din opgave ganske kort, inden du sender den ind. Så vil du i løbet af tre arbejdsdage blive kontaktet af tre malerfirmaer, som gerne vil give et tilbud på din opgave. De ved, at du vil modtage tre tilbud, så der er gode muligheder for, at du vil få et billigt tilbud på fx maling af din lejlighed.

Få et tilbud på fx maling af lejlighed

Her er eksempler på maleropgaver, som du kan bede om tilbud på fra en malermester i Skovlunde

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Skovlunde kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Skovlunde udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Skovlunde kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Skovlunde med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

En maler i Skovlunde kan kort sagt give dig et tilbud på alle former for malerarbejde. Har du en opgave, som du ikke lige kan placere under et af eksemplerne oven for, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte et malerfirma. De fleste malere påtager sig både små og store opgaver, så de kan også male for dig.

Reklamelink

Hvilke opgaver kan en malermester i Skovlunde løse for dig?

Der er mange malermestre i Skovlunde, som kan hjælpe dig med alt, hvad en bygningsmaler traditionelt er uddannet til at arbejde med. De har den teoretiske viden om og praktiske erfaring med mange forskellige maleteknikker og ved derfor, hvornår det er bedst at gøre hvad.

De arbejder dagligt med maling af huse og lejligheder både indvendigt og udvendigt. De kan gøre overfladen klar til maling eller tapet. Det kan fx være, at en rå gipsvæg først skal spartles for at lukke skruehuller, hvorefter den skal slibes, inden den er klar til opsætning af filt eller væv. En maler kan selvfølgelig male lofter, vægge, døre, vinduer, karme, paneler og lister inden for i både lejligheder og huse. De kan både male et enkelt værelse i en lejlighed eller et helt hus. Det kan fx være, at du har købt nyt hus og gerne vil have malet det hele, inden du flytter ind.

En maler kan også hjælpe med opsætning af tapet, hvis du gerne vil have noget andet på væggene end maling - lige som en maler kan rådgive dig, hvis du gerne vil have noget andet end traditionelle hvide vægge, men ikke er helt sikker på, hvilken farve du så skal vælge til dine vægge.

Vil du have malet en pudset ydermur, er det også en maler, du skal have fat i. Det samme gælder, hvis du har udendørs (eller indendørs) træværk, som trænger til maling. Det kan fx være dit sommerhus, garage, carport, skur eller plankeværk.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Hvad koster en maler i Skovlunde?

Det er under alle omstændigheder vanskeligt at give et nøjagtigt svar på, hvad en maler koster. Især uden at kende omfanget eller karakteren af din opgave. Prisen vil selvfølgelig afhænge af, hvor omfattende arbejdet er. Er det en lejlighed, hvor alle værelserne skal males inklusiv spartling, slibning og opsætning af filt? Eller skal der blot sættes filt op på en enkelt væg? Nogle opgaver er nemmere at gå til end andre, så der kan være stor forskel på, hvor mange timer det vil tage.

En maler kan selv fastsætte sin pris. Der findes som sådan ikke en vejledende prisliste. I stedet er det et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Du vil derfor få det bedste indtryk af prisniveauet ved at kontakte en maler eller to for at forhøre dig om deres timepriser eller bede om et tilbud. Når en maler går i gang, skal du nemlig forvente også at betale for de materialer, som han bruger til din opgave. Det kan fx være filt, spartelmasse og maling.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave