Du er her: Forside > Fyn > Veflinge

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Veflinge

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Veflinge. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Veflinge. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Find en maler i Veflinge på Fyn

Har du svært ved at finde en maler i Veflinge, som har tid til at hjælpe dig? Du har sikkert allerede selv udvidet din søgning efter en maler, så du har ringet rundt til flere malerfirmaer på Fyn. En anden mulighed for at finde en maler er at prøve at indhente 3 malertilbud på nettet. Hvis du sender din maleropgave ind til 3byggetilbud, som vi reklamerer for, vil de finde 3 malere, som står klar til at give dig et godt tilbud på din maleropgave. Det er malerfirmaer, som enten hører til på Fyn eller er klar til at køre til Fyn for at hjælpe dig.

Når du har indsendt din opgave, vil du blive kontaktet af de tre udvalgte malervirksomheder, så I kan tale nærmere om, hvad det er, du gerne vil have malet. Derefter vil du modtage deres tilbud, som du så kan sammenligne i ro og mag, inden du træffer en beslutning.

Få et tilbud på fx fuldspartling af vægge

Her kan du se eksempler på opgaver, som et malerfirma i Veflinge og på resten af Fyn gerne giver dig et tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Veflinge kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Veflinge udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Veflinge kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Veflinge med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Som du kan se, kan du få tilbud på alle typer af malerarbejde. De fleste malere påtager sig gerne både små og store opgaver, så de står klar til at hjælpe dig. Nogle opgaver kan måske blive for store for en lille selvstændig malermester, men du er selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til et malerfirma i Veflinge for at høre, om de kan hjælpe dig med din maleropgave.

Reklamelink

Hvad kan en maler i Veflinge hjælpe med?

Der er nærmest ingen grænser for de typer af maleropgaver, som en professionel bygningsmaler kan påtage sig. En erfaren maler kan hjælpe med alle former for malerarbejde både indenfor og udenfor. Det kan være små opgaver som reparation af en enkelt væg til større opgaver som komplet maling af flyttelejlighed.

Leder du efter enmaler til en meget stor maleropgave, bør du overveje at kontakte et større malerfirma med flere ansatte. De kan hurtigere løse din opgave, hvis de kan lade flere malere gå på den samme opgave. Det kan fx være, hvis en meget stor virksomhed skal have malet alle deres kontorarealer.

Enkelte malere har specialiseret sig inden for fx kalkning af kirker, tagmaling eller maling med brandhæmmende maling. Langt de fleste malerfirmaer løser både store og små maleropgaver lige fra opsætning af filt til maling af vægge til maling af hus eller lejlighed.

Det sværeste er nok at finde en maler, som har tid inden for den nærmeste fremtid til nye kunder. Især i sommerhalvåret, hvor det er varmt og tørt, har mange malere travlt. Sommeren er det bedste tidspunkt at male udendørs træværk som fx sommerhuse, træhuse, garager, carporte, skure, vinduer og hegn. En maler kan også hjælpe med oliering af terrasse, som også er et typisk sommerjob.

Få et tilbud på fx opsætning af filt i Veflinge

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvad nu hvis der er fejl i malerarbejdet?

Afleverer din maler ikke malerarbejdet som aftalt, kan du som kunde kræve, at manglerne bliver udbedret inden for en rimelig tid. Hvad rimelig tid er vil blandt andet afhænge af opgavens omfang. Bliver manglerne ikke udbedret tilfredsstillende, kan du kræve nedslag i prisen hos maleren.

Kan du ikke blive enig med din maler om, hvorvidt der er fejl, eller hvordan de skal rettes, kan du indkalde til syn og skøn. Så vil en skønsmand tage stilling til sagen og forsøge at finde en løsning.

Husk at lave en skriftlig aftale med din maler, inden han eller hun går i gang med at male. I skal desuden begge bekræfte aftalen, før den er bindende. Så er du bedst sikret, hvis I er så uheldige at blive uenige.

3byggetilbud tilbyder dig en ekstra tryghed i form af en gratis entreprisegaranti. Har du valgt at gøre brug af et af de malertilbud, som du har modtaget gennem 3byggetilbud, kan du søge om deres gratis entreprisegaranti, som dækker fejl og mangler i det udførte malerarbejde.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave