Du er her: Forside > Nordjylland > Aabybro

Find en billig maler i Aabybro

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Vil du gerne have malet så billigt som muligt, kan du prøve at indhente 3 tilbud på nettet. Det koster dig ikke andet end et par minutter af din tid. Der er nemlig helt gratis og uforpligtende for dig at indhente 3 tilbud hos 3byggetilbud, som vi reklamerer for. De sætter dig i kontakt med 3 malere fra Aabybro og omegn, som gerne vil give dig et tilbud på at få malet.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Har du brug for en maler i Aabybro?

Hvis du har en maleropgave, som venter på at blive udført, skal du have fat i en maler, som kan hjælpe dig - med mindre du selv vil i gang med at svinge penslen. Det kan være tidskrævende at male, især hvis det er en stor opgave, hvor du fx skal male en hel lejlighed. Måske har du ikke tiden, eller måske ved du med dig selv, at du vil løbe sur i det, inden du er færdig med malerarbejdet. Måske er du usikker på, hvordan du skal gribe malerarbejdet an, hvis det kræver lidt mere viden end blot at dyppe penslen i malingen.

Vil du helst have et professionelt og erfaren malerfirma til at male for dig, kan du prøve at indhente tre tilbud på nettet. Så får du tilbud fra malere, som har tid til og interesse i at påtage sig din maleropgave. Ellers kan du måske risikere at ringe forgæves til flere malermestre, som har fyldt kalenderen op i de næste mange uger.

Få et tilbud på fx spartling af vægge

Her kan du se et udvalg af opgaver som en maler i Aabybro gerne giver dig et godt tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Aabybro kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Aabybro udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Sprøjtemaling af døre giver et flot ensartet resultat. Det kan nemlig være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Aabybro kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Aabybro med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Et malerfirma i Aabybro kan give dig et tilbud på stort set alle former for malerarbejde. Har du en anden maleopgave, som kræver professionel hjælp, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte en malermester. De fleste malere vil gerne arbejde med både små og store opgaver, så de står også klar til at hjælpe dig.

Reklamelink

Hvad koster malerarbejde i Aabybro?

Det er ret svært at sige noget fornuftigt om, hvad det koser at få malet uden at vide, hvad du gerne vil have malet. Nogle malerfirmaer arbejder ud fra en timepris, mens andre malere udregner en pris på baggrund af fx antal kvadratmeter væg eller meter lister, som du vil have malet. Dertil kommer så udgifter til diverse materialer som fx sandpapir, spartel og maling. Du betaler altså både for den tid og de materialer, som der skal bruges på malerarbejdet.

Vil du gerne spare penge på at få malet, vil det formentlig være billigst for dig selv at male. Det tager tid at male, især hvis det skal se pænt ud uden en masse penselstrøg og helligdage, så husk at sætte god tid af til dit maleprojekt. Maling kan være dyrt, men du kan finde flere steder på nettet, hvor du kan købe maling af en god kvalitet til en attraktiv pris. Skal væggene have en ny farve maling, kan de fleste selv klare at male. Skal du derimod i gang med at fjerne flere lag tapet i et gammelt hus, begynder det at blive en tidskrævende opgave, hvor det er praktisk med en faglig viden om, hvordan man griber opgaven bedst muligt an.

Nogle gange kan det i længden bedst betale sig at få et professionelt malerfirma til at udføre opgaven. Det gælder både, hvis det er en opgave, som kræver gode færdigheder for at få et flot resultat, og hvis det er en tidskrævende opgave, som kræver tålmodighed og hårdt arbejde. Er du ikke vant til at male, kommer det måske ikke til at se helt så godt ud, som du forventede. Kommer du til at lave alvorlige fejl, som en maler efterfølgende skal rette op på, har du spildt både tid og penge, især fordi maleren måske skal bruge endnu længere tid på at rette op på fejlene frem inden han eller hun kan gå i gang med selve malerarbejdet.

Få et tilbud på fx opsætning af filt i Aabybro

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Kan jeg få en garanti på malerarbejde?

Ja, det kan du faktisk godt. Gennem 3byggetilbud kan du søge om en gratis entreprisegaranti, som vil dække fejl og mangler i det udførte arbejde op til et ganske anseeligt beløb. Det kræver dog, at du har valgt et af de tilbud, som du har modtaget gennem deres service samt at du søger om garantien, inden maleren går i gang med arbejdet.

Har du valgt en anden maler, kan du sørge for at dække dig så godt som muligt ind ved at lave en skriftlig aftale. Både en mundtlig og en skriftlig aftale er bindende, men det kan være svært at bevise, hvad der er blevet aftalt mellem dig og malermesteren ved en mundtlig aftale. En skriftlig aftale er bindende, når både du og maleren har bekræftet den. Du kan lave en skriftlig aftale ved at udfylde en standardkontrakt, som du kan finde på nettet, hvorefter I begge underskriver den. I kan også sagtens lave en aftale på mail, men her er det altså vigtigt, at I begge bekræfter den.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave