Du er her: Forside > Nordsjælland > Helsingør

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Helsingør

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Helsingør. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Hvilken maler i Helsingør skal du vælge?

Helsingør er en forholdsvis stor by. Derfor er der også relativt mange malerfirmaer at vælge mellem, når du har brug for hjælp fra en dygtig malermester i Helsingør. Har du tidligere brugt en maler, som du var tilfreds med, er det oplagt at kontakte vedkommende igen. Men er du ikke så heldig at have gode erfaringer med en lokal maler, kan du også prøve at spørge din omgangskreds, om de kan anbefale en god maler. Du kan også prøve at indhente tre tilbud på nettet.

Du kan føle dig ganske tryg ved at indhente tilbud fra håndværkere på nettet. Vi reklamerer her på siden for 3byggetilbud, som mange kunder roser til skyerne for at levere en god service. Vi vil især fremhæve deres tilbud om en gratis entreprisegaranti, som dækker fejl for op til 35.000 kr.

Få et tilbud på fx fuldspartling af vægge

Her er et udvalg af opgaver, som et malerfirma i Helsingør kan give dig tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Helsingør kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Helsingør udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Helsingør kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Helsingør med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan få et tilbud på stort set alle typer af malerarbejde. Afhængig af dine præferencer kan du få tilbud fra store malerfirmaer eller selvstændige malermestre i Helsingør. De fleste malere vil gerne arbejde med både små og store opgaver, så de står klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte et malerfirma i Helsingør for at bede om et tilbud på din maleropgave.

Reklamelink

Hvad kan en maler i Helsingør hjælpe med?

En professionel og erfaren maler kan klare alle former for malerarbejde af bygninger både indendørs og udendørs. En maler kan også give dit udendørs træværk maling eller olie, når det begynder at trænge. Det forlænger træets levetid, og du undgår kedelig sprækker i træet.

Hvis din opgave er stor og omfattende som fx malerarbejde i mange lokaler i en virksomhed, kan det være bedst at kontakte et større malerfirma. De har flere malere ansat, så din opgave ikke trækker alt for meget ud i længden. Både selvstændige malere, erfarne malermestre og store malerfirmaer kan hjælpe med langt de fleste opgaver inden for malerarbejde. Af og til kan du støde på en malermester, som har specialiseret sig i en bestemt type malerarbejde som fx kalkning af kirker, tagmaling eller maling med brandhæmmende maling. Flertallet af malerfirmaer løser dog både store og små maleropgaver lige fra opsætning af filt til maling af vinduer til komplet maling af flyttelejlighed i Helsingør.

Det sværeste er nok at finde frem til en maler, som har plads i sin kalender til din maleropgave, hvis du gerne vil have malet inden alt for længe. Især i sommerhalvåret har mange malere travlt, fordi det er det bedste tidspunkt at male udendørs træværk som fx sommerhuse, træhuse, garager, carporte, skure, vinduer og hegn for ikke at tale om terrasser.

Få et tilbud på fx opsætning af filt i Helsingør

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvad nu hvis jeg finder fejl i det udførte malerarbejde?

Har din maler ikke udført malerarbejdet som aftalt, kan du som kunde forlange, at fejlene bliver rettet inden for en rimelig tid. Bliver manglerne ikke udbedret tilfredsstillende, kan du som kunde lade en anden maler udbedre dem for den oprindelige malers regning. Du har også mulighed for i stedet at kræve nedslag i prisen hos den maler, som har udført det fejlbehæftede malerarbejde. Vedrører fejlene nogle detaljer, som I ikke har aftalt noget specifikt, kan du stille som krav, at arbejdet skal være udført fagmæssigt korrekt.

Kan du og din maler ikke blive enige om, hvorvidt der er fejl, eller hvordan de skal udbedres, kan du indkalde til syn og skøn. Så vil en skønsmand forsøge at løse konflikten. Husk derfor altid at lave en udførlig skriftlig aftale med din maler, inden han går i gang med arbejdet - og husk, at I begge skal bekræfte aftalen, før den er bindende. Så står du bedst, hvis I er så uheldige at blive uenige.

3byggetilbud tilbyder dig en ekstra tryghed i form af en gratis entreprisegaranti. Har du sagt ja tak til et af de malertilbud, som du har modtaget gennem 3byggetilbud, kan du søge om deres gratis entreprisegaranti. Det er en økonomisk sikkerhed for dig, hvis du er så uheldig at være uenig med din maler om, hvorvidt der er fejl i det færdige malerarbejde.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave