Du er her: Forside > Nordsjælland > Hillerød

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Hillerød

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Hillerød. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Hillerød. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ 100% uforpligtende for dig

✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler i Hillerød

Få 3 tilbud på billigt malerarbejde i Hillerød

Hvis du bor i Hillerød og leder efter en maler, kan du spare meget tid ved at bestille tre tilbud på nettet. Du skal bare lige kort beskrive din opgave og eventuelt vedhæfte et billede. Når du har trykket på send-knappen, vil du i løbet af de næste tre dage modtage tre tilbud fra tre forskellige malerfirmaer i Hillerød og omegn.

Der kan være stor forskel på de priser, som de forskellige malere angiver i deres tilbud. Du kan vælge det billigste tilbud, hvis du bare vil have malet så billigt som muligt. Eller du kan se lidt nærmere på, hvad de forskellige tilbud egentligt indeholder og vælge det, som bedst lever op til dine ønsker. Det kan fx være, at du gerne vil have malet hurtigst muligt.

Når du bestiller tre tilbud online, slipper du for at ringe rundt til forskellige malerfirmaer. I stedet kan du lade dem kontakte dig. Du vil få tilbud fra malerfirmaer, som har et dansk cvr-nummer. Du kan oven i købet få en gratis entreprisegaranti, hvis du vælger at gøre brug af et af de malertilbud, som du modtager på denne måde.

Få et tilbud på fx maling af vægge

Eksempler på opgaver som en maler i Hillerød kan give dig tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Hillerød kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Hillerød udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Hillerød kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Hillerød med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

En malermester i Hillerød kan give dig et tilbud på mange former for malerarbejde. Har du en opgave, som du ikke lige kan placere under et af eksemplerne oven for, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte et malerfirma. De fleste malere påtager sig både små og store opgaver, så de kan også male for dig. Enkelte malerfirmaer har dog specialiseret sig, så de fx kun udfører kalkning af kirker, epoxymaling eller tagmaling.

Reklamelink

Maler i Hillerød kan hjælpe med meget mere end at male

En malers arbejdsområde spænder lige fra klargøring til maling både indendørs og udendørs. De kan male både stort og småt, og de kan hjælpe dig med dele af en maleropgave, hvis du egentligt gerne selv vil male.

Klargøring kan fx være fuldspartling af væg, efterfølgende slibning af væggen og opsætning af filt eller væv. Først da er en væg klar til maling. Man kan godt undvære filt, men så er væggen ikke helt så robust over for småskrammer. Lofter skal også spartles, slibes og have påsat filt, inden man begynder at male. Spartling lukker skruehuller og samlinger mellem gipspladerne, så de ikke er synlige gennem filt og maling.

Vægge og lofter maler man normalt med rulle. Der kan dog være situationer, hvor man vælger sprøjtemaling til lofter. Det kan fx være lofter med stuk eller akustiklofter, fordi sprøjtemaling kan fordele malingen jævnt uden at klumpe sammen i små krummelurer og huller.

Penslen bruger man ofte til at male mange mindre ting, som kræver præcision og håndelag. Det kan fx være vinduer, vindueskarme, dørkarme, fodpaneler, lister, radiatorer og vandrør.

Maling af trægulv kan være en fin løsning, hvis du er træt af dit trægulv, men heller ikke vil investere i fliser, linoleum eller lignende løsninger. En mulighed er epoxymaling, som er ekstremt slidstærkt. Man kan male både betongulve og trægulve med epoxymaling.

Udenfor er der masser af både pudset murværk og facader af træ, som kan trænge til maling. Særligt det udvendige træværk har brug for et lag beskyttende maling hvert andet eller tredje år. Sydvendte facader kan have brug for maling oftere end de andre facader, da den er mest udsat for solens skadelige uv-stråler, som nedbryder træet. Husk også at holde øje med dine gavle, tagudhæng og vindskeder, så du undgår skimmel og råd i træet.

Maling af sommerhuse er en tilbagevendende begivenhed, som det kan være rart at overlade til en professionel maler, så du slipper for at bruge energi på det, når du endelig har tid til at være i sommerhuset. Et sommerhus med en facade af træ er nemlig særligt udsat, hvis det ligger tæt ved havet. Vinden er nemlig fyldt med salt og sand, som sliber malingen af træværket, når det blæser.

Mange andre mindre bygninger er ofte også opført i træ. Vi nævner i flæng garager, skure, carporte og kolonihavehuse. Plankeværk, hegn og terrasser er atter andre eksempler på udendørs træ, som du skal huske at male for at forlænge træets levetid.

Der er altså masser af arbejde til de lokale malerfirmaer i Hillerød. Især om sommeren kan malerne have travlt, fordi det er det bedste tidspunkt til maling af alt det udvendige træ. Der må fx ikke være udsigt til regn, når man maler udenfor, fordi malingen så får svært ved at tørre ordentligt. Det samme er tilfældet, hvis man maler, når det er for koldt. Men det må heller ikke være så varmt, at malingen tørrer op for hurtigt, for så når den ikke at trænge langt nok ind i træet. Der er mange faktorer at tage højde for, når man skal male, hvis det skal se godt ud, og det kan jo være en rigtig god grund til at overlade arbejdet til en god maler i Hillerød.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Billig maler i Hillerød med garanti

Hvis du har valgt det billigste tilbud, som du kunne finde på malerarbejde i Hillerød, kan der måske godt være lidt tvivl om, hvorvidt det er for godt til at være sandt. Vil du gerne sikre dig selv økonomisk mod fejl og mangler i det udførte arbejde, kan du søge om en gratis entreprisegaranti, hvis du har fundet en maler gennem 3byggetilbud.

Generelt kan du dog godt have tillid til deres malere. De lægger nemlig vægt på, at håndværkerne i deres netværk er seriøse og pålidelige, så kunderne får en god oplevelse, når de har en maler på besøg.

Skulle uheldet alligevel være ude, dækker deres entreprisegaranti fejl og mangler op til en værdi af 35.000 kr for private kunder. 3byggetilbud står altså inde for deres malere, men vil samtidig også sikre dig den bedst mulige service.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave